DIGITALE TACHOGRAAF

Het automatisch downloaden van tachograafgegevens bespaart tijd en geld.

Vraag een offerte aan

Waarom een digitale tachograaf?

Volgens de wet moeten voertuiggegevens om de 90 dagen worden gedownload en bestuurdersgegevens om de 28 dagen. Om tachograafgegevens te ontvangen van een voertuig dat onderweg is, is het het handigst om een oplossing voor het op afstand lezen van gegevens te gebruiken. Dat werkt sneller en efficiënter.

Fleet Complete koppelt met de digitale tachograaf en zorgt dat alle bestuurders- en voertuiggegevens automatisch op het juiste moment gedownload worden. Handmatige acties zijn hierdoor verleden tijd.

19500115 – portrait of a handsome young happy man using digital tablet
electronic-logging-devices

OP AFSTAND UITLEZEN VAN TACHOGRAAFGEGEVENS

Het op afstand downloaden van digitale tachograafgegevens zorgt dat het verzamelen en beheren van tachograafgegevens makkelijker en sneller gaat, waardoor je tijd bespaart. De bestuurder hoeft niet langer zijn/haar kaart fysiek te tonen of een USB-stick te gebruiken om de data te downloaden, wat vaak tijdrovend en lastig is. Gegevens kunnen automatisch worden verzameld terwijl het voertuig onderweg is.

load-planning-96

AUTOMATISCH DOWNLOADEN

We kunnen een specifieke datum instellen waarop de gegevens automatisch worden gedownload en je kunt er zeker van zijn dat dit inderdaad gebeurt. Je hebt toegang tot data en rapportages waardoor je de inzet van je medewerkers kunt optimaliseren en ervoor kunt zorgen dat werk- en rusttijden worden nageleefd.

 

Daily-Tasks-Icon-96

HOE WERKT DE OPLOSSING?

In het voertuig wordt een GPS-kastje geïnstalleerd, dat naast de tachograafgegevens als extra service meer data kan weergeven, zoals brandstofgegevens, temperatuur van de lading, asgewicht, bandenspanning, externe voedingsspanning en de afstand die nog met de batterij (elektrisch voertuig) kan worden afgelegd.

Eén complete oplossing

Met onze software heb je via een webapplicatie een uitgebreid overzicht van de activiteiten en locatie van medewerkers op de weg. De rapportages die zichtbaar zijn in het systeem, maken het mogelijk om de inzet van je medewerkers te optimaliseren en helpen je bij het controleren van werk- en rusttijden.

Met onze complete wagenparkbeheeroplossing kun je medewerkers beter aansturen en werktaken effectiever beheren, optimale rijroutes plannen en collega’s op de weg aansporen om zuiniger te rijden.

 

61964917 – plain truck fleet
Daily-Tasks-Icon-96

BELANGRIJKSTE REGELS

De toegestane rijtijd is 9 uur per dag. Na 4,5 rijden moet de bestuurder een pauze van 45 minuten nemen. De reguliere rusttijd is 11 uur per dag en 45 uur per week.

 

feedback_note-96

LIVE OVERZICHT VAN WERK- EN RUSTTIJDEN

Je hebt een realtime overzicht van waar de voertuigen zich bevinden, hoe lang ze hebben gereden, wanneer de volgende rustpauze is, hoeveel rijtijd er nog over is in de betreffende week, etc.

transport-ico

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Wij bieden een uitgebreide wagenparkbeheeroplossing aan die werkt in een webbrowser of op een smartphone en die je inzicht geeft in de prestaties van het wagenpark, machines en het mobiele personeel. Je hebt toegang tot de belangrijkste data, zoals voertuiglocaties, werktijden, brandstofverbruik, temperatuur en rijstijl.

Wij helpen je graag op weg!

Wij helpen je met innovatieve oplossingen voor wagenpark- en mobiel personeelsbeheer om efficiënter te werken en de ecologische voetafdruk van je bedrijf te minimaliseren.