Fleet Complete introduceert haar nieuwe Chief Revenue Officer (CRO) Richard Eyram, afkomstig van Salesforce, en Chief Financial Officer (CFO) Cynthia Schyff, voormalig CFO van Blue Ant Media, om de exponentiële omzetgroei van het bedrijf te versnellen.

Omzetdoelstelling van 1 miljard in 2025

Fleet Complete kondigt de benoeming aan van Richard Eyram (CRO) en Cynthia Schyff (CFO) om de volgende fase van expansie en groei te leiden met een agressieve omzetdoelstelling van 1 miljard in 2025. “We zijn heel erg trots dat zowel Cynthia als Richard zich aansluiten bij ons executive team”, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “We zijn blij dat zulke hooggekwalificeerde professionals, met ervaring bij bedrijven die een enorme groei doormaakten, ervoor kiezen om hun carrière bij Fleet Complete voort te zetten met als doel onze omzet naar 1 miljard te brengen.”

Volgende fase groeistrategie

Cynthia Schyff

Schyff

Zowel Eyram als Schyff hebben een indrukwekkend CV. Richard Eyram, voormalig hoofd Salesforce Canada, is een bekende SaaS- en B2B-groeimanager en heeft Salesforce Canada opgeschaald van een startup naar een bedrijf met een omzet van honderden miljoenen in zijn 12 jaar dat hij bij het bedrijf werkte. Schyff, voormalig CFO van Blue Ant Media zorgde dat de omzet van het bedrijf met 550% groeide, door 10 acquisities te voltooien in vijf jaar en zich in te zetten voor de uitbreiding van de wereldwijde voetafdruk van Blue Ant Media.

“Ik ben heel blij om lid te worden van het ervaren leiderschapsteam van Fleet Complete en de volgende fase van de groeistrategie te sturen”, zegt Schyff. “We willen uitbreiden naar meer markten en regio’s en de komende jaren voor een enorme groei zorgen.”

Twintig jaar ervaring

“We bevinden ons nu in de vierde industriële revolutie, met de opkomst van kunstmatige intelligentie, 5G en de opkomst van Edge Computing en natuurlijk de exponentiële groei van het Internet of Things. Gezien de ruim twintig jaar ervaring in de industrie van Fleet Complete en haar uitstekende reputatie bij de huidige partners en investeerders, zijn we meer dan in staat om tegen 2025 een onderneming met een omzet van 1 miljard dollar te worden”, zegt Eyram.

Eyram

Eyram