GPS-tracking van bedrijfsmiddelen

Beveilig voertuigen, machines, gereedschap en ander kostbaar materieel 24/7 met onze mini gps-tracker
Vraag een persoonlijke offerte aan

Wil je meer zicht op je materieel? Melding als machines of containers verplaats worden? En dat alles gewoon vanaf je smartphone? Dan is de nieuwste mini gps-tracker van Fleet Complete dé oplossing.


De voordelen en functies op een rij:

  • 24/7 real-time tracking van bedrijfsmaterieel
  • Compact en veelzijdig
  • Batterijduur tot wel 3 jaar
  • Geen onderhoud vereist
  • Geen externe stroomvoorziening nodig
  • Bewegingssensor die waarschuwt bij ongebruikelijke verplaatsingen
  • Eenvoudig zelf te installeren

Wil je een offerte op maat ontvangen?

Track materieel 24/7 live

Verlies geen kostbare werktijd meer aan het zoeken naar machines, gereedschappen of andere apparatuur. Al het materieel lokaliseer je direct op een digitale kaart met real-time informatie.

z

Melding bij verplaatsing

De bewegingssensor van de mini GPS-tracker wordt geactiveerd als materieel gaat bewegen. Vervolgens stuurt de gps-tracker een waarschuwing naar je smartphone en kun je met één klik de digitale kaart openen om het materieel te volgen. Zo voorkom je verlies en diefstal.

Kostenefficiënte oplossing

We willen graag jouw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Daarom bieden wij deze mini gps-tracker met veelzijdige toepassingsmogelijkheden aan voor jouw materieel of het materieel van het bedrijf waar je voor werkt.

Mini GPS-tracker

Compact en veelzijdig

De mini-tracker heeft een bescheiden omvang (85 x 63 x 24 mm) en kan je snel en gemakkelijk installeren op materieel naar keuze, bijvoorbeeld op machines, trailers, containers enzovoort.

Lange batterijduur en geen onderhoud

De batterij heeft een levensduur tot 3 jaar. Het is niet nodig om de mini gps-tracker op te sturen en te wachten tot er een nieuwe dure batterij in wordt gezet. Je kunt dat snel en gemakkelijk thuis of op het werk doen. Met normale AAA-batterijen wordt de tracker weer voor 3 jaar tot leven gewekt. Dat is nog eens een slimme oplossing voor gps-tracking van bedrijfsmiddelen!

 

Tracking bedrijfsmiddelen

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan