Q&A Veilig rijgedrag

Veilig rijgedrag stimuleren: hoe doet u dat?

U weet als geen ander hoe belangrijk het is om te zorgen dat uw mobiele medewerkers veilig rijden. Om schades, verkeersincidenten en ander leed te voorkomen. Dat helpt ook met het verminderen van de operationele kosten. Wat is de beste manier om veilig rijgedrag te stimuleren? Hoe gaat u om met de uitdagingen die hierbij komen kijken? Tijdens deze (gratis) Q&A kunt u al uw vragen stellen aan onze experts Mark Maaskant en Han Verkuyl. 

De Q&A vindt plaats op donderdag 12 september van 16.00 tot 17.00. Kunt u er niet bij aanwezig zijn en heeft u wel vragen over dit onderwerp? Stuur ons een bericht.

De experts

Mark Maaskant

Mark Maaskant

Hij is directeur van Prodrive Training BV in Lelystad. Prodrive helpt bedrijven door middel van training, e-learning, consultancy en advies om bestuurders veiliger en zuiniger te laten rijden. Autorijden is namelijk het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag en autokosten staan vaak in de top drie van grootste kostenposten binnen een bedrijf. Door een moderne auto op een moderne manier te bedienen kunnen veel kosten, verkeersleed en CO2 worden bespaard. 

Han Verkuyl

Han Verkuyl

Hij is accountmanager bij Fleet Complete en geeft onze klanten advies rondom duurzaamheid. Het stimuleren van veilig rijgedrag is een belangrijke stap in het verduurzamen van uw wagenpark en daarnaast creëert u een veilige werkomgeving. Telematica biedt oplossingen die u kunt gebruiken om uw medewerkers te coachen. Leuk om te weten is dat hij zelf ook geruime tijd wagenparkbeheerder is geweest, en de wereld dus nu van twee kanten kent.