Per 6 augustus 2018 zal Fleet Complete verhuizen naar een nieuw kantoor van 750 m2 op de 17e verdieping in het World Trade Center in Utrecht. Met zijn indrukwekkende, 70 meter hoge façade is WTC Utrecht een iconisch landmark, en bovendien is het goed bereikbaar voor alle relaties van Fleet Complete.

WTC gebouw

Europese groei

Vooral het gebrek aan vierkante meters was voor Fleet Complete aanleiding om het prachtige kantoorpand in Heukelum, waar Fleet Complete meer dan 7 jaar was gevestigd, te gaan verlaten. “Om onze Europese groei-ambities verder vorm te geven, is er duidelijk behoefte aan een nieuwe werkplek om ook de groei van personeel te kunnen faciliteren. We hebben een fantastische locatie in Utrecht gevonden, die zowel qua uitstraling als dynamiek helemaal bij Fleet Complete past. Daarbij is deze locatie uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar waardoor dit een zeer aantrekkelijke werkplek zal zijn om ons toekomstig nieuw personeel te kunnen huisvesten. Ik kijk ernaar uit om halverwege 2018 naar onze nieuwe locatie te verhuizen”, aldus Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Fleet Complete Europe.

Duurzaam en optimaal bereikbaar

De bouw van WTC Utrecht is momenteel in volle gang. Het gebouw met een oppervlakte van 29.000 m2 bestaat uit de begane grond en achttien verdiepingen en heeft een Breeam-certificaat. Net als Fleet Complete staat de WTC-formule voor een internationale en zakelijke uitstraling op hoog niveau. Elk World Trade Center is een dynamisch zakencentrum, met een interessante mix van grote en kleine bedrijven en organisaties. De WTC-formule heeft zich inmiddels wereldwijd bewezen. Het concept kenmerkt zich door flexibiliteit in ruimte, diensten en zakelijke voorwaarden. WTC Utrecht is daarnaast zelfs koploper op het gebied van flexibiliteit, uitstraling, duurzaamheid en bereikbaarheid; het is toekomstbestendig en sluit daarmee naadloos aan bij de filosofie van Fleet Complete.

Wijziging telefoonnummer en adres

World Trade Center
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht

Voor vragen en support kunt u ons vanaf 6 augustus bereiken op 088 – 20 30 100