Geïntegreerde parkeeroplossing

Integreer de slimme parkeeroplossing van Parkd met het platform van Fleet Complete en verlaag de parkeerkosten van het wagenpark met 20%.

 

Gratis proefmaand aanvragen

Verlaag parkeerkosten en voorkom boetes

Integreer de slimme parkeeroplossing van Parkd met het platform van Fleet Complete en start direct met besparen. De parkeersessies van alle medewerkers worden automatisch gestart en gestopt. Je betaald alleen voor de minuten dat er daadwerkelijk geparkeerd wordt en voorkomt parkeerboetes. Bijkomend voordeel is dat medewerkers zich niet meer bezig hoeven te houden met randzaken, zoals een kilometerregistratie of parkeeradministratie.

 

Rittenregistratie Fleet Complete

Rentokil-Initial aan het woord

Rentokil-Initial bespaart dankzij Parkd maandelijks 880 parkeerminuten en 20% op de parkeerkosten. Benieuwd hoe? Luister naar het interview.

Voordelen geïntegreerde parkeeroplossing

Betaal per minuut

Parkeersessies worden automatisch gestart en gestopt. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op de parkeerkosten.

Blije medewerkers

Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken over het bijhouden van kilometerregistratie of parkeeradministratie en kunnen zich focussen op hun werk.

Eenvoudig in gebruik

Zowel de parkeeroplossing van Parkd als de software van Fleet Complete is heel eenvoudig in het gebruik. Je kunt direct van start en krijgt uitgebreide ondersteuning indien nodig.

Vraag een gratis proefmaand aan

Bereken je besparing

Of je nu vijf of vijfhonderd voertuigen hebt, met Parkd en Fleet Complete bespaar je altijd. Je kunt heel eenvoudig berekenen hoeveel jouw bedrijf kan besparen op de parkeerkosten.

Wist je dat die besparing kan oplopen tot 6000?

Slimme parkeeroplossing