Chat with us, powered by LiveChat

Automatische kilometerregistratie 2019

Als mkb’er of zzp’er heeft u met de Fleet tracker uw kilometerregistratie altijd op orde. Direct een fiscus-proof rittenadministratie en geen boetes meer.

Neem contact op     Vraag een demo aan

Hoe werkt kilometerregistratie?

Voordelen Fleet Tracker:

Fleet Tracker houdt uw kilometers automatisch bij, waardoor uw kilometerregistratie altijd op orde is en u altijd aan de Belastingdienst kunt overhandigen. Door de kilometerregistratie te  automatiseren bespaart u tijd en kunt u zich focussen op andere zaken. Fleet Tracker geeft u ook real-time zicht op de locatie van uw bedrijfswagens. Hierdoor kunt u efficiënter plannen en meer uit uw wagenpark halen.

  • Altijd zicht op uw voertuigen voor efficiënte planning;
  • Een rittenregistratie met keurmerk die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst;
  • Geen hoge boetes;
  • Overzicht vanaf uw PC of mobiele telefoon met een gebruiksvriendelijke interface;
  • Minder tijd kwijt aan administratieve taken.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Wij komen graag bij u langs om te laten zien hoe ritregistratiesysteem Fleet Tracker werkt. Vul uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Voordelen van automatische kilometerregistratie:

Automatiseer administratieve taken:

Automatiseer de administratie van het aantal gereden kilometers, de werkuren en het brandstofverbruik van de bestuurders.

U

Proactief beheer van voertuigonderhoud:

Zorg voor een optimaal functionerend wagenpark door de planning voor onderhoud te baseren op de kilometerteller van elk voertuig.

Betere planning van uw voertuigen:

Door middel van een realtime overzicht kunt u sneller en efficiënter uw voertuigen en bestuurders inplannen.

Een kilometerregistratiesysteem met keurmerk 

U bent verzekerd van een sluitende kilometerregistratie als u kiest voor een ritregistratiesysteem met het Keurmerk RitRegistratieSystemen.  Fleet Tracker heeft ook dit keurmerk en registreert precies de gegevens die de Belastingdienst eist zoals: begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, per afgelegde rit de datum, eventuele ‘omrijkilometers’ en totalen per dag. Hierdoor bent u fiscus-proof en voorkomt hoge boetes.

Het logo van Keurmerk Ritregistratiesystemen

Veelgestelde vragen over kilometerregistratie

Hoe lang moet u de kilometerregistratie bewaren?

Uw kilometerregistratie moet u volgens de wettelijke bewaartermijn minstens zeven jaar bewaren. Met Fleet Tracker is dit automatisch geregeld.

Wanneer vraagt de Belastingdienst mijn kilometerregistratie op?

Dit gaat steekproefsgewijs. De Belastingdienst kan dus op ieder moment uw rittenadministratie opvragen. Als deze niet kloppend is, ontvangt u een boete van €4920.

Kan ik mijn kilometerregistratie afkopen?

Ja, dat kan.  U betaalt een vast bedrag aan de Belastingdienst en hoeft dan geen rittenregistratie bij te houden. Een voorbeeld: als een bestelauto door twee of meer werknemers wordt gebruikt én de werkzaamheden dit rechtvaardigen, dan betaalt u als werkgever 300 euro per auto per jaar aan de Belastingdienst als afkoopsom. Maar is dit echt goedkoper dan toch een kilometerregistratie bijhouden? Als we kijken Fleet Tracker niet: u betaalt, afhankelijk van de oplossingen die u afneemt, ongeveer 170 euro per voertuig op jaarbasis voor ons ritregistratiesysteem. Kijk dus goed of afkopen wel echt voordeliger is.

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers