Fleet Complete stelt een versneld groeitempo centraal binnen haar strategie voor het komende jaar en stelt daarom een nieuwe Chief Technology Officer, een Executive Vice President Customer Succes en een wereldwijd vermaard SaaS-expert als onafhankelijk directeur aan.

Fleet Complete, wereldwijd leverancier van oplossingen voor verbonden mobiliteit, is voornemens om haar omzetgroei in 2021 voort te zetten. Het heeft nieuwe topmensen aangesteld om de tenuitvoerlegging van de strategie te versnellen.

George Staikos nieuwe Chief Technology Officer

George Staikos, de oprichter van Torch Mobile en voormalige Vice President Web Technologies van BlackBerry, gaat bij Fleet Complete aan de slag als de nieuwe Chief Technology Officer. Hij zal de wereldwijde expansie van het bedrijf kracht bijzetten door het productaanbod te stroomlijnen.

Staikos zal daarnaast leiding geven aan het wereldwijde Product & Engineering-team, dat geavanceerde functionaliteit ontwikkelt voor het cloudplatform van Fleet Complete. Het doel is om gebruikers aan nog meer en diversere inzichten te helpen. Staikos zal zich verder bezighouden met het optimaliseren van de uitmuntende gebruikservaring waarin Fleet Complete voorziet.

Peter Bilewicz in dienst als Executive Vice President Customer Success

Peter Bilewicz treedt bij Fleet Complete in dienst als Executive Vice President Customer Success. Hiervoor was hij elf jaar actief bij Salesforce, waar hij uitgebreide ervaring opdeed met het inrichten van geavanceerde bedrijfsprocessen en de tenuitvoerlegging van strategieën voor het waarborgen van het succes van klanten.
Bilewicz zal Fleet Complete helpen om nog klantgerichter te werk te gaan. Hij zal daartoe zorgen voor de strategische aansturing van de teams die wereldwijde klanten van aftersales-ondersteuning voorzien.

Wayne Purboo nieuw lid Raad van Bestuur

Fleet Complete heeft daarnaast Wayne Purboo tot lid van de Raad van Bestuur benoemd. De laatstgenoemde is een wereldwijd vermaarde expert op het gebied van intellectueel eigendom en businessmodellen op basis van Software-as-a-Service (SaaS). Purboo was eerder actief als Senior Vice President Strategy bij New Relic en zal Fleet Complete in de hoedanigheid van onafhankelijk directeur adviseren over diverse aspecten die verbandhouden met internationaal zakendoen.

“Dit is een geweldig moment in de geschiedenis van Fleet Complete”, zegt Tony Lourakis, de oprichter en CEO van Fleet Complete. “Onze markt breidt zich uit en er vindt volop innovatie plaats. Onze klanten verwachten dat ze op nieuwe manieren met ons kunnen communiceren en samenwerken. Het doet ons daarom een groot genoegen om mensen van dit kaliber binnen onze organisatie te verwelkomen. Zij zullen Fleet Complete in 2021 naar nieuwe hoogten opstuwen.”

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op.