Kies voor een veilig wagenpark

“Dat we nu het gedrag van onze medewerkers op de weg kunnen monitoren, zorgt dat we hun veiligheid kunnen waarborgen, evenals de veiligheid van de mensen in de omgeving en dat is heel erg belangrijk voor ons.” 

Jack Reckewell
Operationeel manager bij L&L Oilfield

Veiligheid wagenpark voorop!

Veiligheid eerst. Zorg voor een goed onderhouden wagenpark, zodat medewerkers veilig onderweg kunnen zijn. Maar veiligheid betekent ook je voertuigen en bezittingen beschermen tegen ongevallen en diefstal. Zelfs als niemand gewond raakt kunnen ongelukken je bedrijfsresultaten schaden, om nog maar te zwijgen over de reputatie van je bedrijf.

Langzaam
is veiliger

Een stijging van 5% in de gemiddelde snelheid, leidt tot ongeveer 20% toename van dodelijke ongevallen.

1 investering levert 3x op

Voor elke euro die wordt geïnvesteerd in veiligheid op de werkplek, realiseren werknemers 3 tot 10 euro aan besparingen.

22.800
levens verloren

Verkeersongevallen kosten in 2019 22.800 Europeanen het leven.

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Blijf veilig onderweg

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Hou zicht op materieel 

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Bescherm je mensen

Voertuigen: blijf veilig onderweg

Verminder ongevallen door potentieel risicovolle ritten in real-time te spotten met GPS-tracking. Weet altijd waar je voertuigen zijn, wanneer ze hun bestemming hebben bereikt, hoe ze daar zijn gekomen en hoe snel.

De sleutels tot een veiliger wagenpark zijn inzichten en training. Fleet Complete geeft je alle inzichten die jouw bedrijf nodig heeft om op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor medewerkers te maken. Lees meer over de stappen die je kunt nemen om je wagenpark veiliger te maken in het komende decennium.

Blog image – fleet safety in 2021

6 manieren om de veiligheid van je wagenpark te vergroten in 2021

De veiligheid van je wagenpark moet voor iedere fleetmanager de hoogste prioriteit hebben. We bespreken zes manieren die je helpen om de veiligheid van je wagenpark in 2021 te beheersen en te verbeteren.

Lees meer >

Wat zijn de werkelijke kosten van een wagenparkongeval?

Als het gaat om ongevallen in het wagenpark, zijn reparatiekosten en het eigen risico van verzekeringen vaak slechts het begin. In dit artikel gaan we dieper in op de verborgen kosten van een ongeval. Kosten die je budgetten en planning flink in de war kunnen schoppen.

Lees meer >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

Materieel: verlies bedrijfsmiddelen niet uit het oog

Een gestolen auto of verloren machines zijn de grootste nachtmerrie van elke fleetmanager. Je zult niet alleen tijd moeten besteden aan het indienen van verzekeringsclaims, maar je krijgt ook de maken met onverwachte downtime en verloren inkomsten.

Gelukkig is Fleet Complete er om je te helpen. Leer hoe je een anti-diefstalplan maakt, zodat je zeker weet dat je bedrijf op het ergste is voorbereid.

Blog image – fleet safety in 2021

Hoe bereid je je voor op diefstal?

Als de stress hoog is, dan worden beslissingen vaak overhaast genomen. Daarom hebben proactieve managers een plan klaarliggen, zodat als er iets gestolen wordt, iedereen precies weet wat hij of zij moet doen en je de zaken snel weer op de rit krijgt.

Lees meer >

Hoe een GPS-tracker voertuigen terugvindt

Als fleetmanager weet je dat commerciële voertuigen en hun vracht waardevol zijn, maar ook dieven weten dit. Zij worden steeds creatiever in hun pogingen om voertuigen te stelen.

Lees meer >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

Yummy Catering

“Wij vinden de veiligheid van onze medewerkers heel belangrijk. Fleet Complete biedt technologie die helpt om voertuigonderhoud pro-actief te plannen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers altijd met een goed onderhouden en veilig voertuig op pad gaan.”

Lino Cardoso, CEO

Anglia Steel

“De ROI met Fleet Complete is enorm. Zonder telematica zouden we gestolen voertuigen niet hebben teruggevonden, dat had ons $160.000 gekost. Dat hebben we nu kunnen voorkomen.”

Terence Schofield, Veiligheidsmanager

Edgewood School District

“De beveiliging en veiligheid van onze studenten en politie staat voorop. Daarom waren we op zoek naar een systeem waarmee we te alle tijde konden zien waar iedereen was, voor het geval er een bus werd gestolen of we een noodgeval hadden.”

Adam Galvan Jr.

 

Mensen: altijd beschermd

Je team veilig houden gaat niet alleen over verkeersveiligheid, voertuigonderhoud en rijgedrag. Fleet Complete helpt bedrijven met medewerkers die op eenzame, moeilijk bereikbare en gevaarlijke locaties werken. Denk aan beveiligingsbedrijven die bouwplaatsen bewaken of ’s nachts patrouilleren in industriële faciliteiten. Wij zijn er voor schoonmaak-, onderhouds- en serviceorganisaties die 24 uur per dag personeel hebben in leegstaande kantoren of op afgelegen locaties.

Voor deze medewerkers voegen de GPS-oplossingen van Fleet Complete een extra veiligheidslaag toe, doordat ze altijd in de lucht zijn. Geen onnodige contactmomenten of verspilde bezoeken meer. Als je met iemand wil praten over het beschermen van medewerkers, neem dan contact met ons op

Veiligheid medewerkers