Corporate Carsharing 2021

Optimaliseer de inzet van het wagenpark met Corporate Carsharing tot wel 30%. Beter voor het milieu en de portemonnee. 

Demo (30 min) aanvragen

Voordelen Corporate Carsharing

Verschillende locaties weergegeven op laptop

Inzicht

Onze software geeft je inzicht in het daadwerkelijke voertuiggebruik onder werknemers. Je kan het aantal voertuigen vaak dan ook drastisch verminderen. Zo wordt het wagenpark wel tot 30% efficiënter ingezet. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de operationele kosten. 

Reservering aanmaken in app

Data

De software is specifiek ontworpen voor het delen van gegevens uit wagenparken. De bestuurder die gereserveerd heeft opent en start het voertuig met behulp van een RFID-kaart. Vervolgens wordt er allerlei data verzameld over de locatie en het rijgedrag en die wordt naar ons cloudgebaseerde platform verstuurd. 

gepland onderhoud en efficiënte operaties logo

Voertuigonderhoud

De software monitort de conditie van de bedrijfswagens. Dat doet het door de behoefte aan onderhoud, reparaties of brandstof te registreren. Zo kunnen werknemers altijd gebruikmaken van veilige en goed functionerende voertuigen.

Dashboard van de ritregrestractie

Registratiesysteem

Details van de reis worden elektronisch vastgelegd in het registratiesysteem, zo weet je zeker dat de kilometeradministratie altijd klopt.

Tijd van voertuig bijhouden icoon

Virtueel beheer

Door het Carsharing-systeem ben je altijd op de hoogte van de locatie van ieder voertuig. Je weet welke werknemer, welk voertuig heeft gereserveerd en voor hoe lang. Ook krijg je inzicht in de wagenparkuitgaven en besparingsmogelijkheden.
Reservering in de CarSharing app

Eenvoudig reserveren

Medewerkers in de mobiele app zien welke auto beschikbaar is en kunnen de reservering heel eenvoudig voltooien. Ook kan een medewerker via de app zijn of haar voertuig beschikbaar stellen.

“Fleet Complete is een innovatieve partij, vooral op het gebied van rijstijlanalyse, rijveiligheid en wagenparkefficiëntie.”

– Paul Hijstek, TBI Holdings B.V.

Het wagenpark ook tot 30% efficiënter inzetten?

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met je op om een vrijblijvende demo (max 30 minuten) in te plannen.