Rittenregistratie Belastingdienst

Zorg dat alle gereden ritten automatisch worden bijgehouden en de kilometerregistratie altijd op orde is.

Meer over prijzen
Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Sluitende rittenadministratie voor de Belastingdienst

Vind je het ook zo vervelend om je gereden kilometers handmatig bij te houden? Met ritregistratiesysteem Fleet Tracker is dat verleden tijd. De blackbox registreert automatisch de gereden kilometers en gegevens die nodig zijn om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen, zoals per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers‘ en totalen per dag.

Lees meer over rittenregistratie Belastingdienst →

We hadden al een ritregistratiesysteem, maar we zochten naar een nauwkeurigere oplossing en een partij die betere service kon bieden. Toen zijn we verder gaan kijken en werd Fleet Complete bij ons onder de aandacht gebracht. We kregen een interessant aanbod met een scherper tarief dan bij andere partijen. De keuze was toen snel gemaakt.” (Jan Tromp, Tromp Transportgroep)

Lees hoe Tromp Transportgroep gebruikmaakt van het ritregistratiesysteem

Voordelen automatische kilometerregistratie

Voorkom boetes

Alle gereden ritten worden automatisch bijgehouden, zodat je kilometerregistratie altijd op orde is.  Voorkom hoge boetes van de Belastingdienst.

Bespaar tijd

Door je rittenregistratie te automatiseren bespaar je veel tijd. Met één druk op de knop worden alle gegevens van je zakelijke ritten opgeslagen.

Flexibel contract

Wij bieden al oplossingen aan vanaf 0,30 cent per dag met een flexibel contract. 

Veelgestelde vragen rittenregistratie Belastingdienst

Waarom is rittenregistratie noodzakelijk?

Je moet als werkgever van iedere werknemer het aantal privékilometers kunnen bewijzen aan de Belastingdienst. Met een auto van de zaak krijg je te maken met bijtelling privégebruik, behalve als iemand minder dan 500 kilometer per jaar privé rijdt, dan geldt de bijtelling niet. De Belastingdienst controleert de kilometerregistratie regelmatig, dus deze moet altijd op orde zijn. Is dat het niet? Dan kun je een hoge boete verwachten.

 

Rittenregistratie Belastingdienst

Privacy en rittenregistratie

Privacy en rittenregistratie, dat kan een lastig onderwerp zijn. Daarom hebben we alle informatie die je nodig hebt over dit onderwerp verzameld in een handig e-book. Wat mag juridisch wel en niet? Hoe informeer je medewerkers op de juiste manier? En hoe zorg je dat je data veilig is én blijft.

Wil je jouw prijs weten?

Lees meer over onze prijzen of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

Camelot Europe vertelt over haar ervaring met rittenregistratie van Fleet Complete

Rittenregistratie met keurmerk

Ons ritregistratiesysteem voldoet aan de eisen van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende kilometeradministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Systemen met het keurmerk voldoen aan de strenge eisen van de Belastingdienst en waarborgen de privacy van iedere gebruiker.

KEURMERK-Ritregistratiesystemen (002)
Overzicht werkweek