De samenwerking tussen Telia en Fleet Complete brengt een verscheidenheid aan slimme mobiliteitsoplossingen op één IoT-platform. De oplossingen helpen fleetmanagers in Denemarken om de kosten te verlagen door een efficiëntere bedrijfsvoering.

Telia en Fleet Complete gaan samenwerken

Deense bedrijven met wagenpark helpen om kosten te besparen

Telia Enterprise bevat nu het Fleet Complete-pakket met oplossingen, waardoor de mogelijkheden worden uitgebreid voor Deense bedrijven met een wagenpark die brandstof en kosten willen besparen. Terwijl ze hun bedrijf verduurzamen.

Meest innovatieve IoT-oplossingen

Onder de naam ‘Telia Fleet Management powered by Fleet Complete’ lanceert Telia oplossingen voor wagenparkbeheer, rittenregistratie, asset tracking en autodelen. “Ons doel is om bedrijven een concurrentievoordeel te bieden in de huidige markt door de meest innovatie IoT-oplossingen aan te bieden“, zegt Mortimer Liebman, directeur Telia Enterprise in Denemarken. “Deze samenwerking biedt onze klanten de betrouwbaarheid van een eersteklas mobiele provider en innovatieve oplossingen voor wagenparkbeheer. Slimme tools om het brandstofverbruik te verminderen, milieuvriendelijker te werken en daardoor een aantal kostenbesparingen te realiseren.”

600.000 zakelijke abonnees

Fleet Complete is een wereldwijde leverancier van telematica en slimme oplossingen voor het beheer van voertuigen, assets en mobiele medewerkers. Zij bedient wereldwijd meer dan 600.000 zakelijke abonnees. Fleet Complete helpt, vanuit het Deense hoofdkantoor in Ballerup, lokale ondernemers en fleetmanagers om de productiviteit te verbeteren, efficiënter te plannen en een evenwicht te vinden tussen kostenbeheer en margeverbetering.

Onderscheiden door uitstekende service

Wij zijn verheugd om samen te gaan werken met Telia, de telecommunicatieleider in Scandinavië“, zegt Preben Rasmussen, Sales Director Scandinavië Fleet Complete. “Bedrijven moeten zich onderscheiden door hun service, dat is wat de consument vraagt. Onze diverse oplossingen, samengevoegd op één IoT-platform, helpen onze klanten met hun unieke zakelijke behoeften en met duurzamere en winstgevendere zaken.”

Wij zijn er trots op dat Telia onze nieuwe zakenpartner in Denemarken is“, zegt Tony Lourakis, CEO Fleet Complete. “Onze bedrijven zijn partners in innovatie en hebben een vergelijkbare visie om bedrijven te helpen in het digitale tijdperk. Samen zullen we onze klanten helpen om hun bedrijfsvoering flexibeler te maken en moedige stappen te zetten naar een duurzame toekomst.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem contact met ons op.