Automatische urenregistratie

Houden uw werknemers nog handmatig urenbriefjes bij, die u vervolgens moet controleren? Dat kan nu verleden tijd zijn! Automatiseer uw urenregistratie met Time Tracker. Erg handig voor bedrijven met mobiele medewerkers!

Wilt u een demo aanvragen? U hoeft alleen het formulier in te vullen. Dan nemen wij contact met u op om een (bel)afspraak in te plannen. 

Voordelen automatische urenregistratie

Reserveren icoon Green driving

Automatische registratie

Time Tracker registreert alle reis- en werktijden automatisch. Nooit meer een handmatige urenregistratie bijhouden. Dat bespaart u en uw medewerkers veel tijd!

Projecten overzicht icoon - Green driving

Actuele urenstaten

U heeft direct toegang tot de actuele urenstaten van iedere werknemer en kunt toezicht houden op de prestaties. Verbeter de verdeling van de werklast en verlaag de overhead.

report-icon-96-e1534325718583

Heldere rapportages

Genereer in slechts een paar stappen rapportages om de prestaties van uw wagenpark te beoordelen. 

Veelgestelde vragen over automatische urenregistratie

Tevreden vrachtwagenchauffeur
Wat legt Time Tracker vast?

Time Tracker registreert de feitelijk gewerkte uren. Naast reis- en werktijd, kunnen er ook taken worden vastgelegd in de mobiele app. 

Wat zijn de voordelen van automatische urenregistratie?

Automatische urenregistratie biedt u een aantal voordelen:
– U heeft altijd zicht op de feitelijk gewerkte uren. 
– Uw medewerkers hoeven geen verantwoording af te leggen over hun uren en u kunt de uren aan de klant verantwoorden.
– Waar nodig kunt u medewerkers coachen om efficiënter te werken.
– U kunt voortaan betere inschattingen maken en nauwkeuriger plannen.

Hoeveel tijd en geld bespaar ik met automatische urenregistratie?

Door het registreren van uren en taken te automatiseren bespaart u gemiddeld 2-4 uur per medewerker per week. Laten we veilig rekenen en uitgaan van 2 uur per medewerker keer het uurloon en u kent uw besparing. 

Een schaalbaar platform

Vanuit één platform worden alle diensten aangeboden voor het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. We bieden het als SaaS-oplossing aan, waarbij u als klant dus niet (fors) hoeft te investeren in hardware of een eigen softwareplatform.

Van oorsprong is Fleet Complete een Canadees bedrijf, maar heeft kantoren over de hele wereld, waaronder in Utrecht. Daardoor kunnen we u uitstekende service, support en kennis van de markt garanderen. Heel dichtbij huis.

Voor bedrijven klein en groot

Of u nu vijf of vijfhonderd voertuigen heeft: wij helpen u graag. U krijgt van ons alle tools die u nodig heeft om uw werk efficiënter uit te voeren en het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers te automatiseren. Bent u benieuwd welke oplossingen we naast automatische urenregistratie nog meer aanbieden? Bekijk ons overzicht. Heeft u graag een (online) demo?  Stuur ons een bericht