Arctic Challenge

Dit systeem kan veel meer als het voorgaande en de backoffice van de Arctic Challenge heeft het veel makkelijker gehad. Data verwerking was ineens een fluitje van een cent.

“Elk nadeel heb zijn voordeel” is een bekende uitspraak van een bekende voetballer (Cruijff) en zo heeft ook de organisatie van de Arctic Challenge dit het afgelopen jaar ervaren. Na vele jaren stopte de leverancier van de voertuigvolgsystemen met de Arctic Challenge en moesten wij noodgedwongen opzoek naar een nieuwe partner, dit was in eerste instantie een nadeel voor de organisatie. Het voordeel is dat Fleet Complete nu onze nieuwe partner is in deze en we nieuwe inzichten hebben gekregen in de mogelijkheden van dit soort systemen. Dit systeem kan veel meer als het voorgaande en de backoffice van de Arctic heeft het veel makkelijker gehad. Data verwerking was ineens een fluitje van een cent.

Wat ons ook heeft verrast is de professionele opstelling van Fleet Complete. Het projectteam wat hieraan mee heeft gewerkt, heeft in zeer korte tijd een goed werkend geheel weggezet en rekening gehouden met onze, soms wel zeer specifieke wensen. Ook het in – en uitbouwen van de transponders in de auto is vlekkeloos verlopen. Terwijl de deelnemers toch niet allemaal in dezelfde straat wonen, laat staan in dezelfde provincie. Kortom mede door Fleet Complete is de editie 2015 van de Arctic Challenge een succes geweest.

Ook in 2016 en 2017 verzorgt Fleet Complete de rittenregistratie en de vertoning van de voertuigen op de kaart voor de Arctic Challenge. Bekijk hieronder ook de eerste aflevering van de Arctic Challenge Tour 2017.

 

Arctic challenge tour 2017 logo

  • Geavanceerd data verwerking
  • Specifieke wensen vervuld
  • Vlekkeloze in- en uitbouw

Fleet Tracker: weet altijd waar uw voertuigen zijn

Wilt u real-time weten waar uw voertuigen zijn? Altijd de optimale routes inplannen? En zo min mogelijk brandstof verbruiken? Met Fleet Tracker zet u uw wagenpark efficiënt en winstgevend in.

Het Fleet Tracker-systeem is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Laptop met de Fleet Tracker interface

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers