Fleet Tracker

Gereden ritten en kilometers worden automatisch bijgehouden. Geen omkijken meer naar je rittenadministratie.

Vraag een demo aan

Waarom een ritregistratiesysteem?

Een ritregistratiesysteem houdt met behulp van GPS-technologie automatisch de gereden ritten en kilometers bij. Als je gebruikmaakt van een automatische rittenregistratie, dan weet je zeker dat de rittenadministratie altijd sluitend is. Dat is belangrijk om aan de Belastingdienst aan te kunnen tonen dat er niet meer dan 500 kilometer privé wordt gereden met het voertuig. Kun je dit niet aantonen? Dan riskeer je een hoge boete, zonde!

 

Klant aan het woord

Camelot Europe maakt gebruik van het ritregistratiesysteem van Fleet Complete en deelt in onderstaande video haar ervaring.

Ritregistratiesysteem met keurmerk

Het Keurmerk Ritregistratiesystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen. Systemen die werken volgens de normen van de certificering, zoals Fleet Tracker, voldoen aan alle eisen van de Belastingdienst.

Dit betekent dat het systeem precies de gegevens registreert die de fiscus eist: per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers’ en totalen per dag.

Je hebt hierdoor een betrouwbare ritregistratie en voorkomt hoge boetes en naheffingen van de Belastingdienst.

Het logo van Keurmerk Ritregistratiesystemen

Vrijblijvende demo

Voordelen

GSP-technologie

Via GPS-technologie heb je altijd zicht op de locatie van het voertuig. De planningsafdeling kent de exacte locatie van iedere medewerker en kan efficiënter plannen en snel reageren op ad-hoc klussen. 

Ritregistratiesysteem

Voorkom boetes en naheffingen

Met een ritregistratiesysteem is de kilometerregistratie altijd sluitend. Je voorkomt boetes en naheffingen van de Belastingdienst.

Vaste lage prijs

Is een ritregistratiesysteem wel geschikt voor mij? Is het niet heel duur? Het systeem van Fleet Complete is heel betaalbaar, je betaalt een vaste lage prijs per maand en hoeft geen startinvestering te doen. Hierdoor is het geschikt voor iedereen, van MKB tot corporates.

Hoe informeer je medewerkers over een voertuigvolgsysteem?

Wil je een ritregistratiesysteem gaan plaatsen in bedrijfswagens, maar twijfel je over de reactie van medewerkers? Wij adviseren om iedereen tijdig en uitgebreid te informeren over de plaatsing van het systeem. Benadruk dat het geen controlemechanisme is, maar dat het allemaal draait om efficiënt werken. Medewerkers hoeven straks niet meer handmatig de kilometers en gereden ritten bij te houden, en niet meer in discussie of de administratie wel klopt. Er komt meer tijd vrij voor het échte werk!

Verder is het ook goed om te weten dat ons ritregistratiesysteem in privétijd uitgezet wordt en de gegevens over privéritten niet beschikbaar zijn voor de werkgever.