WAGENPARKBEHEER

Een slimme GPS-gebaseerde softwareoplossing die je helpt om je wagenpark en mobiele personeel efficiënter te beheren

Vraag een offerte aan

VOLG HET  COMPLETE WAGENPARK 24/7

Fleet Complete biedt een uitgebreide webgebaseerde wagenparkbeheeroplossing die werkt in een webbrowser of op je smartphone. De innovatieve oplossing geeft een realtime overzicht van de belangrijkste indicatoren, zoals voertuiglocaties, werktijden, brandstofverbruik en rijstijl. Wij helpen je werknemers tijd te besparen door een automatische logboekoplossing en een innovatief autodeelsysteem voor je bedrijf aan te bieden.

Met onze complete wagenparkbeheeroplossing is je rittenadministratie altijd sluitend voor de Belastingdienst, kun je personeel en taken effectiever beheren, optimale rijroutes plannen en medewerkers motiveren om zuiniger te rijden. Het platform van Fleet Complete is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf.

Lees meer →

poi-icon

LOCATIETRACKING OP DE KAART

Krijg toegang tot online kaarten en volg de realtime voertuiglocaties via je webbrowser of een mobiele app. Dankzij onze oplossingen heb je een duidelijk overzicht van waar voertuigen en werknemers zich momenteel bevinden en hoeveel tijd ze nodig hebben om hun taken uit te voeren.

transport-ico

MONITOR HET BRANDSTOFVERBRUIK

Meet en analyseer de prestaties van het wagenpark op basis van verschillende ritten, verplaatsingen en vaste gebeurtenissen. Monitor het brandstofverbruik van voertuigen en krijg een duidelijk overzicht van alle kosten van het wagenpark.

calendar_milestones-96png

AUTOMATISCH RIJLOGBOEK

Medewerkers hoeven de administratie van hun ritten niet meer handmatig te doen. Het Fleet Complete-logboek is de makkelijkste manier om gereden kilometers automatisch bij te houden. Dat bespaart tijd én voorkomt hoge boetes van de Belastingdienst. De oplossing heeft een privéschakelaar, zodat de privacy van medewerkers altijd gewaarborgd is.

RESERVERINGSSYSTEEM VOOR HET DELEN VAN AUTO’S

Een groot aantal bedrijven gebruikt Excel of Outlook om boekingen van voertuigen te beheren. Het handmatig invullen van de tabellen is tijdrovend en je hebt geen volledig overzicht van wie welke auto gebruikt en hoeveel auto’s er überhaupt worden gebruikt. Het Fleet Complete-reserveringssysteem biedt je een complete softwareoplossing voor het delen van auto’s.

Autodelen is een groeiende trend die ook helpt om de ecologische voetafdruk van je bedrijf te verkleinen. Uit een studie van Fleet Europe en Global Fleet blijkt dat tegen 2030 het aandeel van voertuigen in gedeeld gebruik naar schatting zal toenemen tot 73% van het totale aantal voertuigen, momenteel is het 30%.

Carsharing_web_car driving to sunset
icon-reservation1

RESERVEER EEN VOERTUIG MET JE SMARTPHONE

Medewerkers kunnen een auto reserveren en hun reserveringen beheren via hun smartphone. Ze ontvangen automatische meldingen wanneer een reservering wordt bevestigd of gewijzigd. Onze oplossing is ook compatibel met verschillende agenda’s, zoals Outlook, wat het gebruik van het reserveringssysteem bijzonder handig maakt.

RFRD-96

SLEUTELLOZE OPLOSSING

Je hoeft niet langer een groot aantal autosleutels te beheren. De bestuurder kan het portier openen met behulp van een gepersonaliseerde RFID-kaart of een mobiele applicatie. Het systeem staat alleen toe dat de medewerker op wiens naam de reservering is gemaakt het portier kan openen.

report-icon-96

ANALYSE VAN DE INZET VAN HET WAGENPARK

Met behulp van de rapportages van het reserveringssysteem kun je de beschikbaarheid van het wagenpark analyseren per voertuig, dag, persoon en afdeling. Ook als je met afzonderlijke kostenposten werkt, kun je eenvoudig de kosten onder de juiste afdeling toevoegen met behulp van ons systeem.

