Fleet Complete biedt nu Cummins Connected Diagnostics aan klanten aan die Cummins-motoren gebruiken. Om te profiteren van gedetailleerde rapportages, die tijdig aangeven wanneer onderhoud nodig is. Dat gaat tijd en geld besparen!

Fleet Complete heeft een samenwerking met Cummins Inc. aangekondigd, een wereldwijde leider op het gebied van energie. De Cummins Connected Diagnostics- applicatie is een oplossing die de staat van de motoren monitort, dat heeft toegevoegde waarde voor klanten die het Fleet Complete IoT-platform gebruiken en Cummins-motoren in hun voertuigen hebben.

Extra waarde voor klanten

“We zijn erg enthousiast over ons werk met Cummins, omdat het extra waarde zal genereren voor onze klanten die over een eigen wagenpark beschikken”, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “Klanten die in hun wagenpark voertuigen met Cummins-motoren hebben, kunnen nu profiteren van een externe diagnostische monitoringapplicatie binnen het Fleet Complete-platform. Ze krijgen heldere rapportages en realtime aanbevelingen over motorstoringen. Dit bespaart tijd én een aanzienlijk bedrag in de garage, omdat de bestuurders een kant-en-klare, geprioriteerde lijst kunnen voorleggen aan de monteur om direct te beginnen met een reparatie.”Cummins mensen aan het werk

Het snel kunnen nemen van deze tijdkritische beslissingen is cruciaal voor bedrijven die afhankelijk zijn van uptime en de betrouwbaarheid van hun voertuigen om winstgevend te blijven in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Nu kunnen gebruikers ongeplande downtime verminderen, de algehele planning van het onderhoud van voertuigen verbeteren en onnodige kosten voorkomen.

Innovatie en betrouwbaarheid

“Met Connected Diagnostics weten klanten wanneer hun bestuurders echt moeten stoppen voor onderhoud en wanneer zij hun werk wel kunnen voortzetten”, zegt Todd Mysak, director digital solutions bij Cummins. “Met onze digitale suite van oplossingen zorgen we dat onze klanten altijd op de weg kunnen zitten. Het werk tussen Fleet Complete en Cummins toont ons 100-jarig streven naar innovatie en betrouwbaarheid, en wij zijn verheugd Cummins Connected Solutions beschikbaar te stellen aan Fleet Complete- gebruikers.

Heeft u vragen over dit bericht? Neem contact met ons op.