Over Fleet Complete

Eén schaalbaar platform met de tools die je nodig hebt om het wagenpark, materieel en mobiele medewerkers efficiënt te managen

Fleet Complete helpt ieder bedrijf met een wagenpark efficiënter te werken en winstgevend te blijven

Fleet Complete is opgericht in 1998 door Tony Lourakis en Andrew Merisanu. In eerste instantie richtte Fleet Complete zich op koeriersdiensten. Deze branche had, en heeft nog steeds, behoefte aan een toegesneden oplossing voor het managen van het wagenpark, materieel en mobiele medewerkers. Maar al snel bleek dat meer sectoren diezelfde behoefte hebben. Inmiddels helpt Fleet Complete dagelijks meer dan 600.000 gebruikers in alle delen van de wereld met het beheer van hun wagenpark. Wat Fleet Complete succesvol heeft gemaakt is het uitgebreide telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder bedrijf. Het platform automatiseert belangrijke bedrijfsprocessen en helpt bij het vergroten van de winst door slimme oplossingen.

Lees meer over onze oplossingen

Eind 2018 werd het nieuwe, Nederlandse hoofdkantoor in het WTC Utrecht geopend. Vanuit daar wordt het succes in Nederland én Europa verder uitgebreid, waarbij de service, support en kennis van de markt heel lokaal is, dichtbij de klant. De groei die Fleet Complete continue doormaakt is mogelijk dankzij onze partners, een grote R&D-afdeling, ambitieuze professionals en onze constante drive om marktleider te zijn. Dankzij een solide bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft Fleet Complete versneld nieuwe internationale markten betreden. We zijn momenteel één van de topspelers in Europa, Noord-Amerika, Canada, Mexico en Australië.

Fleet Complete vindt het belangrijk om iets terug te geven aan de gemeenschap van de steden waar zij kantoor houdt. Daarom besteden we veel aandacht, tijd en geld aan goede doelen. Zo sponsoren we Big Brother Big Sisters Utrecht en hebben we in Griekenland de Fleet Complete Cycling Academy opgezet om jonge talenten een kans te geven zich te ontwikkelen tot wielrenprofessionals.

Heb je vragen? Neem contact op.

Onze kernwaarden

Kernwaarden Fleet Complete
Personeel icoon

Mensen

Bij Fleet Complete staat een team van toegewijde, innovatieve en gepassioneerde mensen altijd klaar voor onze klanten. Onze sterke ondernemersgeest en de synergie van getalenteerde individuen vormen de perfecte omgeving voor snelle groei en nieuwe kansen. We voldoen aan de eisen die op dagelijkse basis voor ons gelden.

Klantenservice Icoon

Klantgerichtheid

Onze klanten zijn waar we het iedere dag voor doen. Van productontwikkeling tot gebruikerservaring en klantondersteuning: we willen alleen het beste. Ons doel is om bedrijven met een wagenpark succesvoller te maken door ze inzicht te geven in het wagenpark, de middelen om het efficiënt te beheren en zo de winst te vergroten.

Partners netwerk Icoon

Zakelijke Partners

Als telematicaleverancier zorgen we ervoor dat onze klanten de betrouwbaarheid van een grote mobiele provider met een veilig nationaal netwerk krijgen. Dat is de reden dat we intensief samenwerken met toonaangevende telecommunicatieproviders in meerdere landen.

Productiviteit Icoon

Productiviteit

We zetten de meest talentvolle mensen in en streven constant naar innovatie en een hoge kwaliteit. Dat maakt ons heel productief in alles wat we doen. We doen de dingen slimmer, niet moeilijker. Zo kunnen we iedere dag uitstekend presteren.

Kwaliteit spelt Icoon

KWALITEIT

We weten dat onze klanten ons vertrouwen in bedrijfskritieke aspecten van hun bedrijf, en daarom willen we de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven in zowel onze producten als onze klantenservice.
Partners netwerk Icoon

Gemeenschap

Bij Fleet Complete helpen we graag mensen in nood en vinden we het belangrijk om onze gemeenschap vooruit te helpen. Of het nu gaat om een sponsorschap of een liefdadigheidsevent. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om iets terug te geven. 

Innovatie Icoon

Innovatie

Innovatie vormt de kern van onze organisatie. We hebben een groot deel van ons succes en onze voortdurende groei te danken aan de grote en kleine ideeën die we elke dag tot leven brengen. Van innovatieve producten en processen tot het stellen van nieuwe normen en het implementeren van de beste werkwijzen, onze mensen komen altijd met manieren om dingen beter te doen.