Managementteam

Maak kennis met ons managementteam

 • Executive Team

 • Photo: Tony Lourakis.

  Tony Lourakis

  CEO - Chief Executive Officer

  Tap

  Tony Lourakis LinkedIn profile

  CEO - Chief Executive Officer

  "Goede zakelijke leiders creëren een visie, spreken deze visie uit, maken zich deze visie gepassioneerd eigen, en zijn onverbiddelijk in het volbrengen ervan." - Jack Welch

  Tony Lourakis is medeoprichter en CEO van Fleet Complete, één van de snelst groeiende wereldwijde technologiebedrijven. Als Chief Executive Officer is hij de drijvende kracht achter de visie van het bedrijf en inspireert hij diverse teams om ambitieuze groeidoelen te behalen, met toonaangevende softwareoplossingen via doorlopende innovatie.

  Zijn uitstekende leiderschapskwaliteiten zijn, samen met zijn diepgaande kennis van softwaredesign, essentieel geweest voor de huidige positie van Fleet Complete als wereldwijde IoT marktleider.

  In het begin van de carrière van Tony was de kiem al gelegd voor zijn ondernemerschap, tijdens zijn studiejaren richtte hij Canlogic Solutions op, een leverancier van eerstelijns systeemondersteuning voor huis en IT-oplossingen. In 1998 zag Tony de mogelijkheid om een softwareoplossing te ontwikkelen voor de koeriersdienstensector en samen met Andrew Merisanu startte hij Courier Complete, de oorsprong van wat vandaag de dag Fleet Complete is.

  Dankzij de visie en het talent voor sterk leiderschap van Tony, is Fleet Complete niet alleen doorlopend gegroeid sinds haar oprichting, maar neemt ook, ieder jaar weer, een plaats in op prestigieuze lijsten zoals onder andere Profit 100 en 200, Deloitte Fast500, en Branham300.

  Tony is afgestudeerd in Computerwetenschappen aan Seneca College en is erkend als één van de beste jonge ondernemers van Canada, geregeld te zien geweest in tal van publicaties.

 • Photo: David Prusinski

  Dave Prusinski

  Executive VP - Sales en Marketing

  Tap

  Dave Prusinski

  Executive VP - Sales en Marketing

  "Als we niet de beste zijn, doen we niet genoeg." - David Prusinski

  Als Executive Vice President of Sales en Marketing bij Fleet Complete, leidt David de wereldwijde verkoopactiviteiten van de onderneming die erop zijn gericht om zakelijke doelen voorbij te streven. Gedreven door zijn streven naar uitmuntendheid, stelt David concurrerende doelen en succesvolle methodieken op voor zijn uiterst toegewijde teams om Fleet Complete voort te stuwen als marktleider in IoT.

  Met meer dan 16 jaar ervaring in Noord-Amerikaanse markten voor draadloze communicatie, mobiliteit en software, brengt David diepgaande kennis en zakelijke scherpte, hij ontwerpt op nauwkeurige wijze voortdurend verbeterde verkoopprocedures en stemt het productaanbod steeds af om zo goed mogelijk de vraagkant van de markt te bedienen.

  Met zijn drive om uit te blinken, gaat hij verder dan “het klaren van de klus”, hij heeft een trackrecord van uitstekende resultaten in de implementatie van go-to-market strategieën voor grote ondernemingen zoals Blackberry, waar hij de AT&T ondernemingsdivisie met 90% liet groeien.

  In zijn vrije tijd is David is een fervent hockeycoach en een actieve deelnemer in het Art of Transition Business Transformation project.

 • Photo: Jamal Raza.

  Jamal Raza

  Executive VP, Professional Services en President van FieldWorker

  Tap

  Jamal Raza LinkedIn profile

  Executive VP, Professional Services en President van FieldWorker

  "Een leider is iemand die de weg weet, de weg volgt en de weg wijst." - John Maxwell

  Jamal is de huidige president van FieldWorker en de Executive Vice President van Professional Services bij Fleet Complete, hij overziet de strategie en dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Met uitmuntende technische vaardigheden en vermogen om goede relaties op te bouwen met zowel klanten als zijn team, biedt Jamal klanten steeds de op maat gemaakte oplossing die ze nodig hebben, daarbij bijdragend aan het resultaat van Fleet Complete.

  Jamal heeft meer dan 18 jaar ervaring in verkoop, ontwikkeling en beheer van softwareprojecten, bedrijfseconomische analyse en klantenbeheer.

