Tools voor succes

Alle informatie en tools die je nodig hebt om een concurrentievoordeel te behalen in deze nieuwe tijd.

React, Adapt, Succeed

Heb je tools en informatie om succesvol te blijven in deze nieuwe tijd? Fleet Complete helpt je graag! We delen blogs, e-books en organiseren webinars om je te voorzien van de informatie die je als ondernemer of bedrijf met een wagenpark nodig hebt. Abonneer je nu en zorg dat je de laatste updates als eerste ontvangt!

Laten we beginnen!

Man pointing at Fleet Complete platform on a computer screen

Blog: De échte ROI van telematica

Telematica gaat niet langer alleen om GPS-tracking. Als fleetmanager heb je steeds meer middelen tot je beschikking, maar hoe kies je de juiste tools en de juiste telematicaleverancier? Dat is een belangrijke keuze om te zorgen dat de return-on-investment het hoogst is. –> Lees verder

city skyline with vehciles on road and graphic

Blog: Wat is ‘future proofing’?

Future proofing is het anticiperen op de toekomst en het ontwikkelen van methoden om eventuele negatieve effecten voor je bedrijf te minimaliseren. De zakenwereld verandert voortdurend en het is van cruciaal belang om hier op de juiste manier mee om te gaan. –> Lees verder

 

Fleet Complete helpt bedrijven over de hele wereld

AUSTRALIË

Inskip Dust and Fume is een Australisch bedrijf dat bedrijven voorziet van apparatuur voor stofbeheersing, rookafzuiging en luchtfiltersystemen- en diensten. Met Fleet Complete kunnen ze nu de dichtstbijzijnde persoon naar een klus sturen, hebben ze de slijtage van voertuigen verminderd en is het rijgedrag van de monteurs aanzienlijk verbeterd.

NEDERLAND

Transportbedrijf Van Wees Malden heeft 61 voertuigen uitgerust met een systeem van Fleet Complete. Ze hebben nu beter inzicht in de rij- en rusttijden van chauffeurs, plannen efficiënter en kunnen snel reageren op ad-hoc verzoeken van klanten.

OOSTENRIJK

J.R. Company is een groot transportbedrijf en contractpartner van UPS. Het wagenpark bestaat uit 120 voertuigen en wordt beheerd met het platform van Fleet Complete. Hierdoor zijn de routes geoptimaliseerd, kreeg het bedrijf meer inzicht in het rijgedrag van de bezorgers en bespaart zo dagelijks 300 euro op de brandstofkosten.

OPLOSSINGEN VOOR IEDER BEDRIJF 

Breadcrumb trail replay on mobile phone screen and computer GIF
Bedrijven zoals het jouwe passen zich snel aan door telematica en IoT-oplossingen te gebruiken om de operationele complexiteit beter te beheren en een concurrentievoordeel te behalen.

HOE KAN FLEET COMPLETE HELPEN?

Wie is Fleet Complete?

Onze missie is om bedrijven met een vloot dé technologie en tools te geven om hun wagenpark, assets en mobiele medewerkers efficiënt te managen.

We richten ons op de uitdagingen waarmee onze klanten elke dag worden geconfronteerd en geven ze toegang tot een verbonden mobiliteitsplatform met modules die passen bij hun wensen en behoeften. Fleet Complete zorgt dat je alles met elkaar kunt verbinden om zo nog succesvoller te worden.

 
 
 
 
CEO of Fleet Complete speaking on stage beside Marketing VP.
tech-support

Ondersteuning bij elke stap

Het leren en uiteindelijk aanschaffen van een fleetmanagementoplossing voor je bedrijf hoeft geen vervelend karwei te zijn. We werken samen met je om dé oplossingen te vinden die het beste bij jouw behoeften passen. Van daaruit zorgen onze experts ervoor dat u de begeleiding krijgt die nodig om de tools op de juiste manier in te zetten. 

Heb je twee minuten? Bekijk een korte demo!

Verbeter de veiligheid en productiviteit van je wagenpark, creëer meer zakelijke kansen, biedt een betere klantenservice aan je klanten en meer!

  • Web-based kaarten
  • Vlootprestaties
  • Crashdetectie
  • GPS-tracking
  • Veiligheid van bestuurder en voertuig
  • Betere klantenservice
  • 24/7 real-time zicht op assets
  • Inzicht in daadwerkelijke voertuiggebruik
  • Verschillende rapportagemogelijkheden

* De video geeft een impressie en de daadwerkelijke look & feel van het platform verschilt in Europa.