AUTOMATISCHE ONDERHOUDSHERINNERING

Regelmatig onderhoud vermindert de kans op onnodige slijtage en het is bekend dat een goed onderhouden auto minder brandstof verbruikt. Met onze onderhoudsmodule kun je automatische notificaties instellen voor aanstaand onderhoud via e-mail of SMS. Je kunt bijhouden hoeveel kilometer of dagen een voertuig nog kan rijden voordat het onderhoud nodig heeft en al het uitgevoerde onderhoud is met terugwerkende kracht in het systeem te vinden.

 

feedback_note-96

ONDERHOUD PLANNEN

Je kunt gemakkelijk alle onderhoudswerkzaamheden in het systeem zetten, op de hoogte worden gebracht wanneer het werk moet worden uitgevoerd en het hele proces van onderhoudswerkzaamheden op een meer systematische en transparante manier beheren.

 

signature-icon-96

DUIDELIJK OVERZICHT VAN ONDERHOUDSKOSTEN

Je hebt een duidelijk overzicht van de kosten van technische inspectie, regulier onderhoud en voertuigreparaties. Ook kun je de onkostendeclaraties bijhouden en versnellen én de nauwkeurigheid van onkosten per locatie verifiëren.

 

install_icon

AUTOMATISCHE RAPPORTAGES

Je kunt rapportages maken en downloaden van al het onderhoud dat al is uitgevoerd of nog gepland staat. Je hebt realtime zicht op hoeveel kilometer je nog kunt rijden voordat onderhoud nodig is.

 

REAL-TIME TACHOGRAAFINFORMATIE

Ons systeem kan tachograafgegevens in realtime lezen en visueel weergeven , waarbij de rij-, werk- en rusttijd wordt gemarkeerd. Bovendien is het mogelijk om alle overtredingen te zien die zich tijdens de ingestelde periode hebben voorgedaan. Je hebt een duidelijk overzicht van welke fouten vrachtwagenchauffeurs maken en hoe groot het risico op boetes is.

Lees meer →

Car Mechanic In garage
feedback_note-96

LIVE OVERZICHT VAN WERK- EN RUSTTIJDEN

Je hebt een realtime overzicht van de locatie van iedere vrachtwagen, hoe lang ze achter elkaar hebben gereden, wanneer de volgende rustpauze moet zijn, hoeveel rijtijd er nog over is in de betreffende week, etc.

load-planning-96

INZICHT IN PRESTATIES VAN HET WAGENPARK

Onze GPS-oplossing kan naast de tachograafgegevens meer dan 20 andere indicatoren weergeven, zoals brandstofgegevens, ladingtemperatuur, asgewicht, bandenspanning, externe voedingsspanning, batterijlading en resterende afstand (bij elektrische voertuigen).

electronic-logging-devices

TACHOGRAAFGEGEVENS DOWNLOADEN

Volgens de wet moeten tachograafgegevens op kantoor worden opgeslagen, maar het is niet altijd mogelijk om de gegevens fysiek uit te lezen. Met onze oplossing kun je alle benodigde gegevens downloaden via een mobiel netwerk en eenvoudig archiveren in ons systeem.

INSTALLATIE OP BASIS VAN BEHOEFTE

Wij installeren oplossingen voor alle voertuigtypen op een tijdstip en plaats die jou uitkomt. We helpen ook bij het verwijderen van toestellen die al zijn geïnstalleerd. Onze installateurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Jouw voertuigen zijn veilig in onze handen.

 

Car Mechanic In garage

Neem contact met ons op!

Wij helpen je met innovatieve oplossingen zodat je het wagenpark en het mobiele personeel efficiënter kunt beheren.

Neem contact op