  Voordat hij in dienst trad bij Fleet Complete, runde Jamal meer dan vier jaar, en met uitstekende resultaten, zijn eigen bedrijf in maatwerk softwareoplossingen.

  Jamal heeft een Bachelor graad in Computerwetenschappen van het prestigieuze Hastings College in de Verenigde Staten. Hij is ook een fervente tennisser en stond #1 op de ranglijst van het Hastings College tennisteam.

 • Photo: Jerry Leong.

  Jerry Leong

  Executive VP - Business Development

  Tap

  Jerry Leong LinkedIn profile

  Executive VP - Business Development

  "Succes is de som van kleine inspanningen die dag in dag uit herhaald worden" - R Collier

  Jerry maakt onderdeel uit van Fleet Complete sinds 2009, geeft leiding aan het Canadese verkoopteam en koestert relaties met belangrijke partners. Als huidige Executive Vice President of Business Development, is Jerry verantwoordelijk voor het opzetten van strategische samenwerkingsprogramma’s, lokaal en internationaal, evenals voor het helpen bevorderen van de buitenlandse uitbreiding van Fleet Complete.

  Met zijn 16 jaar ervaring in telecommunicatie- en softwarebedrijven, met name bij Rogers, Sony en TELUS, leidt Jerry een groep multifunctionele teams die als taak hebben om leven te blazen in projecten en steeds weer zakelijke groei te bereiken.
  Als vakkundig professional, toegewijd aan het succes van de onderneming, zorgt Jerry voor snelle oplevering van resultaten en toegevoegde waarde voor de belangrijkste stakeholders.

 • Photo: Larry Indovina.

  Larry Indovina

  Executive VP - Human Resources

  Tap

  Larry Indovina

  Executive VP - Human Resources

  Larry werkt al meer dan 13 jaar voor Fleet Complete, eerst als HR Consultant Strategie en Werving en sinds 2014 in de rol van EVP Human Resources.

  Larry’s ondernemende achtergrond (onderdeel van de Profit 100, 2007) en scherpte in alle aspecten van Leiderschap, HR en Werving geven hem een krachtige stem die de waarden van de onderneming vertegenwoordigt: Mensen, Productiviteit, Kwaliteit, Innovatie en Gemeenschap.
  Momenteel, als Executive Vice President of Human Resources bij Fleet Complete, heeft hij verantwoordelijkheid voor ontwerp, ontwikkeling en uitvoering van alle strategische HR-initiatieven met een duidelijke focus op de wereldwijde groei en uitbreiding. Samen met zijn zeer toegewijde team, cultiveert Larry steeds een “eersteklas” werknemerservaring.

  Larry overzag de bouw van het huidige hypermoderne wereldwijde hoofdkantoor in het centrum van Toronto van oorsprong tot implementatie, en zorgde ervoor dat het nieuwe kantoor volledig weergeeft waar Fleet Complete wezenlijk voor staat – innovatie, open werkcultuur en optimale productiviteit.

  Larry streeft ernaar om toekomstige leiders in de branche tot bloei te laten komen terwijl hij zichzelf continu verbetert in academische zin via een focus op zijn Mastergraad in HR, op het persoonlijke vlak ligt zijn interesse bij vechtsporten, dit toont zijn waardering voor discipline en mentale kracht.

 • Photo: George Kypreos.

  George Kypreos

  CFO - Chief Financial Officer

  Tap

  George Kypreos

  CFO - Chief Financial Officer

  Als huidige Chief Financial Officer bij Fleet Complete, zorgt George ervoor dat de snelle groei van de onderneming duurzaam is door de juiste financiële infrastructuur en middelen op de juiste plek te hebben om verdere uitbreiding en hogere toegevoegde waarde voor stakeholders te bevorderen.

  Hij brengt een schat aan kennis in zijn veld met zich mee en heeft meer dan 25 jaar ervaring in senior financieel en bedrijfsbeheer, voornamelijk in de technologiesector. George bouwt een solide intern controlekader en leidt zijn team op harmonieuze wijze naar professionele groei en succes.

  Voordat George in dienst trad bij Fleet Complete was hij Chief Financial Officer voor een aantal TSX genoteerde bedrijven, zoals Redline Communications Inc., Xenos Group en SAMSys Technologies, waar hij op succesvolle wijze het volgende liet zien: sterk leiderschap, organisatie, communicatie en robuuste financiële verslaggeving.

