Kom bij het team

Terwijl we blijven groeien, voegen we graag ambitieus talent toe aan ons team.

Kom bij het team
Greater Toronto's top 2017 medewekers logo

Fleet Complete has been recognized in 2017 and 2018 as one of the GTA’s Top Employers. Join the team!

Verhuizing naar WTC Utrecht

Fleet Complete is in 2018 verhuist naar een 750 m2 groot kantoor op de 17e verdieping van WTC Utrecht. WTC Utrecht één van de beste kantoorlocaties van Nederland: centraal gelegen, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met professionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het beoogde WELL Building Standard certificering toont aan dat WTC naast een groene ook een gezonde werkomgeving creëert, en sluit daarmee naadloos aan op de filosofie van Fleet Complete.

Het personeel van Fleet Complete
Fleet Complete team meeting

Onze interne cultuur

Interpersoonlijke relaties binnen het kantoor helpen ons om als onderneming productiever te zijn. Een aangewezen Social Comité organiseert lokale evenementen voor het hele bedrijf en bevordert daarmee de dynamische cultuur van het Fleet Complete team.

“Het is ontzettend fijn om het werk te kunnen doen wat ik graag doe. Bij Fleet Complete groei ik als professional en deel ik het grootste gedeelte van mijn dagen met fantastische collega’s. Voldoening is voor mij: mijzelf toewijden aan een prachtig bedrijf dat om mensen geeft, het goed te doen, en zelfs nog beter, en samen te groeien. Fleet Complete is gedreven, inspirerend, bruisend en dat is het team ook!” Sofia Alvarez, Accountant, Finance

Bekijk Vacatures

Leer. Groei. Daag jezelf uit.

Het zijn de mensen die Fleet Complete maken. Wij zoeken naar mensen die toegewijd, gepassioneerd, innovatief en ondernemend zijn en een echte winnaarsmentaliteit hebben. We streven naar het behouden van een open en transparante cultuur, waarbij iedereen in de praktijk staat en graag ideeën deelt. In onze snelle omgeving heeft elk persoon de kans om te innoveren en om zijn of haar ideeën tot leven te zien komen.

Fleet Complete Kantoor opening

Momenteel hebben we vacatures op deze afdelingen:

Sales, Development, Finance, Marketing en meer!