Klantcase IBK Groep

IBK Groep staat voor de hoogste kwaliteit in producten en installaties voor koudetechniek, airconditioning, luchtbehandeling en compressorrevisie. De organisatie verzorgt met eigen geschoold personeel ook de service en het onderhoud van de geleverde installaties.

IBK Groep staat voor de hoogste kwaliteit in producten en installaties voor koudetechniek, airconditioning, luchtbehandeling en compressorrevisie. De organisatie verzorgt met eigen geschoold personeel ook de service en het onderhoud van de geleverde installaties.

Het in Houten gevestigde bedrijf onderscheidt zich door volledig producentonafhankelijk werken. De organisatie wil in haar adviserende rol richting klanten niet gehinderd worden door al dan niet uitgesproken belangen van vaste leveranciers. Dankzij deze volledige onafhankelijkheid is IBK Groep in staat om continu een passende installatie bij haar klanten te leveren en te installeren.

Planning als operationeel hart

Dat naast de kwaliteit van advies, ontwerp en installatie ook het logistieke proces een belangrijk onderscheidend element is in de relatie van IBK Groep met haar klanten, blijkt mede uit recent gemaakte keuzes op het gebied van automatisering. Voor de organisatie vormt de planning het operationele hart van de bedrijfsvoering; de schakel tussen de voorcalculatie en de uitvoering die een constant zicht biedt op de voortgang van werkzaamheden.

Automatisering: meer dan een elektronische agenda

De combinatie van projectmatige werkzaamheden (de implementatie van totaalinstallaties) met service en onderhoud, maakt de automatisering van met name de planning niet eenvoudig. Dit omdat IBK Groep beseft dat planning veel meer is dan een elektronische agenda waarmee opdrachten aan datums en medewerkers worden gekoppeld.

Kostenbeheersing en een volledige objectieve administratie

Het dagelijks op orde hebben van projectmanagement, projectplanning, urenbewaking en facturatie is een must voor bedrijven als IBK Groep. Om te voorkomen dat kosten van een opdracht uit de hand lopen en om continu terug te kunnen vallen op betrouwbare verloningen, vergoedingen en nacalculaties, ging de organisatie op zoek naar een geschikte partner in automatisering. In Fleet Complete vond het bedrijf deze partner.

Binnen drie maanden operationeel dankzij perfecte integratie

Dankzij een perfecte integratie van de benodigde oplossingen met de bestaande backoffice, ACTO en vanzelfsprekend met krachtige begeleiding, was men bij de IBK Groep binnen slechts drie maanden volledig operationeel. Waardoor de organisatie in staat blijft concurrerend sterke oplossingen te implementeren zonder daarmee te tornen aan haar eigen toekomstbestendigheid.

IBK groep logo

  • Planning, hart in uw bedrijfsvoering, niet slechts een elektronische agenda waarmee opdrachten aan datums worden gekoppeld
  • Betrouwbare verloningen, vergoedingen en projectmanagement, objectief, niet beïnvloedbaar.
  • Grip op kosten dankzij perfecte integratie met bestaande backoffice
  • Met Fleet Complete als automatiseringspartner vindt een praktische, stapsgewijze implementatie plaats.
  • Projectmanagement, projectplanning, salariëring, urenbewaking en facturatie dagelijks op orde.

Uw FieldDesk rapportage op een vast tijdstip in uw e-mail

FieldExport en FieldImport

U kunt dagelijks, wekelijks of maandelijks op een vast tijdstip het door u gewenste rapport ontvangen per mail in het door u gewenste bestandsindeling zoals pdf, RFT, CSV, XLS en txt.

Bijvoorbeeld een rapport met gereden kilometers, de uitzonderingen, gewerkte uren op een project, een overzicht van alle actieve voertuigen of eender welk rapport wat u zelf wilt ontvangen kan automatisch op een vast moment binnen komen in de e-mailbox van een door u opgegeven e-mailadres.

Fieldesk export taken interface

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers