Transport & Logistiek

Direct zicht op de locatie van uw voertuigen en beschikbaarheid van uw medewerkers? En minder handmatig en tijdrovend werk? Fleet Complete biedt één platform met oplossingen voor het beheer van uw wagenpark, materieel en mobiele medewerkers. Uitermate geschikt voor bedrijven in de logistieksector.

Neem contact op

Fleetmanagement

 

GPS-technologie

Via gps-technologie heb je altijd zicht op de locatie van ieder voertuig, zo weet je direct wie er het dichtst bij een klant is, plan je efficiënter en krijgen je klanten uitstekende service.

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van je medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur.

 

U
Operationele status

Hou toezicht op de operationele status van ieder voertuig. Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen, om volledige operationele controle te hebben. Voorkom onnodige en langdurige uitvaltijd.

 

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat voertuigen of belangrijke machines kapot gaan of uitvallen en bespaar op reparatiekosten door je onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Benzine Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met sabotagebestendige GPS-sensoren om je bedrijfswagens te beschermen, terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

 

Elektronische sensor Icoon
Rapportages op maat

Ontvang automatisch de rapportages die je nodig hebt. Altijd inzicht in belangrijke data, zodat je tijdig maatregelen kunt nemen en je wagenpark kunt inzetten voor het succes van je bedrijf.

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers

 

 

Digitale werkbon

 

Afspraak formulier Icoon
Optimale taakverdeling

U kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers en de status controleren met uw mobiele telefoon. Ken ieders beschikbaarheid en werklast met een simpele tik op het scherm.

Het dagelijkse taken icoon
Rapportages

Uw werknemers hebben de mogelijkheid om in te loggen, hun pauzetijd aan te geven en uit te klokken in onze mobiele applicatie. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering.

Kalender met milestones aangevinkt
Beheer werklast

Plan en wijs taken aan uw medewerkers van tevoren toe. Dit helpt om de werklast effectiever te beheren, kosten te besparen en een realistische projectplanning te maken.

Opslag plannen icoon
Plan nauwkeurig

U kunt de tijd bijhouden die nodig is om een bepaalde opdracht te voltooien, zodat u projecten nauwkeuriger kunt plannen en realistische afspraken met klanten kunt maken.

Routeoptimalisatie Icoon
Activiteitenmeldingen

Met tools zoals Activiteitmeldingen helpt u uw mobiele medewerkers de hele dag georganiseerd te blijven, hun werklast beter te beheren en u op de hoogte te houden van hun locatie en beschikbaarheid.

 
 
Rapportage icoon
Historisch overzicht

Een historisch overzicht van de prestaties van uw vloot en de activiteit van het personeel geeft u de kans om betere schattingen voor offertes te maken en de projectplanning te optimaliseren.

Klantverhalen

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

E-book Verlaag kosten wagenpark met telematica

Verschillende experts geven praktische tips om de wagenparkkosten te verlagen.

hbspt.forms.create({ portalId: "1853738", formId: "b57cad21-dcca-4599-9a14-a36ba8a45f94" });