Automatiseer de urenregistratie

Houden werknemers nog papieren urenbriefjes bij, die je dan vervolgens ook nog handmatig moet controleren? Dat kan heel snel verleden tijd zijn! Automatiseer de urenregistratie met Fleet Complete, erg handig voor bedrijven met mobiele medewerkers!

Wil je een demo aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op om een (bel)afspraak in te plannen.  

Vrijblijvende demo

Voordelen automatische urenregistratie

Reserveren icoon Green driving

Automatische registratie

Time Tracker registreert alle reis- en werktijden automatisch, dus stop direct met de papieren rompslomp. Dat bespaart jou en je medewerkers veel tijd.

Projecten overzicht icoon - Green driving

Actuele urenstaten

Je hebt direct toegang tot de actuele urenstaten van iedere werknemer en kunt toezicht houden op de prestaties. Verbeter de verdeling van de werklast en verlaag de overhead.

report-icon-96-e1534325718583

Heldere rapportages

Genereer in slechts een paar stappen rapportages om de prestaties van het wagenpark te beoordelen. 

Veelgestelde vragen over automatische urenregistratie

Tevreden vrachtwagenchauffeur
Wat legt Time Tracker vast?

Time Tracker registreert de feitelijk gewerkte uren. Naast reis- en werktijd, kunnen er ook taken worden vastgelegd in de mobiele app. 

Wat zijn de voordelen van automatische urenregistratie?

Automatische urenregistratie biedt u een aantal voordelen:
– U heeft altijd zicht op de feitelijk gewerkte uren. 
– Uw medewerkers hoeven geen verantwoording af te leggen over hun uren en u kunt de uren aan de klant verantwoorden.
– Waar nodig kunt u medewerkers coachen om efficiënter te werken.
– U kunt voortaan betere inschattingen maken en nauwkeuriger plannen.

Hoeveel tijd en geld bespaar ik met automatische urenregistratie?

Door het registreren van uren en taken te automatiseren bespaar je gemiddeld 2-4 uur per medewerker per week. Laten we veilig rekenen en uitgaan van 2 uur per medewerker keer het uurloon en je kent de besparing.

Een schaalbaar platform

Vanuit één platform worden alle diensten aangeboden voor het beheer van het wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. We bieden het als SaaS-oplossing aan, waarbij je als klant dus niet (fors) hoeft te investeren in hardware of een eigen softwareplatform.

Van oorsprong is Fleet Complete een Canadees bedrijf, maar we hebben kantoren over de hele wereld, waaronder één in Utrecht. Daardoor kunnen we onze klanten uitstekende service, support en kennis van de markt garanderen. Heel dichtbij huis.

Voor bedrijven klein en groot

Of je nu vijf of vijfhonderd voertuigen hebt: wij helpen graag. Je krijgt van ons alle tools die je nodig hebt om het werk efficiënter uit te voeren en het beheer van je wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers te automatiseren. Dat ook nog op een duurzame manier. Ben je benieuwd welke oplossingen we naast automatische urenregistratie nog meer aanbieden? Bekijk ons overzicht. Wil je graag een (online) demo?  Stuur ons een bericht.