Transport

Houd de locatie van uw voertuigen en de verwachte aankomsttijd bij. Ontvang uitgebreide rapportages voor het hele transportproces incl. rij- en rusttijd, koeltanktemperatuur en brandstofverbruik en ontvang direct bericht van het systeem als er iets onbedoeld gebeurt.

Neem contact op

Voordelen

Fleetmanagement

 

GPS-technologie

Via gps-technologie heb je altijd zicht op de locatie van ieder voertuig, zo weet je direct wie er het dichtst bij een klant is, plan je efficiënter en krijgen je klanten uitstekende service.

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van je medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur.

 

U
Operationele status

Hou toezicht op de operationele status van ieder voertuig. Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen, om volledige operationele controle te hebben. Voorkom onnodige en langdurige uitvaltijd.

 

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat voertuigen of belangrijke machines kapot gaan of uitvallen en bespaar op reparatiekosten door je onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Benzine Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met sabotagebestendige GPS-sensoren om je bedrijfswagens te beschermen, terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

 

Elektronische sensor Icoon
Rapportages op maat

Ontvang automatisch de rapportages die je nodig hebt. Altijd inzicht in belangrijke data, zodat je tijdig maatregelen kunt nemen en je wagenpark kunt inzetten voor het succes van je bedrijf.

Verkrijgbaar in onze Task Management-oplossing

Beheer kilometervergoedingen voor werknemers

Vereenvoudig het beheer van terugbetalings- en TAX-vereisten voor werknemers die hun privéauto gebruiken voor werkdoeleinden.

Verificatiestroom

Een ingebouwde verificatiestroom geeft u de mogelijkheid om onbeperkte kilometerrapporten aan te sluiten op één beheerder en waardevolle productieve tijd door heel de organisatie vrij te geven.

Vergoedingspercentages en lokale belastingregels

Autolog wordt regelmatig geüpdatet met lokale vergoedingspercentages en BTW-regels.

Succesverhalen

Fleet Complete betreedt de Duitse markt

Fleet Complete betreedt de Duitse markt

Het in 1998 in Toronto opgerichte Fleet Complete is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen voor het beheer van wagenparken, bedrijfsmiddelen en mobiele medewerkers. Het bedrijf is gestart met zijn eigen direct sales-kanaal in Duitsland en zal...

read more

Wij hebben dé oplossing voor u!

Neem contact op als u onze hulp nodig heeft om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.