Marketplace

Integraties| Hardware | Accessoires | Add-Ons
Smart Lock

Smart Lock

Smart Lock geeft inzicht in de locatie, of deuren zijn geopend en of de batterijen moeten worden vervangen.

Garmin GO Connect

Garmin GO Connect

Garmin-navigatieapparaten bieden u een optimale verzendoplossing en een snelle manier van communiceren met bestuurders in het veld.

GO Talk

GO Talk

GO Talk biedt chauffeurs gesproken instructies in de cabine om veilig en efficiënt rijgedrag te stimuleren.

TMW TruckMate

TMW TruckMate

TMW is een uitgebreid systeem dat complexe resourceplanning mogelijk maakt. Van klantenservice tot verzending en facturatie.

OzoneTech

OzoneTech

Zone Technologies heeft verschillende innovatieve producten ontwikkeld die prestaties van uw apparatuur verbeteren, met name voor noodhulpdiensten en servicewagens.

ARI

ARI

ARI is één van de grootste aanbieders van autoleasing en beheert 1,8 miljoen voertuigen wereldwijd.

Axon

Axon

Axon biedt de truckindustrie uitgebreide software die verzending, boekhouding, IFTA-brandstofbelasting, aangepaste rapportages, EDI, ACE / ACI Manifest en routing van apparatuur omvat.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure is de cloudopslagoplossing voor moderne toepassingen die afhankelijk zijn van duurzaamheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid om aan alle behoeften van de klant te voldoen.

ClickSchedule

ClickSchedule

ClickSoftware biedt een breed scala aan mobiele workforce management-oplossingen gericht op servicebedrijven met een complexe planning.

Dispatch-Mate

Dispatch-Mate

Dispatch-Mate van Infosite Technologies is transportbeheersoftware die alles mogelijk maakt, van verzending tot facturering.

Jonas

Jonas

Jonas is een constructiesoftwareleverancier voor bedrijfsbeheer in verschillende industrieën.

NumaCorp

NumaCorp

Numa Technologies Corporation is een IT-managementbedrijf in West-Canada met een sterke focus op software op maat, geïntegreerde managementsystemen, webontwikkeling, gegevensbeheer en IT-beveiliging.

TRUX

TRUX

TRUX is een Canadese softwareleverancier voor de afvalbeheerindustrie die financiële en operationele ondersteuning samen met andere volledig geïntegreerde toepassingen omvat.

Route4Me

Route4Me

Route4Me ™ begint met het eenvoudige idee dat er behoefte is aan een routeplanning en kaartsysteem waarmee mensen de meest efficiënte route kunnen vinden, niet alleen tussen de punten A en B, maar tussen de punten A, B, C, D en helemaal naar Z.

QuickBooks

QuickBooks

QuickBooks is toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het Fleet Complete platform integreert naadloos met QuickBooks Cloud of On Premise-oplossingen om uw zakelijke boekhouding te vereenvoudigen.

Salesforce

Salesforce

Salesforce is één van de meest toonaangevende cloud-base klantrelatieplatforms (CRM). Fleet Complete biedt tweerichtingsintegratie via webservices voor zowel standaard- als aangepaste modules binnen Salesforce.

Oracle

Oracle

Oracle is een wereldwijde leverancier van enterprise cloud computing en ondersteunt de dagelijkse activiteiten van veel grote organisaties.

SAP

SAP

SAP is een wereldleider in enterprise resource planning (ERP)-software en software gerelateerde service-inkomsten. Fleet Complete biedt tweerichtingsintegratie in de verschillende modules van SAP.

McLeod Software

McLeod Software

McLeod, speciaal ontworpen voor de logistieke en truckindustrie, is de toonaangevende leverancier van truckingsoftware, die bedrijven helpt efficiënter te werken en kosten te minimaliseren.

Sprint Transport

Sprint Transport

Sprint Transport is een leverancier van hoogwaardige en tijdkritische diensten voor het beheer van vloeibare afvalstoffen. Ze bieden chemische en niet-chemische transportdiensten over korte en lange afstanden.

MobiLogic

MobiLogic

Elimineer handmatige beheerprocessen en de behoefte aan extra communicatie tussen de dispatchers en de chauffeurs. Real-time voertuig tracking en gegevens stellen u in staat om slimmere beslissingen te nemen.

SFMTA

SFMTA

Geautomatiseerde en real-time voertuigupdates zorgen ervoor dat gezamenlijke klanten van Fleet Complete en SFMTA slimme beslissingen kunnen nemen om de productiviteit van de vloot te verbeteren en de veiligheid tijdens het transport te garanderen.

FleetComplete ETA Board

FleetComplete ETA Board

Volledig zicht op routes en haltes.

FleetComplete Work Order For HVAC & Plumbing

FleetComplete Work Order For HVAC & Plumbing

Deze werkorderoplossing is speciaal ontworpen voor bedrijven die zich bezighouden met verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair om het beheer van mobiele medewerkers in het veld te vereenvoudigen.

Fleet Complete Forms

Fleet Complete Forms

De innovatieve mobiele applicatie is ontworpen bedrijven te helpen administratie processen efficiënter in te richten, waardoor er tijd en geld bespaart wordt, ze papierwerk kunnen elimineren en aangepaste formulieren kunnen maken die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.