Chat with us, powered by LiveChat

Een groener wagenpark?

Met onze oplossing krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers, bespaart u geld op o.a. brandstofkosten en verlaagt u de C02-uitstoot van het wagenpark.

Waarom Green Driving?

Met onze Green Driving-oplossing krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers en kunt u hen coachen om zuiniger te gaan rijden. Met deze maatregelen verlaagt u de CO2-uitstoot van uw wagenpark en bespaart u geld op brandstofkosten.

Inzicht in rijgedrag

Ontvang heldere rapportages die u inzicht geven in het rijgedrag van iedere medewerker en het brandstofverbruik van ieder voertuig.

Bespaar geld met green driving

Groen rijden verhoogt de verkeersveiligheid en verlaagt de onderhouds- en brandstofkosten, en het aantal boetes.

Heldere rapportages

De belangrijkste data van uw wagenpark ziet u overzichtelijk op één dashboard, zodat u direct ziet waar er kansen liggen om uw wagenpark nog groener te maken.

Wilt u ook geld besparen met green driving?

Vraag een vrijblijvende demo aan en zie hoe onze Green Driving-oplossing u kan helpen de CO2-uitstoot van uw wagenpark te reduceren en de operationele kosten te verlagen.

Voordelen van onze green driving-oplossing

Ken de locatie van ieder voertuig

Bekijk de exacte locatie van uw voertuigen op een real-time kaart of selecteer datums om te zien waar ze eerder zijn geweest. Plan routes, zoek adressen en bereken afstanden in slechts een paar klikken.

Monitor operationele status

Monitor de operationele status van ieder voertuig tijdens het rijden en ontvang uitgebreide rapportages over de rit.

Rapportages op maat

Gebruik rapportages op maat om een ​​overzicht te krijgen van rijgedrag, uitgaven en andere gegevens. Exporteer naar PDF en Excel of integreer de rapportages direct met een ERP of ander informatiesysteem.

Selecteer gebieden

Selecteer een gebied met geofencing en koppel een regel in de gebeurtenismodule. Dan kunt u voertuigen die een bepaald gebied verlaten of juist betreden eenvoudig volgen.

Ontvang alerts

Stel triggers in en ontvang meldingen als een voertuig de snelheidslimiet overschrijdt, een specifiek werkgebied verlaat of in conflict komt met vooraf gedefinieerde gebeurtenissen.

Zicht op uitgaven

Houd alle voertuigkosten in de gaten en ontvang een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw wagenpark. Neem waar nodig maatregelen om de kosten te verlagen.

Optimale routeplanning

Importeer al uw klanten en bekijk hun locatie op de kaart voor optimale routeplanning. Als u aan het rijden bent, kunt u ook controleren welke andere klanten in de buurt zijn.

Onderhoudsmodule

Regelmatig onderhoud zorgt dat uw voertuigen in een betere staat blijven en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. De onderhoudsmodule houdt de servicetijden van ieder voertuig bij en waarschuwt u wanneer het tijd is voor onderhoud.

Stel KPI's in

Stel Key Performance Indicators (KPI’s) in voor factoren die cruciaal zijn voor het succes van uw bedrijf. Bijvoorbeeld: gemiddeld brandstofverbruik of aantal gereden kilometers. Duidelijke diagrammen en statistieken laten u zien waar optimalisaties nodig zijn.

Veelgestelde vragen over green driving

Hoeveel geld kan ik besparen met Green Driving?

Door het corrigeren van het rijgedrag van uw mobiele medewerkers kunt u tot 20% besparen op brandstofkosten. Door groener en veiliger te rijden zult u ook minder onderhoudskosten hebben en minder boetes ontvangen.

Hoe kan ik mijn medewerkers stimuleren om groener te rijden?

Op het dashboard staan alle gegevens over het rijgedrag van iedere medewerker, waardoor u hen beter kunt coachen. U kunt laten zien waar de bestuurder onnodig stationair heeft gedraaid, te hard heeft gereden of te snel door de bocht reed. U kunt uw mobiele medewerkers heel concreet laten zien waar de verbeterpunten liggen. Daarnaast kunt u ook een dashcam in de voertuigen (laten) plaatsen, zodat uw medewerkers middels digitale alerts worden gestimuleerd om veiliger en efficiënter te gaan rijden.  

Brandstofkosten verlagen

Wij helpen u graag op weg.