Chat with us, powered by LiveChat

Sluitende rittenregistratie Belastingdienst

Met Fleet Tracker heeft u direct een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst.

Neem contact op     Vraag een demo aan

graphics-GUTS-5-cropped

Fleet Tracker – Sluitende rittenregistratie

Met onze geautomatiseerde rittenregistratie bent u direct fiscus-proofHet systeem registreert alle gegevens die de fiscus eist: per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers‘ en totalen per dag.

Lees meer →

Auto inspecteren icoon Green driving

Voorkom boetes

Met een sluitende rittenregistratie is uw administratie van elke rit altijd compleet, accuraat en op orde. Voorkom hoge boetes van de Belastingdienst.

Bespaar geld met green driving

Bespaar tijd

Door uw rittenregistratie te automatiseren bespaart u tijd. Met één druk op de knop zorgt u dat alle gegevens van de zakelijke ritten opgeslagen worden.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon

Betaal een vaste prijs

U betaalt voor het Fleet Tracker-ritregistratiesysteem één vaste prijs, daarbij zit de software, hardware, installatie en support in. Geen verrassingen.

Rittenregistratie met keurmerk

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker voldoet aan alle eisen van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het keurmerk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy.

KEURMERK-Ritregistratiesystemen (002)
Overzicht werkweek

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers