Chat with us, powered by LiveChat

Een groener wagenpark?

Met onze oplossing kunt u het rijgedrag monitoren, CO2-uitstoot terugdringen en bovendien uw brandstofkosten verlagen.

Waarom Green Driving?

Green driving (groen rijden) is het zo besturen van het voertuig dat het zo min mogelijk brandstof verbruikt. Het doel van green driving is om zo efficiënt en zuinig mogelijk te rijden en zo’n klein mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten.

Met onze Green Driving-oplossing krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers en kunt u hen coachen om zuiniger te gaan rijden. Met deze maatregelen verlaagt u de CO2-uitstoot van uw wagenpark en bespaart u geld op brandstofkosten.

crash-side-96

Inzicht in rijgedrag

Ontvang heldere rapportages die u inzicht geven in het rijgedrag van iedere medewerker en het brandstofverbruik van ieder voertuig.
green-driving-96

Bespaar geld met green driving

Groen rijden verhoogt de verkeersveiligheid en verlaagt de brandstofkosten, onderhoudskosten en het aantal boetes.
kpi-96

Heldere rapportages

De belangrijkste data van uw wagenpark wordt weergegeven in eenvoudige kleurdiagrammen, zodat u direct ziet waar er kansen liggen om uw wagenpark nog groener te maken.

Wilt u ook geld besparen met green driving?

Vraag een vrijblijvende demo aan en zie hoe onze Green Driving-oplossing u kan helpen de CO2-uitstoot van uw wagenpark te reduceren en uw kosten te verlagen.

Voordelen van onze green driving-oplossing

poi-icon-2

Ken de locatie van ieder voertuig

Bekijk de exacte locatie van uw voertuigen op een real-time kaart of selecteer datums om te zien waar ze eerder zijn geweest. Plan routes, zoek adressen en bereken afstanden in slechts een paar klikken.
Car_Under_Magnifying_Glass-96-2

Monitor operationele status

Monitor de operationele status van ieder voertuig tijdens het rijden en ontvang uitgebreide rapportages over de rit.
report-icon-96-e1534325718583

Rapportages op maat

Gebruik rapportages op maat om een ​​overzicht te krijgen van rijgedrag, uitgaven en andere gegevens. Exporteer naar PDF en Excel of integreer de rapportages direct met een ERP of ander informatiesysteem.
map_024-location-marker-warning-pin-alert-96-1

Ontvang meldingen

Stel triggers in en ontvang meldingen als een voertuig de snelheidslimiet overschrijdt, een specifiek werkgebied verlaat of in conflict komt met vooraf gedefinieerde gebeurtenissen.
areas-96

Selecteer gebieden

Selecteer een gebied met geofencing en koppel een regel in de gebeurtenismodule. Dan kunt u voertuigen die een bepaald gebied verlaten of juist betreden eenvoudig volgen.
Kosten icoon
Zicht op de uitgaven
Houd alle voertuigkosten in de gaten en krijg een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw wagenpark. Neem waar nodig maatregelen om de kosten te verminderen.
Herinnering icoon
Herinneringen voor onderhoud
Regelmatig onderhoud zorgt dat uw voertuigen in een betere staat blijven en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. De herinneringsmodule houdt de servicetijden van uw auto bij en waarschuwt u wanneer het tijd is voor onderhoud.
customer-location-96
Efficiëntere routeplanning
Importeer al uw klanten en bekijk hun locatie op de kaart voor efficiëntere routeplanning. Als u aan het rijden bent, kunt u ook controleren welke andere klanten in de buurt zijn.
kpi-96
Stel KPI's in

Stel Key Performance Indicators (KPI’s) in voor factoren die cruciaal zijn voor uw succes. Bijvoorbeeld: gemiddeld brandstofverbruik of aantal gereden kilometers. Duidelijke diagrammen en statistieken laten u zien waar optimalisaties nodig zijn.

Veel gestelde vragen over Groener Rijden

Hoeveel geld kan ik besparen met Green Driving?

Door het corrigeren van het rijgedrag van uw bestuurders kunt u 15-20% besparen op brandstofkosten. Door groener en veiliger te rijden zult u ook minder boetes en onderhoudskosten hebben.

Hoe kan ik mijn chauffeurs simuleren om groener te rijden?

Sommige bestuurders hebben misschien niet door hoe ze hun rijgedrag kunnen verbeteren of dat er zelfs iets te verbeteren valt. Met de data die u verzameld kunt u uw bestuurders beter feedback geven op hun rijgedrag. U kunt laten waar de bestuurder onnodig heeft versnelt of teveel tijdens een rit te hard geremd heeft. Hierdoor krijgt de bestuurder een beter beeld van zijn rijgedrag waardoor het corrigeren  gemakkelijker word.

Wat zijn de negatieve gevolgen van het negeren van Green Driving?

Naast het feit dat u meer geld besteed aan brandstofkosten heeft het negeren van groener rijden ook een negatieve impact op onze planeet. Hedendaagse manieren van commercieel vervoer draaien nog steeds uitsluitend op fossiele bronnen. De Co2 uitstoot en giftige deeltjes van deze voertuigen dragen in grote mate mee aan de opwarming van de aarde. Door zuiniger te rijden kunnen we de schade die we veroorzaken aan de planeet verminder.

Brandstofkosten verlagen

Vragen?

We helpen u graag verder op weg.