Canadian Business heeft de jaarlijkse ranglijst van de snelst groeiende Canadese bedrijven bekendgemaakt. Fleet Compleet haalde de Growth 500 voor het elfde jaar achtereen en kwam in 2019 op de 211e plaats.

Fleet Complete haalt Growth 500

Canadian Business en Maclean’s hebben Fleet Complete toegevoegd aan de Growth 500. Dit is een gezaghebbende jaarlijkse ranglijst van de snelst groeiende Canadese bedrijven. Fleet Complete haalde de 211e plaats. De leverancier van telematicaoplossingen slaagt er elk jaar in om verder in de rangorde op te klimmen. In 2018 steeg het tien plaatsen vanaf de 211e plaats. In 2017 klom het maar liefst 152 plaatsen op vanaf de 363e plaats.

De Growth 500 wordt samengesteld door vooraanstaande publicaties op het gebied van actualiteiten en zaken. Zij beoordelen Canadese bedrijven aan de hand van hun omzetgroei in de afgelopen vijf jaar. Fleet Complete haalde de Growth 500 voor 2019 dankzij een omzetgroei van 438% over vijf jaar en een samengestelde jaarlijkse groei van 40%.

“We zijn zeer vereerd om voor het elfde jaar achtereen in de Growth 500 te worden opgenomen, en elk jaar een hogere plaats te behalen”, zegt Tony Lourakis, de CEO van Fleet Complete. “Deze prestatie geeft blijk van de enorme toewijding van de mensen die bij Fleet Complete werken en ons helpen in ons streven naar een snelle internationale groei. We hebben onszelf hoge doelen gesteld voor het komende jaar en zien ernaar uit om onze bedrijfsexpansie naar nieuwe hoogten uit te tillen.”

“De bedrijven die deel uitmaken van de 2019 Growth 500 vallen op door hun vooruitziende blik, innovatievermogen en slimme management. Hun verhalen vormen een leidraad voor iedereen die een succesvolle onderneming wil opzetten.”, zegt Beth Fraser, programmamanager voor de Growth 500. “Dit jaar vieren we het 30e lustrum van het Canada’s Fastest Growing Companies-programma, en het is bemoedigend om te zien dat ondernemerschap in dit land als nooit tevoren gedijt.”

Van alle ondernemingen die de Growth 500 halen wordt een bedrijfsprofiel gepubliceerd in een gedrukte editie van Canadian Business  (een bijlage bij de oktobereditie van het tijdschrift Maclean’s) en op de websites CanadianBusiness.com en Growth500.ca.