Met een gerapporteerde groei van meer dan 53% en een run-rate van 70 miljoen euro wereldwijd, behoort Fleet Complete momenteel tot de snelst groeiende telematicabedrijven in Europa en Noord-Amerika. Berg Insight heeft de hoge groei van Fleet Complete in het fiscale jaar 2017/2018 erkend in hun rapport ‘Fleet Management in Europa’ en het rapport ‘Fleet Management in Amerika’.

Sterke groeiresultaten in een een zeer competitieve wereldmarkt

“Het Berg Insight-rapport onderstreept wat een enorm goed jaar het is geweest voor Fleet Complete”, zegt Tony Lourakis (CEO). “In 2018 lanceerden we in Duitsland samen met onze partner Deutsche Telekom en we verworven een leidende positie in de Noordse landen door de overname van Ecofleet. Daarnaast hebben we ook onze fabrikanten uitgebreid met prominente namen, zoals General Motors, Phillips Connect Technologies en Mitsubishi. Dit stelt ons in staat om sterke groeiresultaten te behouden in een zeer competitieve wereldmarkt.”

Telematicasector groeit door

De telematicasector, in zowel Amerika als Europa, bevindt zich in een periode van snelle groei die volgens Berg Insight naar verwachting nog jaren zal aanhouden. De Europese markt is momenteel goed voor 37,8 miljoen lichte en zware bedrijfsvoertuigen op de weg, maar slechts 7,7 miljoen voertuigen maken gebruik van fleet management software. Er wordt verwacht dat dit aantal gaat verdubbelen en in 2022 15,6 miljoen abonnementen zal bereiken. Fleet Complete helpt dagelijks meer dan 600.000 klanten wereldwijd met het managen van hun wagenpark, assets en mobiele medewerkers. 

Heb je vragen over dit artikel of over één van onze oplossingen? Neem contact met ons op.