14 oktober 2021, Utrecht – Fleet Complete is één van de nieuwe partners van Parkmobile. Parkeersessies worden dankzij de koppeling tussen beide platformen automatisch gestopt. Dit zorgt voor lagere parkeerkosten, minder parkeerboetes en een versimpelde parkeeradministratie.

Fleet Complete nieuwe partner Parkmobile

Parkmobile heeft in samenwerking met twee partners AutoStop ontwikkeld. Met de introductie van deze nieuwe feature gaat een veel gekoesterde wens van het Nederlandse bedrijfsleven in vervulling: het automatisch stoppen van een lopende parkeeractie bij het wegrijden. ‘Door ons nieuwe partnerschap met Parkmobile kunnen we bedrijven helpen om kosten te verlagen en de parkeeradministratie te vereenvoudigen’, vertelt Ryanne van der Wiele, Sales Manager Benelux bij Fleet Complete. ‘We zijn erg blij dat we onze klanten nu deze extra dienst kunnen aanbieden. Met één vinkje is AutoStop geactiveerd en kan het bedrijf direct profiteren van de voordelen’.

Bedrijven die nog geen telematica in hun voertuigen hebben kunnen eenvoudig een abonnement afsluiten bij één van de twee telematicaleveranciers en daarnaast een Parkmobile for Business-abonnement activeren. Andersom net zo. Vervolgens wordt de hardware aan de Parkmobile-app van de zakelijke gebruikers gekoppeld. Simpel, snel én goedkoper parkeren.

Daarnaast heeft de samenwerking ook een groot voordeel voor de collega op de weg. Die hoeft geen handmatige administratie meer af te handelen: ritten worden automatisch geregistreerd en lopende parkeeracties worden automatisch gestopt. ‘Dit is precies de reden dat wij samenwerkingen met partners zoals Parkmobile aangaan. We willen het werk van de fleetmanager en collega’s op de weg makkelijker makken. Zij kunnen zich nu focussen op dat wat ertoe doet: op tijd komen voor de volgende afspraak, klanten tevreden houden én nieuwe business binnenhalen’, vult van der Wiele aan.

Fleet Complete vindt het belangrijk dat bedrijven van één toekomstbestendig systeem gebruik kunnen maken voor het beheer van hun wagenpark en materieel. Daarom investeert de telematicaleverancier veel in koppelingen met partners. Zo bestaan er voor klanten in Nederland al koppelingen met o.a. Parkd, Minuba en Terake software.

Meer informatie over de geïntegreerde parkeeroplossing en onze parkeerpartners.