AT&T en Fleet Complete gaan Mexicaanse bedrijven met wagenparken voorzien van geavanceerde telematica-oplossingen die hen in staat stellen om de operationele kosten terug te dringen en de veiligheid van bestuurders en voertuigen te verbeteren.

AT&T, een van de grootste Amerikaanse telecombedrijven, en Fleet Complete, de snelst groeiende wereldwijde leverancier van telematica-oplossingen, maken bekend dat ze kostenbesparende en veiligheidsbevorderende oplossingen voor wagenbeheer gaan aanbieden in Mexico.

Het doet ons een genoegen om onze geavanceerde technologie voor wagenparkbeheer aan te bieden aan Mexicaanse bedrijven van elke omvang. Onze oplossingen helpen hen met het opvoeren van de veiligheid, productiviteit en kostenbesparingen”, zegt Tony Lourakis, de oprichter en CEO van Fleet Complete. “We hebben veel ervaring met het aanbieden van oplossingen in samenwerking met mobiele providers in alle delen van de wereld. En we zijn enorm enthousiast over de mogelijkheid om samen met onze Amerikaanse telecompartner AT&T nu ook de Mexicaanse markt voor wagenparken te betreden.AT&T en Fleet Complete lanceren in Mexico

In Mexico rijden er ruim 6,5 miljoen bedrijfswagens, maar slechts 15% daarvan is met behulp van telematica met de wagenparkbeheerders verbonden. De bekroonde, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen van Fleet Complete en de nationale mobiele dekking die AT&T aanbiedt zullen bijdragen aan een bloeiende Mexicaanse wagenparksector. Met de ‘AT&T Fleet Complete’-oplossingen kunnen Mexicaanse bedrijven in alle soorten en maten profiteren van een bijzonder uitgebreid scala aan oplossingen voor wagenparkbeheer, GPS-bewaking van bedrijfsmiddelen en de veiligheid van bestuurders.

AT&T zal gebruikmaken van de innovatieve technologie van Fleet Complete om een unieke oplossing te bieden voor de zakelijke uitdagingen van Mexicaanse wagenparkbeheerders. In het bijzonder zullen de oplossingen van AT&T en Fleet Complete bijdragen aan de veiligheid van bestuurders en bescherming van bedrijfsmiddelen door middel van continue bewaking van de locatie en operationele status. Hiertoe wordt gebruikgemaakt van een robuust platform dat speciaal is ontwikkeld om data-driven beslissingen te maken.