IBK Groep kiest voor Fleet Complete als automatiseringspartner

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

Logistiek proces als onderscheidend element

Dat naast de kwaliteit van advies, ontwerp en installatie ook het logistieke proces een belangrijk onderscheidend element is in de relatie van IBK Groep met haar klanten, blijkt mede uit recent gemaakte keuzes op het gebied van automatisering. Voor de organisatie vormt de planning het operationele hart van de bedrijfsvoering; de schakel tussen de voorcalculatie en de uitvoering die een constant zicht biedt op de voortgang van werkzaamheden.

De combinatie van projectmatige werkzaamheden (de implementatie van totaalinstallaties) met service en onderhoud, maakt de automatisering van met name de planning niet eenvoudig. Dit omdat IBK Groep beseft dat planning veel meer is dan een elektronische agenda waarmee opdrachten aan datums en medewerkers worden gekoppeld.

Geschikte partner in automatisering

Het dagelijks op orde hebben van projectmanagement, projectplanning, urenbewaking en facturatie is een must voor servicemanagementbedrijven als IBK Groep. Om te voorkomen dat kosten van een opdracht uit de hand lopen en om continu terug te kunnen vallen op betrouwbare verloningen, vergoedingen en nacalculaties, ging de organisatie op zoek naar een geschikte partner in automatisering. De keuze viel op Fleet Complete.

Fon Anlegg

Binnen drie maanden operationeel dankzij perfecte integratie

Dankzij een perfecte integratie van de benodigde oplossingen met de bestaande backoffice, ACTO en vanzelfsprekend met goede begeleiding, was men bij de IBK Groep binnen  drie maanden volledig operationeel. De organisatie blijft hierdoor in staat om sterke oplossingen te implementeren.

  • Geoptimaliseerde planning
  • Betrouwbare verloningen, vergoedingen en projectmanagement, objectief, niet beïnvloedbaar.
  • Grip op kosten dankzij perfecte integratie met bestaande backoffice
  • Stapsgewijze implementatie onder goede begeleiding
  • Projectmanagement, projectplanning, salariëring, urenbewaking en facturatie dagelijks op orde.

Zoek je ook een partner?