  Op persoonlijk vlak gaat het voor George niet alleen om cijfers en verslagen. Hij heeft een Bachelor of Arts graad van de University of Toronto en won de titel Internationaal Kampioen Risk in 2005, dit onthult zijn innerlijke strateeg.

 • Photo: Alan Fong.

  Alan Fong

  CTO - Chief Technology Officer

  Tap

  Alan Fong

  CTO - Chief Technology Officer

  Alan is een IT-veteraan met 20 jaar ervaring. Zijn taak is om de productstrategie van Fleet Complete gestalte te geven tijdens de nieuwe innovatie- en groeifase die het bedrijf ingaat. De focus ligt daarbij op enkele van de meest disruptieve ontwikkelingen tot dusver: big data-analyse en het Internet of Things.

  In zijn hoedanigheid als CTO geeft Alan sturing aan het productontwikkelingsproces en biedt hij ondersteuning voor de internationale groei van Fleet Complete. Hij beschikt over bijzonder ruime ervaring met het oprichten en uitbouwen van snelgroeiende technologiebedrijven in verticale markten zoals de gezondheidszorg, telecommunicatie en het beheer van zakelijke workloads.

  Alan studeerde af in Informatica aan de Universiteit van Waterloo en deed werkervaring op bij bedrijven als IBM, Cybermation, Redknee en PointClickCare. Tijdens zijn loopbaan in de softwarebranche hielp hij met het creëren van toegevoegde waarde door inzicht te verwerven in de problemen van klanten en technologische oplossingen te ontwikkelen die bijdroegen aan verbeterde bedrijfsresultaten en snellere groei.

  Als rasechte technoloog en strateeg is Alan nauw betrokken bij het ecosysteem van startups. Hij treedt op als adviseur en mentor van diverse jonge ondernemingen. Hij richt hun focus op het creëren van toegevoegde waarde voor klanten en bereidt hen voor op een snelle uitbreiding van hun internationale aanwezigheid.

 • Foto: Alex Armanious.

  Alex Armanious

  COO - Chief Operating Officer

  Tap

  Alex Armanious

  COO - Chief Operating Officer

  IT-visionair Alex Armanious belichaamt de drang om te innoveren en de operationele efficiëntie te bespoedigen met behulp van technologie. Als COO van Fleet Complete is Alex verantwoordelijk voor het uitbouwen van de wereldwijde activiteiten met het oog op een versnelde internationale expansie.

  Zijn visie verenigt ervaring, groei en loyaliteit binnen een allesomvattend operationeel model dat maatwerk in evenwicht brengt met wereldwijde normen. Hij stelt zich ten doel om de klantenervaring naar een hoger plan te tillen om de loyaliteit en het behoud van klanten te bevorderen en Fleet Complete van de concurrentie te onderscheiden. Als voorstander van een lean operationele strategie probeert Alex voortdurend om processen te automatiseren, de focus van teams te richten op het succes van klanten en de kosten terug te dringen.

  Tijdens zijn indrukwekkende loopbaan bekleedde Alex managementfuncties bij bedrijven als Suncor Energy, Sobeys, Pfizer, Symcor en Loblaw, waar hij nieuwe modellen voor bedrijfsprocessen bedacht en implementeerde. Deze veranderingen droegen bij aan kostenbesparingen tot 300 miljoen dollar en nieuwe omzetstromen door verbeterde diensten, met name op het gebied van de toevoerketen en logistiek.

  Alex werkt samen met bedrijven en organisaties in de publieke sector. Zijn veelzijdigheid, ondernemersgeest en visie stellen hem in staat om duurzame relaties aan te gaan en uitstekende resultaten te boeken.

 • Photo: Sandeep Kar.

  Sandeep Kar

  CSO - Chief Strategy Officer

  Tap

  Sandeep Kar

  CSO - Chief Strategy Officer

  Bekend in de C-Suite kringen van de industrie als een doordacht leider, die duidelijk strategisch denken aanstuurt, brengt Sandeep Kar ongeëvenaarde expertise en ervaring als stuwende kracht in een ecosysteem voor commerciële voertuigen.

  Gespecialiseerd in geavanceerde technologieën voor de connectiviteit van het moderne vrachtverkeer ("connected truck") en aanverwante bedrijfsmodellen, heeft Kar voorheen gewerkt als Global Vice President bij Frost & Sullivan, leidinggevend aan het onderzoek naar auto- en transportpraktijken van de organisatie en het herdefiniëren van denkmodellen rond producten, platforms, processen en personeel.

