Chat with us, powered by LiveChat

Track en trace voor MKB

Bent u ook klaar met de handmatige en tijdrovende taken die komen kijken bij het beheren van een wagenpark? Met onze track en trace oplossing heeft u direct zicht op uw bedrijfswagens, een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst en kunt u efficiënt plannen waardoor u uitstekende service kan bieden.

Bespaar tijd én kosten en focus op de zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Vraag een demo aan

Een track en trace oplossing maakt het werk van de wagenparkbeheerder eenvoudiger. Tijd voor focus op de belangrijke zaken.

fleet-management-02

Functies van onze track en trace oplossing

poi-icon-1

Real-time zicht

Bekijk de locatie van uw voertuigen op een real-time kaart of selecteer een datum om te zien waar ze eerder zijn geweest. Plan routes, zoek adressen en bereken afstanden in een paar klikken.

Car_Under_Magnifying_Glass-96-1

Uitgebreide statistieken

Bewaak de locatie van het voertuig en de werking van de motor tijdens het rijden en krijg uitgebreide statistieken over de details van de reis.

report-icon-96-e1534325718583

Uitgebreide rapportages

Gebruik de rapportages om een overzicht te krijgen van rijgedrag, uitgaven en andere kosten. Exporteer eenvoudig naar PDF en Excel of integreer direct met andere informatiesystemen.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

Events

Stel triggers in en ontvang direct een melding als een voertuig de snelheidslimiet overschrijdt of bijvoorbeeld een specifiek werkgebied verlaat.

Kosten icoon
Uitgaven

Houd alle voertuigkosten in de gaten en krijg een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw wagenpark.

Herinnering icoon
Herinneringen

De herinneringsmodule houdt de servicetijden van uw voertuigen bij en waarschuwt u wanneer het tijd is voor onderhoud. Beperk de onderhoudskosten zo tot een minimum.

Ken de locatie met een asset tracker
Klanten

Importeer al uw klanten en bekijk ze op een kaart voor efficiëntere routeplanning. Als u aan het rijden bent, kunt u ook controleren welke andere klanten in de buurt zijn.

kpi-96
KPI's

Stel KPI’s in voor factoren die van cruciaal belang zijn voor uw succes. Bijvoorbeeld gemiddeld brandstofverbruik of aantal gereden kilometers. Duidelijke diagrammen en statistieken laten u zien waar optimalisatie nodig is.

Projecten overzicht icoon - Green driving
Projecten

Eenvoudig overzicht van de kosten en uren besteed aan een project. Stel een mailinglijst op van lopende projecten, log voertuigroutes in en koppel reizen aan een bepaald project.

Green driving icoon
Groen rijden

Bewaak en beïnvloed het rijgedrag van uw bestuurders. Het vermindert de CO2-uitstoot van de organisatie en het bespaart geld.

approval-flow-96
Authenticatie Flow

Door een ingebouwde authenticatiestroom is het mogelijk dat één beheerder rijboeken beheert en autoritrekeningen goedkeurt voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Wilt u meer weten?

”We hadden al een ritregistratiesysteem, maar we zochten naar een nauwkeurigere oplossing en een partij die betere service kon bieden. Toen zijn we verder gaan kijken en werd Fleet Complete bij ons onder de aandacht gebracht. We kregen een interessant aanbod met een scherper tarief dan bij andere partijen. De keuze was toen snel gemaakt”

– Jan Tromp, directeur Tromp Transportgroep

Ons ritregistratiesysteem is geschikt voor organisaties van iedere grootte

Ongeacht de grootte van uw bedrijf – of u nu honderden of slechts enkele voertuigen hebt- uw bedrijf kan gemakkelijk de voordelen van een Fleet Management-systeem benutten. Onze track en trace oplossing zorgt dat u zicht hebt op de locatie van uw voertuigen en de gereden routes, bespaart u kostbare tijd, verhoogt de veiligheid van werknemers en houdt uw klanten tevreden. Fleet Complete heeft een oplossing die bij iedereen past.

We bedienen meer dan 500.000 gebruikers over de hele wereld en komen graag bij u langs om een demo te geven. U kunt direct zien hoe makkelijk het is om met onze track en trace oplossing te werken.

Heeft u vragen over onze track en trace oplossing? Neem gerust contact met ons op.