Carsharing 2021

Carsharing voor bedrijven. Optimaliseer de inzet van het wagenpark tot wel 30%. Beter voor het milieu en de portemonnee. 

Demo (30 min) aanvragen

Voordelen carsharing

Verschillende locaties weergegeven op laptop

Inzicht

Onze software geeft je inzicht in het daadwerkelijke voertuiggebruik onder werknemers. Je kan het aantal voertuigen vaak drastisch verminderen. Zo wordt het wagenpark wel tot 30% efficiënter ingezet. Hierdoor worden de operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Reservering aanmaken in app

Data

De software is specifiek ontworpen voor het delen van gegevens uit wagenparken. De medewerker die gereserveerd heeft opent en start het voertuig met behulp van een RFID-kaart. Vervolgens wordt er allerlei data verzameld over de locatie en het rijgedrag en die wordt naar ons platform verstuurd. 

gepland onderhoud en efficiënte operaties logo

Voertuigonderhoud

De software monitort de conditie van de bedrijfswagens. Dat doet het door de behoefte aan onderhoud, reparaties of brandstof te registreren. Zo kunnen werknemers altijd gebruikmaken van veilige en goed functionerende voertuigen.

Dashboard van de ritregrestractie

Registratiesysteem

Details van de reis worden elektronisch vastgelegd in het registratiesysteem, zo weet je zeker dat de kilometeradministratie altijd klopt.

Tijd van voertuig bijhouden icoon

Virtueel beheer

Dankzij de GPS-technologie ben je altijd op de hoogte van de locatie van ieder voertuig. Je weet wie welk voertuig heeft gereserveerd en voor hoe lang. Ook krijg je inzicht in de wagenparkuitgaven en besparingsmogelijkheden.

Reservering in de CarSharing app

Eenvoudig reserveren

Medewerkers kunnen in de mobiele app zien welke auto beschikbaar is en de reservering heel eenvoudig voltooien. Ook kan een medewerker via de app zijn of haar voertuig beschikbaar stellen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

“Fleet Complete is een innovatieve partij, vooral op het gebied van rijstijlanalyse, rijveiligheid en wagenparkefficiëntie.”

– Paul Hijstek, TBI Holdings B.V.