Kom bij het team

Wij van Fleet Complete zijn een sterk team van gepassioneerde mensen, toegewijd aan innovatie. Terwijl we blijven groeien, zijn we bezig goed presterend talent toe te voegen aan onze kern.

Kom bij het team

Verhuizing naar WTC Utrecht

Per april 2018 verhuist Fleet Complete naar een 750 m2 groot kantoor op de 17e verdieping van WTC Utrecht. WTC Utrecht is momenteel in aanbouw en wordt een van de beste kantoorlocaties van Nederland: centraal gelegen, uitstekend bereikbaar met OV en met professionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het beoogde WELL Building Standard certificering toont aan dat WTC naast een groene ook een gezonde werkomgeving creëert, en sluit daarmee naadloos aan op de filosofie van Fleet Complete.

a view of the office open space concept
group of people in a boardroom during a meeting
people gathered around a computer screen
 • Open ruimte

  Onze kantoorruimte is ontworpen om ruimte te bieden aan meer dan 170 werknemers, dit zorgt ervoor dat elk bureau in het kantoor direct zonlicht ontvangt.

 • Transparante activiteiten

  Alle kantoren van leidinggevenden en bestuurskamers hebben glazen wanden, ze bevestigen daarmee ons principe van transparante en open communicatie binnen de onderneming.

 • Intelligente werkvoorzieningen

  Als technologische onderneming innoveren we van binnenuit, we maken optimaal gebruik van elektronische smartboards, zakelijke VoiP in de cloud en uit milieuoogpunt werken we voor 95% papierloos.

 • Bedrijfs-BBQ

  De zomermaanden brengen potluck BBQ-evenementen naar Fleet Complete, waarbij teams en gezinnen kunnen genieten van het weer, lekker eten en uitstekend gezelschap.

 • Jogging- & fietsclubs

  Gezond blijven is voor ons even belangrijk als gedeelde momenten tijdens potlucks. We motiveren elkaar om te gaan wandelen, joggen, hardlopen of fietsen om ons bloed sneller te laten stromen!

 • We geven waar we leven

  Voor ons is er geen goed doel ooit te klein. Of we nu doneren aan een internationale liefdadigheidsinstelling of een hockeyteam van een lokale school, het is altijd een eer om te helpen.

candid photo of a father and his kids clapping at something
group of people posing for a photo in sportswear ready for a jog
people presenting a framed painting

Onze interne cultuur

Interpersoonlijke relaties binnen het kantoor helpen ons om als onderneming productiever te zijn. Een aangewezen Sociaal Comité organiseert lokale evenementen voor het hele bedrijf en helpt daarmee om de dynamische cultuur van het Fleet Complete team te bevorderen.

Employee Quote

“Het is buitengewoon om de gelegenheid te hebben om te doen wat je graag doet. En als dat dan ook nog eens op een plek is waar je continu gesteund wordt, dan is dat de plek waar ik mij helemaal voor inzet. Ik groei als professional en ik deel de meeste dagen met mijn fantastische collega’s. Voldoening is voor mij: mijzelf toewijden aan een prachtig bedrijf dat om mensen geeft, het goed te doen, en zelfs nog beter, en samen te groeien. Fleet Complete is gedreven, inspirerend, bruisend en dat zijn wij ook!”

Sofia Alvarex , Accountant, Finance

Bekijk Vacatures

Leer. Groei. Daag jezelf uit.

Het zijn de mensen die Fleet Complete maken. Wij zoeken naar mensen die toegewijd, gepassioneerd, innovatief en ondernemend zijn met een echte winnaarsmentaliteit.

We streven naar het behouden van een open en transparante cultuur, waarbij iedereen in de praktijk staat en graag ideeën deelt. In onze snelle omgeving heeft elk persoon de kans om te innoveren en om zijn of haar ideeën tot leven te zien komen.

Employees In Booth.

Momenteel hebben we vacatures op deze afdelingen:

Sales, Ontwikkelaars, Financiën, Marketing en meer!