Fleet Complete en Cummins bieden Remote Engine Diagnostics aan klanten

Fleet Complete biedt nu Cummins Connected Diagnostics aan klanten aan die Cummins-motoren gebruiken. Om te profiteren van gedetailleerde rapportages, die tijdig aangeven wanneer onderhoud nodig is. Dat gaat tijd en geld besparen!

Fleet Complete heeft vandaag de samenwerking aangekondigd met Cummins Inc., een wereldwijde leider op het gebied van energie. De applicatie Cummins Connected Diagnostics is een monitoringsoplossing met toegevoegde waarde voor klanten die het Fleet Complete IoT-platform gebruiken en die Cummins-motoren in hun voertuigen hebben.

Extra waarde voor klanten

“We zijn erg enthousiast over ons werk met Cummins, omdat het extra waarde zal genereren voor onze klanten die over een eigen wagenpark beschikken”, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “Klanten die hun wagenpark draaien met Cummins-motoren, kunnen nu profiteren van een externe diagnostische monitoringapplicatie binnen het Fleet Complete-platform. Ze krijgen heldere rapportages en realtime aanbevelingen over motorstoringen. Dit bespaart tijd én een aanzienlijk bedrag in de garage, omdat de bestuurders een kant-en-klare, geprioriteerde lijst kunnen voorleggen aan de monteur om direct te beginnen met de reparaties.”Cummins mensen aan het werk

Het snel kunnen nemen van deze tijdkritische beslissingen is cruciaal voor bedrijven die een wagenpark hebben en die afhankelijk zijn van uptime en de betrouwbaarheid van hun voertuigen om winstgevend te blijven in de dagelijkse bedrijfsvoering. Met dit type toepassing beschikbaar in het Fleet Complete-platform, kunnen gebruikers ongeplande downtime verminderen, de algehele planning van het onderhoud van voertuigen verbeteren en onnodige kosten voorkomen.

Innovatie en betrouwbaarheid

“Met Connected Diagnostics weten klanten wanneer hun bestuurders echt moeten stoppen voor onderhoud en wanneer zij hun werk kunnen voortzetten”, zegt Todd Mysak, Director Digital Solutions bij Cummins. “Onze digitale suite van oplossingen voor bewaking, rapportage, kalibratie en service is een andere manier waarop we onze klanten altijd aan de gang houden. Het werk tussen Fleet Complete en Cummins toont ons 100-jarig streven naar innovatie en betrouwbaarheid, en wij zijn verheugd Cummins Connected Solutions beschikbaar te stellen aan Fleet Complete- gebruikers.