  Hij spreekt vaak in belangrijke panels bij toonaangevende conferenties over de gehele linie en hij wordt vaak aangehaald in prominente bladen en publicaties in de industrie.

  In zijn nieuwe rol gaat Kar leiding geven aan de bedrijfsstrategie van Fleet Complete als de organisatie zich gaat richten op dynamische en duurzame groei, gedreven door een combinatie van state-of-the-art IoT-technologieën, door waarden gedreven econometrie, met aanpassingen voor mobiel middelenbeheer en penetratie in ontwikkelde en opkomende markten.

  Het bedrijf gaat aangestuurd door zijn visie meer reikwijdte krijgen om de wereldmarkt van de commerciële voertuigen te leiden en nieuwe technologische normen in de industrie te ontwikkelen.

 • Foto: Robyn Scott

  Robyn Scott

  Executive VP en General Counsel

  Tap

  Robyn Scott

  Executive VP en General Counsel

  Robyn Scott als invloedrijke professional met internationaal inzicht biedt leiderschap en strategie voor de juridische zaken van het bedrijf in haar rol als EVP en General Counsel. Met diverse juridische expertise in de technologiesector en durfkapitaalsector staat zij aan het hoofd van het juridisch en regelgevend bestuur en geeft richting aan de snelle internationale groei van Fleet Complete in conformiteit met richtlijnen en protocollen.

  In de afgelopen 11 jaar heeft Scott gewerkt bij erkende openbare en publieke bedrijven, zoals Rogers Communications, World Gaming, Moneris Solutions en Sigma Systems. Haar laatste functies waren General Counsel en Corporate Secretary.

  Haar indrukwekkende academische achtergrond omvat Meester in de Rechten aan de Queen’s Universiteit, MBA aan de Universiteit van Toronto, evenals EMBA aan de Universiteit van St. Gallen (Zwitserland), tijdens welke zij advies gaf aan bedrijven in Indië, Brazilië, China, Europa en Hong Kong.

 • Board of Directors

 • Photo: Tony Lourakis.

  Tony Lourakis

  Chief Executive Officer – Fleet Complete

  Tap

  Tony Lourakis LinkedIn profile

  Chief Executive Officer – Fleet Complete

  Tony Lourakis is medeoprichter en CEO van Fleet Complete, één van de snelst groeiende wereldwijde technologiebedrijven. Als Chief Executive Officer is hij de drijvende kracht achter de visie van het bedrijf en inspireert hij diverse teams om ambitieuze groeidoelen te behalen, met toonaangevende softwareoplossingen via doorlopende innovatie. Zijn uitstekende leiderschapskwaliteiten zijn, samen met zijn diepgaande kennis van softwaredesign, essentieel geweest voor de huidige positie van Fleet Complete als wereldwijde IoT marktleider.
  In het begin van de carrière van Tony was de kiem al gelegd voor zijn ondernemerschap, tijdens zijn studiejaren richtte hij Canlogic Solutions op, een leverancier van eerstelijns systeemondersteuning voor huis en IT-oplossingen. In 1998 zag Tony de mogelijkheid om een softwareoplossing te ontwikkelen voor de koeriersdienstensector en samen met Andrew Merisanu startte hij Courier Complete, de oorsprong van wat vandaag de dag Fleet Complete is.
  Dankzij de visie en het talent voor sterk leiderschap van Tony, is Fleet Complete niet alleen doorlopend gegroeid sinds haar oprichting, maar neemt ook, ieder jaar weer, een plaats in op prestigieuze lijsten zoals onder andere Profit 100 en 200, Deloitte Fast500, en Braham 300.
  Tony is afgestudeerd in Computerwetenschappen aan Seneca College en is erkend als één van de beste jonge ondernemers van Canada, geregeld te zien geweest in tal van publicaties.

 • Photo: Jai Shekhawat.

