Chat with us, powered by LiveChat

Fleet Tracker

Wilt u altijd de locatie van uw voertuigen kennen? Direct een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst? En de optimale routes inplannen om uw concurrenten voor te blijven? Met ritregistratiesysteem Fleet Tracker zet u uw wagenpark efficiënt in, verbetert u de tevredenheid van medewerkers én klanten en verhoogt u de winst.

Neem contact op     Vraag een demo aan

Waarom kiezen voor een geautomatiseerde rittenregistratie?

Met een ritregistratiesysteem heeft u altijd zicht op de locatie van uw voertuigen, automatisch een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst en direct toegang tot data die zorgt dat u veilig en efficiënt rijgedrag kan stimuleren. Automatiseer belangrijke processen en besteedt uw tijd aan zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf. Het ritregistratiesysteem van Fleet Complete is verkrijgbaar voor een lage vaste prijs. U hoeft geen grote investering te doen om ons ritregistratiesysteem aan te schaffen. De hardware, software en support zitten in de prijs inbegrepen.

Een ritregistratiesysteem met keurmerk 

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen. Systemen die werken volgens de normen van de certificering, zoals Fleet Tracker, voldoen aan alle eisen van de Belastingdienst. Dit betekent dat het systeem precies de gegevens registreert die de fiscus eist: per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers’ en totalen per dag. U bent hierdoor direct fiscus-proof en voorkomt hoge boetes.

Het logo van Keurmerk Ritregistratiesystemen
Vraag een vrijblijvende demo aan

Voordelen van een ritregistratiesysteem

Altijd zicht op uw wagens

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker is een gebruiksvriendelijke oplossing om direct de locatie van uw wagens te zien. Via gps-technologie heeft u altijd en overal real-time zicht op uw voertuigen. Zo weet de planningsafdeling de exacte locatie van uw medewerkers en kunnen ze snel reageren op ad-hoc klussen. 

Rittenregistratie Belastingdienst

Met ritregistratiesysteem Fleet Tracker heeft u direct een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst. Het systeem registreert precies de gegevens die de fiscus eist: per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers‘ en totalen per dag.

Blijf de concurrentie voor

U wilt dat uw bedrijf tot de beste behoort. Met een ritregistratiesysteem kunt u uw wagenpark efficiënter inzetten en beter concurreren in uw markt. Uw klanten krijgen een betrouwbare, veilige en snelle service.

Hoe informeert u uw medewerkers over het ritregistratiesysteem?

Wij adviseren u om uw medewerkers tijdig en zo uitgebreid mogelijk te informeren over de plaatsing van het ritregistratiesysteem. Benadruk dat het geen controlemechanisme is, maar dat het allemaal draait om veiligheid en efficiëntie. Wat veel medewerkers niet weten is dat een ritregistratiesysteem in privétijd uitgezet wordt en die gegevens niet beschikbaar zijn voor de werkgever. Lees meer over hoe u draagvlak voor een ritregistratiesysteem kunt creëren in ons whitepaper ‘Grip op uw rittenregistratie’.