Slimme parkeeroplossing - start vandaag nog met besparen

Vergeten medewerkers de parkeerapp aan te zetten of af te sluiten? Veel onnodige parkeerboetes? Veel onnodige administratie? Dat is verleden tijd. Integreer de slimme parkeeroplossing van Parkd met het platform van Fleet Complete en begin direct met besparen.

 

Ik wil een demo

Voorkom onnodige parkeerkosten en boetes

Integreer de slimme parkeeroplossing van Parkd met het platform van Fleet Complete en start direct met besparen. De parkeersessies van alle medewerkers worden automatisch gestart en gestopt, en tot op de minuut nauwkeurig bijgehouden. Voorkom onnodige parkeerkosten en hoge boetes. Met als bijkomend voordeel: blije medewerkers die zich kunnen focussen op de zaken die er écht toe doen.

Rentokil vertelt over haar ervaring met de parkeeroplossing van Parkd.

Voordelen geïntegreerde parkeeroplossing

Betaal per minuut

Parkeersessies worden automatisch gestart en gestopt. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op de parkeerkosten.

Blije medewerkers

Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken over het bijhouden van hun parkeersessies en kunnen zich focussen op hun werk.

Eenvoudig in gebruik

Zowel de parkeeroplossing van Parkd als de software van Fleet Complete is heel eenvoudig in het gebruik. Je kunt direct van start.

Vraag een demo aan

Bereken je besparing

Of je nu vijf of vijfhonderd voertuigen hebt, met Parkd en Fleet Complete bespaar je altijd. Je kunt heel eenvoudig berekenen hoeveel jouw bedrijf kan besparen op de parkeerkosten.

Wist je dat die besparing kan oplopen tot 6000?

Over Parkd

Parkd is een start-up met de ambities om de huidige manier van betaald parkeren disruptief te veranderen. Wil je meer weten? Lees hoe je 90% op je parkeeradministratie kunt besparen, geheel automatisch.

Slimme parkeeroplossing