  Jai Shekhawat

  Voormalig Chief Executive Officer – Fieldglass

  Tap

  Jai Shekhawat LinkedIn profile

  Voormalig Chief Executive Officer – Fieldglass

  Jai Shekhawat is de oprichter en voormalig CEO van Fieldglass, nu onderdeel van SAP. Onder zijn leiding is het Fieldglass platform wereldwijd uitgegroeid tot een platform met gebruikers in 100+ landen in 18 talen. In 2012 was hij door Ernst & Young verkozen tot Midwest Ondernemer van het Jaar, ook ontving hij de Peter Yessne Staffing Innovator Award, erkenning voor zijn pioniersrol op het gebied van Leveranciersbeheersoftware (Vendor Management Software, VMS).
  Jai was voorheen strategieconsultant bij McKinsey & Company, waar hij klanten tot dienst was op het gebied van zakelijke strategie, technologie en grensoverschrijdende allianties. Hij is ook voormalig senior executive bij Syntel, een softwaredienstenbureau in Michigan en medeoprichter van Quinnox, een bedrijf in applicatie-uitbesteding.
  Hij is momenteel lid van de Raad van Toezicht van het Field Museum in Chicago en is oprichtend lid van het Firestarter Fund, dat investeert in startups in Chicago en deze begeleidt.

 • Photo: Claude Germain.

  Claude Germain

  Managing Partner – Rouge River Capita

  Tap

  Claude Germain LinkedIn profile

  Managing Partner – Rouge River Capita

  Claude is de oprichter en beherende vennoot van Rouge River Capital, een handelsbank die zich richt op het verkrijgen van zeggenschapsbelang in private middelgrote transport- en productiebedrijven.
  Hij heeft uitgebreide bestuurservaring en is momenteel lid van de raad van bestuur en voorzitter van diverse overheidsinstellingen en particuliere organisaties, inclusief TAL International, marktleider in wereldwijd leasen van zeecontainers, en MMM Group, een toonaangevend Canadees ingenieursdienstenbureau.
  Vóór Rouge River, was Claude Managing Director van Schenker of Canada Ltd., één van de grootste transport en logistiekbedrijven van Canada met meer dan $1B omzet.

 • Photo: Douglas C Grissom.

  Douglas C. Grissom

  Managing Director – Madison Dearborn Partners

  Tap

  Douglas C. Grissom LinkedIn profile

  Managing Director – Madison Dearborn Partners

  Doug Grissom is Managing Director in het Business & Government Services team van Madison Dearborn Partners. Alvorens bij MDP in dienst te treden, werkte Doug bij Bain Capital in private equity, McKinsey & Company en Goldman Sachs.
  Hij is momenteel lid van de Raden van Bestuur van Asurion, CoVant Technologies II, Fleet Complete en LGS Innovations. Daarnaast was hij lid van de Raden van Bestuur van @stake, Aderant, Cbeyond, Fieldglass, Great Lakes Dredge and Dock, Intelsat, en Neoworld.
  Buiten werktijd is Dhr. Grissom lid van de Raad van Bestuur bij Amherst College, de Illinois Venture Capital Association, de Lincoln Park Zoo, METROsquash, het Museum of Science and Industry, UChicago Impact, en de University of Chicago Laboratory Schools.

 • Photo: Matthew W Norton

  Matthew W. Norton

  Directeur – Madison Dearborn Partners

  Tap

  Matthew W. Norton LinkedIn profile

  Directeur – Madison Dearborn Partners

  Matthew Norton is Directeur van het Business & Government Services team van Madison Dearborn Partners. Vóór hij in dienst trad bij MDP werkte Matt Norton bij Merrill Lynch en twee jaar lang bij MDP als Associate.
  Matthew is momenteel lid van de Raden van Bestuur van City Year Chicago, CoVant Technologies II, LLC, Fleet Complete, Kaufman Hall, LGS Innovations, en NFP Corp. Daarnaast was hij lid van de Raden van Bestuur van Aderant Holdings, Inc., Boise Cascade Company, Boise Inc. en Fieldglass Inc.

 • Photo: Tony Detter

  Tony Detter

  Senior Vice President, International – Asurion

  Tap

  Tony Detter

  Senior Vice President, International – Asurion

  Met zijn meer dan twintig jaar ervaring in technologie en leiderschap is Tony Detter verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van Asurion in Japan. Hij speelt ook een leidende rol in belangrijke klantrelaties over de hele wereld, ter bevordering van Asurion productstrategie en klantervaring.
  Tony trad in 2003 bij Asurion in dienst met verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de overnamestrategie van Asurion. Vervolgens heeft hij senior managementrollen gehad binnen klantrelaties, productmanagement, logistiek en klantenzorg.
  Voordat hij bij Asurion in dienst trad bracht Tony bijna een decennium door bij Hewlett-Packard, waar hij diverse operationele en marketingfuncties vervulde, inclusief wereldwijd productmanagement voor de lijn Intel-servers van het bedrijf. Hij zette ook de productmarketingfunctie op voor twee software startups in Silicon Valley.