Over Fleet Complete

Eén schaalbaar platform met alle oplossingen voor het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers

FLEET COMPLETE HELPT MET HET BEHEER VAN UW WAGENPARK

Fleet Complete is opgericht in 1998 en in 2000 tot een vennootschap gevormd door Tony Lourakis en Andrew Merisanu. Het bedrijf is opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdiensten. Deze branche heeft behoefte aan een toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark, apparatuur en mobiele medewerkers. Maar al snel blijkt dat meer sectoren diezelfde behoefte hebben.

Inmiddels helpt Fleet Complete dagelijks meer dan 500.000 gebruikers in alle delen van de wereld met het beheer van hun wagenpark. Wat Fleet Complete succesvol heeft gemaakt is het uitgebreide telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder bedrijf. Het platform automatiseert het beheer van uw wagenpark en helpt bij het vergroten van de winst door slimme oplossingen.

Eind 2018 werd het nieuwe, Nederlandse hoofdkantoor in het WTC Utrecht geopend. Vanuit daar moet het succes in Nederland én Europa verder worden uitgebreid. Waarbij de service, support en kennis van de markt ‘heel Nederlands is’, dichtbij de klant.

Die groei die Fleet Complete continue doormaakt is mogelijk dankzij sterke partnerschappen, een grote R&D-afdeling, ambitieuze professionals en de drive om marktleider te zijn. Dankzij een solide bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft Fleet Complete versneld nieuwe internationale markten betreden. We zijn momenteel één van de topspelers in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Europa en Australië.

Wij geven om de gemeenschap

Fleet Complete geeft graag terug aan de omgeving en de gemeenschap van de steden waar zij kantoor houdt. Daarom besteden we veel aandacht, tijd en geld aan goede doelen. U ziet hieronder de partijen die wij met trots sponsoren en met wie we een duurzame samenwerking aan zijn gegaan.

ONZE PARTNERS

ONTMOET MATT

Matt is een eerlijk, betrouwbaar en hard werkend persoon. Een intuïtieve probleemoplosser. Zijn passie voor efficiëntie dient hem goed op professioneel en persoonlijk vlak.

Zijn mantra om ‘de persoon in nood altijd te helpen’ heeft hem in staat gesteld uit te blinken in zijn werk en te gedijen in zijn persoonlijke leven.

Matt zet zich altijd voor 100% in en is niet bang om zijn handen vuil te maken. Matt is één van die gezichten op kantoor die klanten zich herinneren.

Personeel icoon

MENSEN

Bij Fleet Complete staat een team van toegewijde, innovatieve en gepassioneerde mensen voor u klaar. Onze sterke ondernemersgeest en de synergie van getalenteerde individuen vormen de perfecte omgeving voor snelle groei en nieuwe kansen.

Klantenservice Icoon

DE KLANT CENTRAAL

Onze klanten zijn waar we het iedere dag voor doen. Van productontwikkeling tot gebruikerservaring tot klantondersteuning, we streven ernaar het beste te leveren. Ons doel is om bedrijven te helpen slagen door inzicht te krijgen in het wagenpark, het efficiënt te beheren en zo de winst te vergroten.

Partners netwerk Icoon

KANAALPARTNERS

Als leverancier van telematica en Internet of Things zorgen we ervoor dat onze klanten de betrouwbaarheid van een grote mobiele provider met een veilig nationaal netwerk krijgen. Dat is de reden waarom we exclusieve partnerschappen aangaan met toonaangevende telecommunicatieproviders in de regio.

Productiviteit Icoon

PRODUCTIVITEIT

Het combineren van het beste talent met ons streven naar innovatie en kwaliteit maakt ons zeer productief in alles wat we doen. De dingen slimmer doen, niet moeilijker, en op onze top presteren, is waar wij iedere dag naar streven.

Kwaliteit spelt Icoon

KWALITEIT

We weten dat onze klanten ons vertrouwen in bedrijfskritieke aspecten van hun bedrijf, en daarom willen we de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven in zowel onze producten als onze klantenservice.

Partners netwerk Icoon

GEMEENSCHAP

Bij Fleet Complete hebben we een sterke toewijding om mensen in nood te helpen en onze gemeenschap te verbeteren. Van sponsorschap tot fondsenwervers tot bedrijfswijde liefdadigheidsevenementen. We zijn altijd op zoek naar manieren om iets terug te geven.

Innovatie Icoon

INNOVATIE

Innovatie vormt de kern van onze organisatie. We hebben een groot deel van ons succes en onze voortdurende groei te danken aan de grote en kleine ideeën die we elke dag tot leven brengen. Van innovatieve producten en processen tot het stellen van nieuwe normen en het implementeren van de beste werkwijzen, onze mensen komen altijd met manieren om dingen beter te doen.