Rittenregistratie met keurmerk ritregistratiesystemen

Rittenregistratie met keurmerk ritregistratiesystemen: direct een sluitende rittenadministratie voor de Belastingdienst

Neem contact op     Vraag een demo aan

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Met onze track & trace-oplossing Fleet Tracker bent u direct fiscus-proofHet systeem registreert alle gegevens die de fiscus eist: per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers‘ en totalen per dag.

Lees meer →

Auto inspecteren icoon Green driving

Voorkom boetes

Met een sluitende rittenregistratie is de administratie van elke rit altijd op orde. Hiermee voorkomt u hoge boetes van de Belastingdienst.

Bespaar geld met green driving

Bespaar tijd

Door uw rittenregistratie te automatiseren bespaart u tijd. Met één druk op de knop zorgt u dat alle gegevens van de zakelijke ritten opgeslagen worden.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon

Betaal een vaste prijs

U betaalt voor het Fleet Tracker-ritregistratiesysteem één vaste prijs. Inclusief software, hardware, installatie en 24/7 support. 

Rittenregistratie met keurmerk

Fleet Tracker voldoet aan alle eisen van het keurmerk ritregistratiesystemen. Dit is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende kilometeradministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Systemen met het keurmerk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy.

KEURMERK-Ritregistratiesystemen (002)
Overzicht werkweek

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers