Rittenregistratie Belastingdienst

Zorg dat alle gereden ritten automatisch worden bijgehouden en de kilometerregistratie altijd op orde is.

Vraag een demo aan
Ritregistratiesysteem Fleet Tracker

Sluitende rittenadministratie voor de Belastingdienst

Vind je het ook zo vervelend om je gereden ritten bij te houden? Met ritregistratiesysteem Fleet Tracker is dat verleden tijd! De blackbox registreert automatisch de gereden kilometers en gegevens die nodig zijn om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen, zoals per afgelegde rit de datum, begin- en eindstand kilometers, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, soort rit, eventuele ‘omrijkilometers‘ en totalen per dag.

Lees meer over rittenregistratie Belastingdienst →

“We hadden al een ritregistratiesysteem, maar we zochten naar een nauwkeurigere oplossing en een partij die betere service kon bieden. Toen zijn we verder gaan kijken en werd Fleet Complete bij ons onder de aandacht gebracht. We kregen een interessant aanbod met een scherper tarief dan bij andere partijen. De keuze was toen snel gemaakt.” (Jan Tromp, Tromp Transportgroep)

Lees hoe Tromp Transportgroep gebruikmaakt van het ritregistratiesysteem

Voordelen automatische kilometerregistratie

Auto inspecteren icoon Green driving

Voorkom boetes

Alle gereden ritten worden automatisch bijgehouden, zodat je kilometerregistratie altijd op orde is.  Voorkom hoge boetes van de Belastingdienst.

Bespaar geld met green driving

Bespaar tijd

Door je rittenregistratie te automatiseren bespaar je veel tijd. Met één druk op de knop worden alle gegevens van je zakelijke ritten opgeslagen.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon

Betaal een vaste lage prijs

Voor rittenregistratie van Fleet Complete betaal je een vaste lage prijs per maand, inclusief hardware. Geen startinvestering.

Veelgestelde vragen rittenregistratie Belastingdienst

Waarom is rittenregistratie noodzakelijk?

Je moet als werkgever van iedere werknemer het aantal privékilometers kunnen bewijzen aan de Belastingdienst. Met een auto van de zaak krijg je te maken met bijtelling privégebruik, behalve als iemand minder dan 500 kilometer per jaar privé rijdt, dan geldt de bijtelling niet. De Belastingdienst kan op ieder moment de kilometerregistratie opvragen, dus deze moet altijd op orde zijn. Is dat het niet? Dan kun je een hoge boete verwachten.

 

Hou ik mijn rittenregistratie in Excel, een mobiele app of via software bij?

Er zijn verschillende manieren waarop medewerkers de rittenregistratie voor de Belastingdienst kunnen bijhouden. Dit kan gewoon in een Excel-bestand, dat is vaak prima als iemand vaak dezelfde rit maakt. Maar het is het eenvoudigst om de rittenregistratie via GPS-software bij te houden. Deze registreert alle kilometers, en de benodigde gegevens automatisch.

Rittenregistratie Belastingdienst

Vrijblijvende demo rittenregistratie Belastingdienst

Laat je gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende demo af te spreken.

Rittenregistratie met keurmerk

Onze rittenregistratie-tool voldoet aan alle eisen van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende kilometeradministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Systemen met het keurmerk voldoen aan de strenge eisen van de Belastingdienst en waarborgen de privacy van iedere medewerker.

KEURMERK-Ritregistratiesystemen (002)
Overzicht werkweek

 

Automatiseer het beheer van je wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers