Automatiseer het beheer van uw koeriersdienst

Voor koeriersdiensten is het van groot belang om de locatie van iedere bedrijfswagen te kennen én het wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Fleet Complete automatiseert het beheer van uw wagenpark, zodat u het optimaal kunt benutten.

Neem contact op     Vraag een demo aan

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Bent u klaar met het handmatig bijhouden van de kilometers? Dat kunnen we ons voorstellen! Ritregistratiesysteem Fleet Tracker zorgt voor een sluitende rittenadministratie en zicht op uw hele wagenpark vanaf één scherm. 

Benieuwd hoe u de rittenregistratie van uw wagenpark kunt automatiseren? Vraag hieronder een vrijblijvende demo aan of neem contact met ons op.

fleet-management-02

Voordelen Fleet Tracker

Altijd zicht op de locatie

Door middel van GPS-technologie heeft u realtime zicht op de locatie van uw voertuigen – voor efficiënte planning en uitstekende service aan uw klanten.

100% fiscus-proof

Met Fleet Tracker is u rittenregistratie direct sluitend voor de Belastingdienst. Het systeem registreert precies de gegevens die de fiscus eist.

Vaste lage prijs

Voor onze oplossingen betaalt u een vaste prijs, inclusief software, hardware, installatie en support.

Vrijblijvende demo

Om een vrijblijvende demo aan te vragen hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. Dan bellen wij u op om een afspraak bij u op locatie in te plannen.

Carsharing

Vision: digitale coaching voor veilig rijgedrag

Met live coaching, videobeelden en driver scorecards heeft u alle tools in handen om veilig rijgedrag te stimuleren. Met Vision zorgt u dat uw mobiele medewerkers veiliger én efficiënter gaan rijden. Met deze digitale coach creëert u niet alleen een veilige werkomgeving, maar verlaagt u ook de kosten van uw wagenpark aanzienlijk.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Vision?

Ja, ik wil meer informatie 

Fleet Complete Vision Camera en app

Optimaliseer het wagenpark van uw koeriersdienst

Met CarSharing kunt u uw bedrijfswagens delen om kosten te besparen. Het systeem geeft u inzicht in het daadwerkelijke voertuiggebruik, wagenparkuitgaven en besparingsmogelijkheden. Hierdoor zet u uw wagenpark tot 20% efficiënter in.

Met CarSharing kunt u ook gemakkelijk de operationele status van uw bedrijfswagens monitoren. Het systeem registreert wanneer het tijd is voor onderhoud, reparaties en wanneer er getankt moet worden. Hierdoor hebben uw mobiele medewerkers altijd een veilig en goed functionerend voertuig tot hun beschikking.

Reservering in de CarSharing app

Deel uw bedrijfswagens

Het delen van een voertuig is met CarSharing simpel en snel. Bestuurders die gereserveerd hebben kunnen hun voertuig makkelijk openen en starten met behulp van een RFID-kaart.

Voor een beter milieu

Door de inzet van uw voertuigen te optimaliseren zorgt u ervoor dat u wagenpark duurzamer wordt. Bespaar 15-20% op uw brandstofkosten.

Bespaar geld

Door zicht te hebben op het voertuiggebruik van u wagenpark kunt u het aantal voertuigen drastisch verminderen, en de onderhouds- en brandstofkosten verlagen.

Overal beschikbaar

Via uw desktop of smartphone kunt u de locatie van uw voertuigen zien en weet u altijd waar uw medewerkers zijn.

Time Tracker: Automatische urenregistratie

Handmatig urenbriefjes invullen is verleden tijd! Met Time Tracker automatiseert u de urenregistratie waardoor u altijd een up-to-date overzicht heeft van de gewerkte uren. Hierdoor heeft u meer zicht op de prestaties van uw medewerkers en kunt u de werklast beter verdelen.

De reis- en werktijden van de mobiele medewerkers worden automatisch geregistreerd. Door slimme sensortechnologie kan Time Tracker patronen ontdekken van medewerkers met betrekking tot reizen en locaties.

Fleet Complete time tracker

Rapportages

Genereer eenvoudige rapportages die u helpen om de productiviteit van uw wagenpark te evalueren.

Projectkosten

Met Time Tracker kunt u de projectkosten nauwkeurig beheren. Vergelijk de werkelijke projectkosten met de oorspronkelijke schattingen met betrekking tot levertijden en budgetten.

Altijd bij de hand

Time Tracker is beschikbaar op uw desktop, tablet en smartphone. Waar u ook bent: u heeft de belangrijkste gegevens, zoals urenstaten altijd bij de hand.

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers