Automatische kilometerregistratie 2020

Minder tijd aan administratie besteden? En wil je een sluitende rittenadministratie? Automatiseer je kilometerregistratie in een handomdraai met Fleet Complete.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Hoe werkt automatische kilometerregistratie?

Met behulp van GPS-technologie worden gereden ritten automatisch bijgehouden. Hierdoor is jouw rittenadministratie altijd op orde en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Met het ritregistratiesysteem van Fleet Complete heb je ook altijd zicht op de locatie van bedrijfswagens. Hierdoor plan je efficiënter en kun je snel reageren op ad-hoc verzoeken van klanten.

Voordelen

  • Automatische registratie van gereden ritten en kilometers
  • Met privéschakelaar, zodat privacy altijd gewaarborgd is
  • Altijd zicht op de locatie van ieder voertuig, zo plan je veel efficiënter
  • Minder administratie
  • Voorkom hoge boetes van de Belastingdienst

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Camelot Europe aan het woord over kilometerregistratie

Voordelen automatische kilometerregistratie

Automatiseer

Automatiseer de kilometerregistratie in een handomdraai. Altijd een correcte rittenadministratie voor de Belastingdienst.

Altijd zicht op locatie

Door middel van een real-time overzicht kun je sneller en efficiënter plannen, dat gaan je klanten waarderen!

U

Actief voertuigonderhoud

Zorg voor een optimaal functionerend wagenpark door de planning voor onderhoud te baseren op de kilometerteller van elk voertuig.

Automatische kilometerregistratie met keurmerk

Je bent verzekerd van een sluitende administratie als je kiest voor een ritregistratiesysteem met het Keurmerk Ritregistratiesystemen.  Fleet Tracker heeft dit keurmerk en registreert precies de gegevens die de Belastingdienst eist zoals: begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, per afgelegde rit de datum, eventuele ‘omrijkilometers’ en totalen per dag. Hierdoor voldoe je aan de eisen en voorkom je hoge boetes.

Het logo van Keurmerk Ritregistratiesystemen

Veelgestelde vragen automatische kilometerregistratie

Hoe lang moet ik de kilometerregistratie bewaren?

De administratie van gereden ritten moet je volgens de wet minstens zeven jaar bewaren. Met de tool van Fleet Complete is dit automatisch geregeld.

Wanneer vraagt de Belastingdienst mijn kilometerregistratie op?

De Belastingdienst kan op ieder moment de kilometerregistratie opvragen. Als deze niet sluitend is, riskeer je een hoge boete.

Kan ik mijn kilometerregistratie afkopen?

Ja, dat kan. Je betaalt een vast bedrag aan de Belastingdienst en hoeft dan geen kilometerregistratie bij te houden. Een voorbeeld: als een bestelauto door twee of meer werknemers wordt gebruikt én de werkzaamheden dit rechtvaardigen, dan betaal je als werkgever 300 euro per auto per jaar aan de Belastingdienst, als afkoopsom. Maar is dit echt goedkoper dan een blackbox ? Als we kijken naar de tool van Fleet Complete niet: je betaalt, afhankelijk van de oplossingen die je afneemt, ongeveer 170 euro per voertuig op jaarbasis voor ons ritregistratiesysteem. Kijk dus goed of afkopen wel echt voordeliger is.

 

Automatiseer het beheer van je wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers