Privacy en track & trace

E-book materiaalbeheer 

Hoe volg en bescherm je kostbaar materieel op afstand?  Dat kan met behulp van een asset tracker. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Op welk materieel kun je een asset tracker gebruiken? En hoe kies je de juiste tracker? We hebben alle informatie over materiaalbeheer voor je verzameld in een gratis e-book.

Uit het e-book 

‘Een asset tracker kan worden uitgerust met sensoren die worden aangesloten op bijvoorbeeld een kraan om te weten hoe vaak die kraan op en neer beweegt’, illustreert Erik de werking van een tracker. ‘Of op een grasmaaier. Hoe vaak maait die met het linker dek en hoe vaak met het rechter?’ Zo kun je goed zien hoe een asset benut wordt. En daar valt het onderhoudsprogramma op af te stemmen.’

MicrosoftTeams-image

Over Fleet Complete

We bieden een alles in één platform voor kilometerregistratiemateriaalbeheer en urenregistratie. We bieden al oplossingen voor het tracken van bedrijfsmiddelen vanaf 30 cent per dag, met een flexibel contract. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot slimme technologie om efficiënt, veilig en duurzaam te werken. Wil je meer weten over onze prijzen of heb je een vraag? Neem contact op.