SAN FRANCISCO MUNICIPAL TRANSPORTATION AGENCY (SFMTA)

Geautomatiseerde en real-time updates over uw voertuigen, zorgen ervoor dat gezamenlijke klanten van Fleet Complete en SFMTA slimme beslissingen kunnen nemen om de productiviteit van de vloot te verbeteren en de veiligheid tijdens het transport te garanderen.

Tablet met SFMTA interface
Het gemeentelijke vervoersagentschap van San Francisco (SFMTA) is een afdeling van de stad en het graafschap San Francisco die verantwoordelijk is voor het beheer van al het grondtransport in de stad.

Elk bedrijf dat bussen voor de stad San Francisco exploiteert, moet GPS-locaties van de bussen en hun haltes langs de routes aanbieden. Dankzij de integratie tussen Fleet Complete en SFMTA kunnen onze klanten stoplocaties ontvangen en real-time stop- en telematicagegevens naar de SFMTA verzenden. Door belangrijke veldgebeurtenissen, waaronder parkeerrem, het openen / sluiten van deuren en GPS-locatiegegevens om de 5 seconden beschikbaar te hebben, helpt het met een veiliger gebruik en verbeterde dispatchingefficiëntie voor onze wederzijdse klanten van SFMTA en Fleet Complete.

Voordelen

  • Naadloze integratie met SFMTA
  • Veiliger werken
  • Geautomatiseerde real-time updates met voertuiginformatie