Chat with us, powered by LiveChat

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een boordcomputer uit te rusten.

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Van drinkwater tot afvalwater. Waternet maakt al een aantal jaren gebruik van ritregistratiesysteem Fleet Tracker. In zo’n 125 Waternet-bedrijfswagens zit de track en trace oplossing al enige tijd ingebouwd. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een tracker uit te laten rusten.

Waterdicht systeem én minder papierwerk met rapportages die de Belastingdienst accepteert

‘Van de Belastingdienst moeten we alle ritten met de bedrijfswagens nauwkeurig vastleggen,’ legt Hassan Faiq uit. Hij is coördinator Voertuigen, Materieel & Materiaal bij Waternet. ‘Voorheen noteerden de monteurs de kilometers handmatig. Maar zij hebben over het algemeen een hekel aan deze tijdrovende klus. Ze vulden hun rittenstatus dan ook lang niet altijd correct in. Nu hebben we een waterdicht systeem, met rapportages die de Belastingdienst accepteert. Ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk.’

Van de Belastingdienst moeten we alle ritten met de bedrijfswagens nauwkeurig vastleggen. Voorheen noteerden de monteurs de kilometers handmatig. Maar zij hebben over het algemeen een hekel aan deze tijdrovende klus. Ze vulden hun rittenstatus dan ook lang niet altijd correct in. Nu hebben we een waterdicht systeem, met rapportages die de Belastingdienst accepteert. Ook de monteurs zijn tevreden: ze hebben veel minder papierwerk.
Hassan Faiq

coördinator Voertuigen, Materieel & Materiaal bij Waternet

Helder en transparant met track en trace

Waternet is erg blij met het track en trace systeem van Fleet Complete. Reden om er nog eens 250 bedrijfswagens mee uit te rusten. Hassan Faiq van Waternet: ‘Geen discussies meer met de Belastingdienst. Geen discussies meer met medewerkers. Het systeem levert gewoon heel veel duidelijkheid op.’

Waternet Logo

  • Minder papierwerk
  • Rapportages die de Belastingdienst accepteert
  • Transparant inzicht in de buitendienst

Fleet Tracker: weet altijd waar uw voertuigen zijn

Wilt u real-time weten waar uw voertuigen zijn? Altijd de optimale routes inplannen? En zo min mogelijk brandstof verbruiken? Met Fleet Tracker rittenregistratie zet u uw wagenpark efficiënt en winstgevend in.

Het Fleet Tracker-systeem is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Laptop met de Fleet Tracker interface

FieldMobile: uw digitale werkbon

FieldMobile is een softwaresysteem dat speciaal is ontworpen om te helpen bij het automatiseren van de opdrachtverwerking en de administratie van uw mobiele medewerkers. U kunt uw mobiele medewerkers digitaal monitoren en opdrachten onder hen verdelen. Tegelijkertijd heeft u een volledig overzicht van alle werkzaamheden, voertuigen, routes, opdrachten en voortgang van de werkzaamheden.

Tablet met waternet interface

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers