SLIMME ANTIDIEFSTALOPLOSSING

Beveilig voertuigen, machines, trailers, boten en ander kostbaar materieel 24/7 met de nieuwste GPS-technologie

Wil je 24/7 zicht op de locatie van je materieel? Direct melding bij verplaatsing? En dat alles gewoon op je smartphone? Dan is de nieuwste antidiefstaloplossing van Fleet Complete precies wat je zoekt.


De voordelen en functies van onze antidiefstaloplossing op een rij:

  • 24/7 real-time tracking van (bedrijfs)materieel
  • Compact en veelzijdig
  • Batterijduur tot wel 3 jaar
  • Geen onderhoud vereist
  • Geen externe stroomvoorziening nodig
  • Bewegingssensor die waarschuwt bij ongebruikelijke verplaatsingen
  • Eenvoudig zelf te installeren

Wil je een offerte op maat ontvangen?

Track materieel 24/7 live

Verlies geen kostbare werktijd meer aan het zoeken naar machines, gereedschappen of andere apparatuur. Al het materieel lokaliseer je direct op een digitale kaart met real-time informatie.

z

Melding bij verplaatsing

De bewegingssensor wordt geactiveerd als materieel gaat bewegen. Vervolgens stuurt de gps-tracker een waarschuwing naar je smartphone en kun je met één klik de digitale kaart openen om het materieel te volgen. Dat is nog eens een slimme antidiefstaloplossing!

Kostenefficiënte oplossing

We willen graag jouw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Daarom bieden wij deze antidiefstaloplossing met veelzijdige toepassingsmogelijkheden aan voor jouw materieel of het materieel van het bedrijf waar je voor werkt.

Mini GPS-tracker

Compact en veelzijdig

De GPS-tracker heeft een bescheiden omvang (85 x 63 x 24 mm) en kan je snel en gemakkelijk installeren op materieel naar keuze, bijvoorbeeld op machines, trailers, containers enzovoort.

Lange batterijduur en geen onderhoud

De batterij heeft een levensduur tot 3 jaar. Het is niet nodig om de GPS-tracker op te sturen en te wachten tot er een nieuwe (en vaak dure) batterij in wordt gezet. Je kunt dat snel en gemakkelijk thuis of op het werk doen. Met normale AAA-batterijen wordt de antidiefstaloplossing weer voor 3 jaar tot leven gewekt.

 

Tracking bedrijfsmiddelen