GPS-tracking van bedrijfsmiddelen

Beveilig containers, pallets, machines, gereedschap en ander kostbaar materieel 24/7 met de nieuwste mini gps-tracker.
Vraag een prijsopgave aan

Wil je meer zicht op je materieel? Of een waarschuwing als een container of ander materieel wordt verplaatst? Dan is de nieuwste mini gps-tracker van Fleet Complete dé oplossing. Het apparaat vereist geen externe stroomvoorziening.

De voordelen en functies op een rij:

  • 24/7 real-time tracking van materieel
  • Compact en veelzijdig 
  • Batterijduur tot wel 3 jaar
  • Geen onderhoud vereist
  • Geen externe stroomvoorziening nodig
  • Bewegingssensor die waarschuwt bij ongebruikelijke verplaatsingen
  • Gebruik tracker geeft kans op lagere verzekeringspremie
  • Eenvoudig zelf te plaatsen

Benieuwd naar de kosten?

Track materieel 24/7 live

Verlies geen kostbare werktijd meer aan het zoeken naar machines, gereedschappen of andere apparatuur. Al het materieel lokaliseer je direct op een digitale kaart met real-time informatie.

z

Melding bij verplaatsing

De bewegingssensor van de mini-tracker wordt geactiveerd als materieel gaat bewegen. Vervolgens stuurt de gps-tracker een waarschuwing naar je smartphone en kun je met één klik de digitale kaart openen om het materieel te volgen. Zo voorkom je verlies en diefstal.

Kostenefficiënte oplossing

We willen graag jouw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Daarom lanceren wij deze mini gps-tracker met veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor jouw materieel of het materieel van het bedrijf waarvoor je werkt.

Mini gps-tracker

Compact en veelzijdig

De mini-tracker heeft een bescheiden omvang (85 x 63 x 24 mm) en kan je snel en gemakkelijk installeren op materieel naar keuze, bijvoorbeeld op containers, pallets of machines.

Lange batterijduur en geen onderhoud

De batterij heeft een levensduur tot 3 jaar. Het is niet nodig om de mini gps-tracker op te sturen en te wachten tot er een nieuwe dure batterij in wordt gezet. Je kunt dat snel en gemakkelijk thuis of op het werk doen. Met normale AAA-batterijen wordt de tracker weer voor 3 jaar tot leven gewekt. Dat is nog eens een slimme oplossing voor gps-tracking van bedrijfsmiddelen!

 

Tracking bedrijfsmiddelen

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan