Klantcase Uitzendbureau Goodmorning

Uitzendbureau Goodmorning maakt sinds 2011 gebruik van ritregistratiesysteem Fleet Tracker. Dit uitzendbureau bemiddelt door heel Nederland binnen alle sectoren. De hoeveelheid buitendienstmedewerkers is aanzienlijk en Goodmorning wil goede sturing geven aan deze medewerkers.

Uitzendbureau Goodmorning maakt sinds 2011 gebruik van ritregistratiesysteem Fleet Tracker. Dit uitzendbureau bemiddelt door heel Nederland binnen alle sectoren. De hoeveelheid buitendienstmedewerkers is aanzienlijk en Goodmorning wil goede sturing geven aan deze medewerkers.

Manage de buitendienst

Medewerkers van het uitzendbureau kunnen gebruikmaken van een bedrijfswagen. Goodmorning had niet altijd zicht op welke medewerkers, met welke auto op pad was en hoeveel bedrijfsauto’s er nog beschikbaar waren. Met een track & trace-systeem is dit verleden tijd. Fleet Complete, gespecialiseerd in oplossingen voor de buitendienst, biedt een ritregistratiesysteem dat uitermate geschikt is voor uitzendbureaus met een (groot) wagenpark. Goodmorning weet nu precies welke medewerker in welke bedrijfsauto rijdt en welke wagens er nog beschikbaar zijn. Een ideaal systeem om de buitendienst efficiënt te managen. 

Overzicht van de ritten

De hoeveelheid buitendienstmedewerkers is aanzienlijk en Goodmorning wil ze goede sturing geven. Door op maat gemaakte rapportages hebben ze nu een goed overzicht van de ritten. In de bedrijfsauto’s werden buttons ingebouwd waardoor de medewerker zich, met een persoonlijke code, kan aanmelden. Geen voertuig gaat op pad zonder aanmelding van de medewerker.

Een ritregistratie voor uw bedrijf?

Fleet Complete helpt u grip te krijgen op uw buitendienstactiviteiten. Van rittenregistratie tot automatische urenregistratie en planning. Neem contact met ons op en we praten u graag bij over de diverse mogelijkheden. Meten is weten – dat geldt voor iedere ondernemer. 

 

 

Goodmorning Logo

  • Beter inzicht in de buitendienst
  • Goed overzicht van de ritten
  • Geen voertuig op pad zonder aanmelding medewerker

Fleet Tracker: zicht op uw bedrijfsauto’s

Wilt u altijd kunnen zien waar uw bedrijfsauto’s zijn? Efficiënter plannen? Uw buitendienstmedewerkers goed aansturen? Met ritregistratiesysteem Fleet Tracker halen uitzendbureaus meer uit hun wagenpark. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft u zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Veelgestelde vragen over rittenregistratie

Hoe informeer ik medewerkers over het ritregistratiesysteem?

We zien dat medewerkers vaak vooral de voordelen van een ritregistratiesysteem zien. Zij weten wanneer een bedrijfsauto beschikbaar is en hoeven de kilometers niet meer handmatig bij te houden. Dat scheelt veel tijd. Het is wel belangrijk om te communiceren dat er in de bedrijfswagen een ritregistratiesysteem zit, welke gegevens er worden verzameld én wie er bij de data kan.

Mag een ritregistratiesysteem altijd geplaatst worden?

Het is wettelijk toegestaan om als uitzendbureau een ritregistratiesysteem in bedrijfsauto’s te plaatsen. Het is wel belangrijk om te voldoen aan de voorwaarden. Eén van de belangrijkste voorwaarde is dat u een legitieme reden moet hebben om het systeem te plaatsen. Een gerechtvaardigd belang kan bijvoorbeeld zijn dat u wilt nagaan welke bedrijfswagen het dichtst in de buurt van een klant is, zodat u deze medewerker snel naar de klant kan sturen.

Daarnaast is het goed om te weten dat de meeste GPS-systemen in privétijd uitgezet kunnen worden. Fleet Tracker heeft bijvoorbeeld een privéschakelaar. Als deze schakelaar wordt aangezet, worden alleen de kilometerstanden opgeslagen en geen gps-locaties. U leest meer over privacy in dit blogartikel.

Hoe lang moet ik de kilometerregistratie bewaren?

De rittenregistratie moet volgens de wettelijke bewaartermijn minstens zeven jaar worden bewaard.

Overzicht producten

Wij bieden verschillende producten aan om u te helpen met het automatiseren van het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. Of u nu kiest voor één product, of u er een aantal wilt combineren: het kan.

 

Wagenpark met verschillende auto's

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers