Fleet Complete, wereldwijd aanbieder van telematica- en IoT-oplossingen, geeft opnieuw blijk van een snelle groei. Het wordt voor het tiende jaar op een rij opgenomen in de Growth 500 List. Dit is een ranglijst van de snelst groeiende Canadese bedrijven die door Canadian Business wordt opgesteld.

“Fleet Complete is vereerd om voor het tiende jaar op een rij de Growth 500 List te halen. We hebben het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt en onze activiteiten uitgebreid in Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. De opname in de Growth 500 List getuigt van de kracht van onze oplossingen en de toewijding van onze mensen. Ik vind het fantastisch om onze strategische groeiplannen verder gestalte te geven en zie uit naar de introductie van nieuwe oplossingen in diverse markten, zowel in Europa als daarbuiten”, zegt Tony Lourakis, de CEO van Fleet Complete.

Fleet Complete behoort momenteel tot de top tien van leveranciers van oplossingen voor wagenparkbeheer in Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Daarnaast blijft het zijn positie in de Europese markten versterken. Het bedrijf is momenteel actief in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en sinds kort ook de Baltische staten en Scandinavische landen. Fleet Complete nam eerder dit jaar de Deense telematicaleverancier Ecofleet over. Daarmee voegde het 80.000 abonnees toe en verwierf het een significante positie in de Baltische en Scandinavische markten.

Fleet Complete heeft momenteel 500.000 actieve abonnees. Het van origine Canadese bedrijf wist de Growth 500 List te halen door in een periode van vijf jaar een omzetgroei van 321 procent neer te zetten. De groei van Fleet Complete blijkt daarnaast uit het feit dat het 142 posities in de lijst is opgeklommen. Het steeg van de 363e plaats in 2017 naar de 221e plaats in 2018.

De Growth 500 List, die eerder naar de naam PROFIT 500 luisterde, is al 30 jaar lang de meest gerespecteerde en invloedrijke ranglijst van de snelst groeiende Canadese bedrijven.

Fleet Complete zal worden uitgelicht in een speciale editie van Canadian Business die als bijlage bij het tijdschrift Maclean’s wordt meegeleverd en daarnaast wordt gepubliceerd op CanadianBusiness.com en Growth500.ca.

Media contact:
Sjors de Kruijf
VP, Sales and Marketing, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com

Over Fleet Complete
Fleet Complete® is een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van connected vehicle-technologie. Het levert oplossingen voor het beheer van wagenparken, bedrijfsmiddelen en mobiele werknemers. Fleet Complete bedient circa 500.000 abonnees en ruim 30.000 bedrijven in de Benelux, Canada, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Mexico, Letland, Litouwen, Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en de Verenigde Staten. Fleet Complete heeft strategische distributieovereenkomsten gesloten met AT&T in de Verenigde Staten, TELUS in Canada, Telstra in Australië en Deutsche Telekom (T-Mobile) in diverse Europese landen. Het is een van de snelst groeiende bedrijven ter wereld en bekroond met diverse prijzen voor innovatie en groei. Raadpleeg voor meer informatie www.fleetcomplete.nl.

Over de Growth 500
De Growth 500 List, die eerder naar de naam PROFIT 500 luisterde, is al 30 jaar lang de meest gerespecteerde en invloedrijke ranglijst van de snelst groeiende Canadese bedrijven. De lijst wordt samengesteld door Canadian Business. Bedrijven die deze top 500 halen worden uitgelicht in een speciale editie die als bijlage bij het tijdschrift Maclean’s wordt meegeleverd en daarnaast wordt gepubliceerd op CanadianBusiness.com en Growth500.ca.

Over Canadian Business
Het in 1928 opgerichte Canadian Business is de langst bestaande en meest gezaghebbende publicatie van Canada voor topmensen en senior managers. De publicatie vormt een bron van inspiratie voor de zakelijke elite van Canada. Canadian Business richt zich op de zaken die er in het bedrijfsleven het meest toe doen: leiderschap, innovatie, zakelijke strategieën en managementtactieken. Ga voor meer informatie naar CanadianBusiness.com.