Waternet – bestuurt door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met fleet management-software uit te rusten.

Waternet – bestuurt door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Van drinkwater tot afvalwater. Waternet maakt al een aantal jaren gebruik van ritregistratiesysteem Fleet Tracker. In zo’n 125 Waternet-bedrijfswagens zit de track en trace oplossing al enige tijd ingebouwd. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een tracker uit te laten rusten.

Minder papierwerk én rapportages die de Belastingdienst accepteert

‘Van de Belastingdienst moeten we alle ritten met de bedrijfswagens nauwkeurig vastleggen,’ legt Hassan Faiq uit. Hij is coördinator Voertuigen, Materieel & Materiaal bij Waternet. ‘Voorheen noteerden de monteurs de kilometers handmatig. Maar zij vinden het een vervelende en vooral tijdrovende klus. Ze vulden hun rittenstatus dan ook lang niet altijd correct in. Met de oplossing van Fleet Complete klopt de rittenregistratie altijd én de rapportages worden eigenlijk altijd door de Belastingdienst geaccepteerd. Dat voorkomt onnodige boetes. Ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk.’

Monteurs vulden hun rittenstatus lang niet altijd correct in, omdat ze dat een vervelende én tijdrovende klus vonden. Met de oplossing voor rittenregistratie van Fleet Complete klopt onze administratie altijd. Dat scheelt niet alleen boetes van de Belastingdienst, ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk.
Hassan Faiq

Coördinator Voertuigen, Materieel & Materiaal bij Waternet

Helder en transparant met track en trace

Waternet is erg tevreden met het track en trace systeem van Fleet Complete. Reden om er nog eens 250 bedrijfswagens mee uit te rusten. Hassan Faiq van Waternet: ‘Geen discussies meer met de Belastingdienst. Geen discussies meer met medewerkers. Het systeem levert gewoon heel veel duidelijkheid op.’

Waternet Logo

  • Sluitende rittenadministratie
  • Minder papierwerk
  • Rapportages die de Belastingdienst accepteert
  • Inzicht in de buitendienst en een efficiëntere planning

Fleet Tracker: uw rittenadministratie op orde

Wilt u direct kunnen zien waar uw voertuigen zijn? En direct een sluitende rittenadministratie voor de Belastingdienst hebben? Dat kan met Fleet Tracker! Een ritregistratiesysteem dat u helpt om uw wagenpark efficiënt en winstgevend in te zetten.

Het Fleet Tracker-systeem is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Laptop met de Fleet Tracker interface

FieldMobile: uw digitale werkbon

FieldMobile is een softwaresysteem dat speciaal is ontworpen om te helpen bij het automatiseren van de opdrachtverwerking en de administratie van uw mobiele medewerkers. U kunt uw mobiele medewerkers digitaal monitoren en opdrachten onder hen verdelen. Tegelijkertijd heeft u een volledig overzicht van alle werkzaamheden, voertuigen, routes, opdrachten en voortgang van de werkzaamheden.

Tablet met waternet interface

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers