Chat with us, powered by LiveChat

Automatische urenregistratie

Houden uw werknemers nog handmatig urenbriefjes bij? Dat kan nu verleden tijd zijn! Automatiseer uw urenregistratie heel eenvoudig met Time Tracker. Erg handig voor bedrijven met mobiele medewerkers!

Wilt u een demo aanvragen? U hoeft alleen het formulier in te vullen. Dan bellen wij u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dat kan bij u op locatie, op een moment dat het u uitkomt.

Reserveren icoon Green driving

Automatische registratie

Time Tracker registreert alle reis- en werktijden automatisch. Nooit meer handmatig urenbriefjes invullen. Dat bespaart u en uw medewerkers veel tijd!

Projecten overzicht icoon - Green driving

Actuele urenstaten

U heeft direct toegang tot de actuele urenstaten van iedere werknemer en kunt eenvoudig toezicht houden op de prestaties. Verbeter de verdeling van de werklast en verlaag de overwerkkosten.

report-icon-96-e1534325718583

Heldere rapportages

Genereer in slechts een paar stappen rapportages om de prestaties van uw wagenpark te bekijken. Neem waar nodig direct maatregelen om bijvoorbeeld kosten te besparen.

Bestuuder blij met zijn ritregistratie

Een schaalbaar platform

Vanuit één platform worden alle diensten aangeboden voor het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. We bieden het als SaaS-oplossing aan, waarbij u als klant dus niet (fors) hoeft te investeren in hardware of een eigen softwareplatform.

Van oorsprong is Fleet Complete een Canadees bedrijf, maar heeft kantoren over de hele wereld, waaronder in Utrecht. Daardoor kunnen we u uitstekende service, support en kennis van de markt garanderen. Heel dichtbij huis.

Voor bedrijven van iedere grootte

Of u nu vijf bedrijfswagens of vijfhonderd voertuigen heeft: ons platform is schaalbaar. De grootte van uw bedrijf maakt voor ons geen verschil. Heeft u vragen over onze oplossingen? Of vindt u het prettig als er iemand vrijblijvend bij u op bezoek komt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.