DISCLAIMER

Deze site wordt onderhouden door Fleet Complete. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site.

Deze site wordt onderhouden door Fleet Complete. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site. Fleet Complete, volledig toegestaan door toepasselijk recht, verwerpt elke garantie, extern of ingesloten, inclusief maar niet beperkt tot, vooronderstelde garanties van toepasselijkheid voor een bepaald doel. Fleet Complete is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of beschadigingen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik van deze site, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele gebeurtenissen en daaruit volgende beschadigingen.

Privacy

Geen enkele informatie, verschaft door een bezoeker, zal ooit gebruikt worden voor andere doeleinden dan voor het verzenden van informatie of een product waar
de bezoeker om gevraagd heeft. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, zal op aanvraag zo snel mogelijk verwijderd worden van onze computer(s). Disclaimer privacy en copyright Fleet Complete Nederlandse versie. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, wordt beschouwd als vertrouwelijk.

Copyright

Alle interface content op deze site, zoals tekst, site graphics, logo’s, icoontjes, afbeeldingen en animaties, is eigendom van Fleet Complete en beschermd door zowel Nederlands als internationaal copyright. Het is verboden de geplaatste content te reproduceren, wijzigen, verkopen, overdragen, opnieuw te publiceren, tentoon te spreiden of vertonen.

E-book privacy en track & trace systemen

Wat mag er juridisch gezien wel en niet? Hoe ga je om met eventuele weerstand van medewerkers? Of met de Ondernemingsraad? En hoe zorg je dat je data veilig is én blijft? Alles wat je wil weten over privacy en ritregistratiesystemen in één handig e-book.