Fleetmanagement overheidsinstellingen

Werk je bij een overheidsinstelling? Dan wil je altijd de locatie van alle voertuigen weten, belangrijke data eenvoudig kunnen inzien en veilig rijgedrag stimuleren. Dat en meer kan met het platform van Fleet Complete. Manage je wagenpark, materieel en mobiele medewerkers efficiënter dan ooit. 

Ik wil een demo

Fleetmanagement

 

GPS-technologie

Via gps-technologie heb je altijd zicht op de locatie van ieder voertuig, zo weet je direct wie er het dichtst bij een klant is, plan je efficiënter en krijgen je klanten uitstekende service.

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van je medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur.

 

U
Operationele status

Hou toezicht op de operationele status van ieder voertuig. Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen, om volledige operationele controle te hebben. Voorkom onnodige en langdurige uitvaltijd.

 

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat voertuigen of belangrijke machines kapot gaan of uitvallen en bespaar op reparatiekosten door je onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Benzine Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met sabotagebestendige GPS-sensoren om je bedrijfswagens te beschermen, terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

 

Elektronische sensor Icoon
Rapportages op maat

Ontvang automatisch de rapportages die je nodig hebt. Altijd inzicht in belangrijke data, zodat je tijdig maatregelen kunt nemen en je wagenpark kunt inzetten voor het succes van je bedrijf.

Eén platform om je voertuigen, materieel en mobiele medewerkers te managen.

Zakelijk autodelen: zet het wagenpark tot 30% efficiënter in.

Reservering Icoon
Voertuiggebruik

Eindelijk zicht op het daadwerkelijke voertuiggebruik, zodat je het aantal voertuigen kunt verminderen en op de kosten kunt besparen.

RFID Icoon
RFID-kaart

De bestuurder reserveert een auto en start het voertuig vervolgens met behulp van een RFID-kaart.

Rapportage icoon
Administratie op orde

Uitgebreide rapportages met de exacte aankomsttijden en adressen zorgen dat je administratie altijd op orde is.

Klantverhalen

Politie Binche

Politie Binche

Afgelopen jaar werkte de politie van Binche mee aan een pilot, met als doel de communicatielijnen zo efficiënt mogelijk te houden met behulp van positiebepaling van Fleet Complete. Dit alles om de veiligheid te verbeteren.

read more
Waternet

Waternet

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een boordcomputer uit te rusten.

read more
Politie Stad Aalst

Politie Stad Aalst

De lokale politie in Aalst werkt al een ruime tijd met track & trace systemen van Fleet Complete op al hun voertuigen.

read more

E-book Verlaag kosten wagenpark met telematica

Verschillende experts geven praktische tips om de wagenparkkosten te verlagen.

hbspt.forms.create({ portalId: "1853738", formId: "b57cad21-dcca-4599-9a14-a36ba8a45f94" });