Fleet Complete biedt de mogelijkheid om eenvoudig meer modules te activeren, voor een complete oplossing

UniConnect is de klantgerichte, professionele en flexibele link tussen jouw onderneming en haar toekomstige verbindingen. Een geslaagde verbinding kan in de moderne onderneming vaak het verschil maken. Of het nu gaat om nutsleidingen, high-tech databekabeling of veiligheidsnetwerken, met degelijke verbindingen loopt elke organisatie gesmeerd. Uniconnect staat garant voor de perfecte organisatie en uitvoering ervan.

Goed zicht op de buitendienst om snel te kunnen reageren op ad-hoc verzoeken

Uniconnect maakt als jaren gebruik van het track & trace systeem van Fleet Complete, die dit met verve heeft geïnstalleerd, geeft Nancy aan. Uniconnect regelt het voorwerk voor alle nutsbedrijven. Ze zorgen dat de kabels en leidingen in de grond komen voor de aanvoer van gas, electra en water. Daarna nemen de nutsbedrijven het weer over om daadwerkelijk gas of electra door de kabels c.q. leidingen te transporteren. “Onze corebusiness ligt bij de mensen op het terrein,“ vertelt Nancy. “Logisch dat we dit dan voor hen zo goed mogelijk willen inregelen, zodat zij zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.”

Uniconnect kampt met het probleem dat hun werknemers zich vooral bevinden op locaties ver weg van het kantoor. “Onze werknemers zitten op verschillende locaties; dat maakt de communicatie en het delen van tekeningen lastig. Zeker als er weleens ad-hoc een opdracht binnenkomt. Je wilt dan direct weten waar je mensen zijn en welke collega zich op de kortste afstand bevindt”

Fon Anlegg

Fleet Complete introduceerde zelf nieuwe modules bij ons

 “Het fijne vind ik dat Fleet Complete met ons meedenkt en ons zelf benaderde om nieuwe modules te introduceren, waarmee wij weer een efficiencyslag kunnen maken. We kunnen met de nieuwe modules direct de verloning regelen en met Checkinatwork is direct duidelijk wie waar werkt. We kunnen daardoor onze verplichtingen goed nakomen en de wettelijke verplichte registraties en de administratie is ook direct up-to-date. Een goede zet van Fleet Complete. Het geven van ongevraagd advies, zodat je bedrijf verder komt, is het soort initiatief waar wij wel van houden bij Uniconnect”, lacht Nancy.

Planning direct online verwerken

Uniconnect is een vooruitstrevend bedrijf. “Wanneer je vertelt wat onze corebusiness is, verwacht je niet dat we dat ook nog met een tablet in onze handen doen. Al onze ploegen zijn voorzien van deze nieuwe technologie en op die manier kunnen we de noodzakelijke omgevingstekeningen naar onze mensen sturen. Onze gezagvoerder vindt het belangrijk dat we ons op alle fronten ontwikkelen dus ook op het gebied van IT-mogelijkheden”.

De laatste efficiencyslag die Uniconnect gaat maken is met de planningsmodule die zorgt dat de planning direct online wordt verwerkt en toe te passen is op de aanwezige voertuigen. “Een dag van te voren kunnen onze ploegbazen zien naar welke opdracht(en) ze moeten. Administratief scheelt het ons enorm veel tijd en het is informatie die altijd voorhanden is”.

Partner in bedrijfsautomatisering

“Onze wensen lagen net iets anders maar Fleet Complete had daar een prima oplossing zodat we verder konden zoals wij dit voor ons zagen”, vertelt Nancy. “Wij zijn heel tevreden en als het goed is mag dat ook gezegd worden,” zegt ze stellig. “Vol lof over Fleet Complete en ik kan iedereen aanraden hen mee te laten denken met je bedrijfsautomatisering.”

‘Wij zijn heel tevreden over Fleet Complete en ik kan iedereen aanraden hen mee te laten denken met je bedrijfsautomatisering’

 

Nancy Goossens

 
  • De aanwezigheid van werknemers wordt automatisch geregistreerd
  • Met rapportagetool controleren welke meldingen zijn verstuurd en welk resultaat van Checkinatwork ontvangen werd
  • De kans op boetes neemt drastisch af
  • De gewerkte uren per medewerker worden automatisch geadministreerd aan het project
  • Minder administratieve lasten bij werknemers

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan