Over ons

We helpen meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld om succesvoller te presteren met een op maat toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark, apparatuur en mobiele medewerkers.

Ons Verhaal

Fleet Complete (formeel Complete Innovations) werd opgericht in 1998 en in 2000 tot een vennootschap gevormd door Tony Lourakis & Andrew Merisanu. De onderneming was oorspronkelijk bedacht om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstensector, maar is snel gegroeid en breidde zich uit over meerdere branches, inclusief distributie, transport en buitendienst. Wat Fleet Complete succesvol maakte is haar geïntegreerde aanpak van klantbehoeften, het leveren van oplossingen in één uitgebreid telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder formaat onderneming. 

Met haar cultuur van innovatie en kwaliteit heeft Fleet Complete genoten van doorlopende groei, versterkt door krachtige samenwerkingsverbanden, doorlopende productontwikkeling, talent van topklassen en een drive om leidend te zijn in de branche. Dankzij zijn gedegen bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft het bedrijf in hoog tempo nieuwe internationale markten betreden. Het behoort momenteel tot de grootste spelers in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Australië.

Na het winnen van talloze prijzen wordt Fleet Complete erkend als de snelst groeiende leverancier van de beste GPS-technologie voor wagenpark en activa tracking en oplossingen in de cloud voor mobiel personeel.

Geschiedenis Tijdlijn

 1. Bedrijf opgericht

  Complete Innovations (CI) wordt opgericht door twee studiegenoten, Tony Lourakis en Andrew Merisanu, om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstenbranche.

 2. Vennootschap opgericht

  Het bedrijf wordt omgevormd tot vennootschap Courier Complete.

 3. Eerste prijs

  De vennootschap ontvangt haar eerste prijs en blijft onderscheidingen verzamelen.

 4. Nominatie ondernemer van het Jaar

  Ernst & Young nomineert Tony Lourakis voor de prijs Ondernemer van het Jaar.

 5. Fleet Complete® productlanceringen

  Lancering van de Fleet Complete® oplossing.

 6. Samenwerkingsverband TELUS

  CI gaat een samenwerkingsverband aan met TELUS om haar oplossingen aan te bieden aan ondernemingen door heel Canada.

 7. Marktleider

  CI wordt marktleider in Canada.

 8. Samenwerkingsverband Garmin

  CI gaat een samenwerkingsverband aan met Garmin.

 9. Samenwerkingsverband AT&T

  CI gaat een samenwerkingsverband aan met AT&T, en breidt daarmee haar aanwezigheid en oplossingen uit naar de Amerikaanse markt.

 10. Lancering e-logging oplossing VS

  CI lanceert Fleet Complete HOS voor Android Tablets in de hele VS.

 11. Investering Madison Dearborn Partners

  CI ontvangt een investering van Madison Dearborn Partners en wijzigt haar naam in Fleet Complete.

 12. Overname FieldWorker Technology Solutions

  Fleet Complete neemt FieldWorker Technology Solutions over en gaat een samenwerkingsverband aan met Intact Insurance.

 13. Overname ITmobile

  Fleet Complete neemt ITmobile over in de Benelux regio, en betreedt daarmee de Europese markt.

 14. Overname Securatrak

  Fleet Complete neemt Securatrak in Australië over en gaat door met haar wereldwijde expansie.

 15. Samenwerkingsverband Telstra

  Fleet Complete gaat een samenwerkingsverband aan met Telstra om haar oplossingen aan te bieden aan ondernemingen door heel Australië.

 16. Samenwerkingsverband T-Mobile Oostenrijk

  Fleet Complete gaat een samenwerkingsverband aan met T-Mobile om haar IoT oplossingen aan te bieden in Oostenrijk.

 17. Samenwerkingsverband Deutsche Telekom

  Fleet Complete zet wereldwijde expansiestrategie voort met het betreden van de Duitse markt met Deutsche Telekom.

 18. Overname van Ecofleet

  Fleet Complete mag zich na de overname van het Scandinavische Ecofleet de snelst groeiende leverancier ter wereld noemen.

Onze Wereldwijde Partners

Onze Waarden

Fleet Complete waarden logo.
 • MENSEN

  Wij van Fleet Complete zijn een team toegewijde, innovatieve en gepassioneerde mensen, gedreven winnaars. Onze leuke ondernemingsgeest en de synergie van getalenteerde personen bieden de perfecte omgeving waarin onze mensen en onze onderneming kunnen groeien.

 • INNOVATIE

  Innovatie staat centraal in onze organisatie. We danken een groot deel van ons succes en doorlopende groei aan de grote en kleine ideeën die we elke dag tot leven brengen.
  Van innovatieve producten en processen tot het instellen van nieuwe standaarden en implementeren van beste werkwijzen, onze mensen verzinnen continu betere manieren om bepaalde dingen te doen.

 • GEMEENSCHAP

  Bij Fleet Complete hebben we sterke toewijding voor het helpen van mensen in nood en het verbeteren van onze gemeenschappen. Van fondsenwerving tot liefdadigheidsevenementen voor de hele onderneming, we zijn altijd op zoek naar manieren om terug te geven.

 • KWALITEIT

  We weten dat onze klanten ons vertrouwen met cruciale aspecten van hun bedrijven, en daarom zijn we toegewijd aan het vasthouden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, zowel in onze producten als in onze klantenservice.

 • PRODUCTIVITEIT

  Het hebben van de beste talenten, gecombineerd met onze toewijding aan innovatie en kwaliteit, maakt ons enorm productief in alles wat we doen. Slimmer werken, niet harder, en op de toppen van ons kunnen presteren heeft altijd onze volledige aandacht terwijl we bezig zijn met onze dagelijkse werkzaamheden.

 • KLANTGERICHT

  Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Of het nu gaat om productontwikkeling, de gebruikservaring of de klantenondersteuning, we leggen de lat zo hoog mogelijk. Onze missie is om bedrijven te helpen om succes te boeken door hen meer overzicht, efficiëntie en omzetkansen te bieden. We helpen ondernemingen met wagenparken om optimaal te gedijen.

 • KANAALPARTNERS

  Als leverancier van telematica- en Internet of Things-oplossingen laten wij onze klanten profiteren van de betrouwbaarheid van een grote mobiele provider met een veilig nationaal netwerk. Dat is de reden waarom we exclusieve samenwerkingen aangaan met toonaangevende telecombedrijven in de regio.