LOGISTIEK EN BEHEER VAN DE TOELEVERINGSKETEN

Zorg ervoor dat de goederen op het juiste moment op de juiste plaats aankomen!

Vraag een offerte aan

 

Eén complete wagenparkbeheeroplossing

Fleet Complete biedt een uitgebreide, webgebaseerde telematica-oplossing, die je kunt gebruiken voor het beheer van je wagenpark en de inzet van je mobiele personeel. Deze oplossing kun je in een webbrowser of op je smartphone gebruiken en geeft een duidelijk, realtime overzicht van de belangrijkste data, zoals de locatie van werknemers en de toegewezen taken en werktijden. Daarnaast kunnen werknemers auto’s reserveren via het boekingssysteem.

Alle locaties van de bedrijfsvoertuigen zie je op één scherm en je hebt een duidelijk overzicht van waar de medewerkers zich op dit moment bevinden en hoeveel tijd het kost om een taak af te ronden of naar de volgende locatie te rijden. Met onze complete wagenparkbeheeroplossing kun je personeel effectiever inzetten en taken efficiënter beheren, optimale rijroutes plannen en medewerkers aansporen om zuiniger te rijden. De oplossing van Fleet Complete is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf.

 

.

Laptop met het rittenregistratiesysteem
Daily-Tasks-Icon-96

MEER BESTELLINGEN UITVOEREN IN MINDER TIJD

Met onze softwareoplossing kun je de werktijd van je medewerkers efficiënter indelen en kun je dus meer goederen distribueren. Je kunt in het systeem aan het einde van de dag controleren of alle geplande klanten zijn bezocht en er niets is vergeten.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

OPTIMALISEREN VAN RIJROUTES

Door alle locaties waar de goederen naartoe moeten worden gebracht in het systeem op te nemen, kan het automatisch de meest optimale route berekenen. Het is eenvoudig om de volgorde van bezochte locaties op de kaart te wijzigen. Na elke wijziging berekent het systeem een nieuwe optimale route en geeft deze weer op de kaart.

poi-icon

WEBGEBASEERDE KAARTEN

Krijg toegang tot online kaarten en volg de realtime locatie van voertuigen en werknemers met behulp van een mobiele app of gewoon in je webbrowser.

Eén oplossing die is ontworpen om het werk van koeriers te vereenvoudigen

Bied een snelle, hoogwaardige en handige deur-tot-deur koeriersdienst zonder dat je je zorgen hoeft te maken over processen en logistiek. Automatiseer de workflow met onze oplossingen, van het plaatsen van de bestelling tot het leveren van de goederen. Je kunt er volledig op vertrouwen dat bestellingen worden uitgevoerd. Koeriers hebben voor hun taken niets meer nodig dan een smartphone.

Laptop met Weborders
signature-icon-96

DIGITALISERING VAN PROCESSEN

Je kunt in een handomdraai zien hoeveel brandstof ieder voertuig verbruikt, ritrapporten uitdraaien én digitale formulieren aanmaken. Daarnaast kun je eenvoudig elektronische handtekeningen verzamelen om de levering van goederen aan te tonen.

Training-icon-96

EFFICIËNTERE PLANNING

Je hebt een duidelijk overzicht van rijroutes, brandstofverbruik, werktijden van medewerkers, lopende taken en voltooide werktaken, zodat je nieuwe orders efficiënter kunt plannen en rekening kan houden met de kosten.

OEM_96

AUTOMATISCH TERUGKERENDE BESTELLINGEN

Je kunt routinematige taken aanmaken zonder dat je elke keer dezelfde klant opnieuw in het systeem hoeft in te voeren.

Mijn opdrachten interface

DIGITAAL BEHEER VAN WERKTAKEN

Het delen van taken via de telefoon is lastig en vaak bereikt de benodigde informatie mensen niet op tijd, wat op zijn beurt betekent dat diensten worden vertraagd en de klanttevredenheid onder druk staat. Met onze oplossing voor taakbeheer kun je eenvoudig taken delen via een je smartphone en ontvang je een melding wanneer een taak wordt geaccepteerd of is voltooid. Daarnaast heb je een overzicht van de locatie van medewerkers, waardoor je taken optimaal kunt verdelen.

Lees meer →

Appointment_Request-96

OVERZICHT VAN DE VOORTGANG VAN HET WERK

Je hebt een realtime overzicht van gestarte, lopende en afgeronde taken. Hierdoor kun je je bedrijfsmiddelen beter inplannen en taken op tijd afhebben.

.

 
Daily-Tasks-Icon-96

AUTOMATISCHE MELDINGEN

Je ontvangt een automatische melding zodra een medewerker de taak heeft geaccepteerd, aan het werk is gegaan of de taak als afgerond heeft gemarkeerd.

load-planning-96

WERKUREN BIJHOUDEN

Je kunt de werkuren van werknemers nauwkeurig berekenen om ze het juiste salaris te betalen of om de tijd die nodig is om soortgelijke bestellingen in de toekomst uit te voeren, beter in te schatten.

INSTALLATIE INDIEN NODIG

Wij installeren oplossingen voor alle voertuigtypes op een tijdstip en plaats die jou uitkomt. We helpen ook bij het verwijderen van toestellen die al zijn geïnstalleerd. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en worden regelmatig getraind waardoor we kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen.. 

27723147 – white puzzle pieces on white background

Wij helpen je graag op weg!

Wij helpen je met innovatieve oplossingen voor wagenpark- en mobiel personeelsbeheer om efficiënt te werken en de ecologische voetafdruk van je bedrijf te minimaliseren.