Fleet Complete, één van de snelst groeiende leveranciers van connected vehicle-oplossingen, lanceert Vision. Een krachtig hulpmiddel dat bestuurders realtime coacht, veilig rijgedrag stimuleert en de kosten van het wagenpark verlaagt. Deze geavanceerde en schaalbare oplossing is volledig geïntegreerd met het Fleet Complete-platform.

Vision biedt optimale ondersteuning voor de veiligheid van mobiele medewerkers, vrachten en bedrijfswagens. Live coaching van bestuurders zorgt dat veilig rijgedrag wordt gestimuleerd, er zuiniger met de bedrijfswagen wordt omgegaan en het aantal verkeersovertredingen drastisch wordt verlaagd.

Vision levert daarnaast contextuele videobeelden aan die kunnen bijdragen aan een forse reductie van de aansprakelijkheidskosten en verzekeringspremie. Fleet Complete Vision biedt wagenparkbeheerders verder de mogelijkheid om:

  • Videobeelden terug te kijken en te gebruiken bij het coachen van medewerkers;
  • Uitgebreide rapportages over ritten te delen, compleet met beeldanalyes;
  • Scorecards voor bestuurders aan te maken en bij te houden;
  • Videobewijs aan te dragen (aan bijvoorbeeld de verzekeraar) rond verkeersincidenten.

Met een compacte camera die eenvoudig op de voorruit gemonteerd kan worden en gesproken coaching via het ADAS (Advanced Driver Assistance System) helpt Fleet Complete Vision bestuurders om veiliger en efficiënter te rijden.

Met veilig rijgedrag wordt ook de reputatie van de werkgever beschermt en de kans op verkeersongevallen verkleint. “Wij zijn razend enthousiast over de introductie van Vision. Deze oplossing vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod van connected vehicle-oplossingen en zorgt voor optimale veiligheid van het wagenpark”, zegt Tony Lourakis, de oprichter en CEO van Fleet Complete.

“Vision biedt bestuurders, wagenparkbeheerders en bedrijfsleiders de mogelijkheid om beschermende en preventieve maatregelen te treffen door het combineren van realtime coaching op de weg en analyses van beelden van onveilige verkeerssituaties. De video-ondersteuning biedt uitkomst bij het waarborgen van de veiligheid van werknemers en biedt de mogelijkheid om training op maat voor bestuurders te ontwikkelen om voor een veiliger werkomgeving te zorgen. Deze oplossing vertegenwoordigt de toekomst voor wagenparkbeheer.”

Het doel van Vision is om bedrijven van elke omvang mogelijkheden te bieden voor veiliger mobiliteit van hun wagenpark. De eenvoudig downloadbare Vision-app zet alles direct in werking en synchroniseert alle camerabeelden met de analysefunctionaliteit van Fleet Complete. Vision zorgt daarmee voor een reductie van verkeersongevallen, kosten en verzekeringspremies.

Wilt u meer weten over deze oplossing? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs om een vrijblijvende demo te geven.