Blogs

Nieuwsbrief oktober 2015

Waar we ons tot voor kort dominee waanden in het verkondigen dat de beschikbaarheid van de echte inzettijd in tal van  bedrijfsprocessen elementair is, ervaren we steeds vaker dat het niet zozeer de vraag is of die inzettijd nou werkelijk zo belangrijk is, maar meer hoe we nu moeten komen tot een optimale toepassing ervan.

aansluiten & toepassen

Aansluiten & toepassen

Anno 2015 heeft de field dependent sector een duurzaam effectiviteitsbesef ontwikkeld. Men beseft dat een effectieve organisatie alleen effectief kan blijven door constant de forecast met de realiteit te vergelijken, door constant te betalen voor productie in plaats van aanwezigheid, en door constant met alle klanten in gesprek te zijn. Fleet Complete blijkt in staat deze wensen te realiseren door niet alleen te praten over de beschikbaarheid van systemen, maar vooral te spreken over hoe we onze geavanceerde oplossingen naadloos kunnen laten aansluiten op uw bedrijfscultuur zonder daar de toepasbaarheid van de systemen uit het oog te verliezen.

Person holding a smart phone and coffee.

FieldPay: eenvoudig geregistreerde tijd beoordelen

Zo hebben we onlangs onze module FieldPay aan het dienstenscherm toegevoegd, een eenvoudig te koppelen applicatie die de verloning van reis- en werktijd volledig automatisch per medewerker berekent. Mede dankzij FieldPay maakt het dienstenscherm de beoordeling van de geregistreerde tijd zeer eenvoudig en stelt de beheerder in staat een werkweek van één medewerker binnen luttele seconden te beoordelen. Zo beschikt u als ondernemer niet alleen over de feitelijke werktijd van uw buitendienst, maar wordt ook de gehele afhandeling van werktijd naar betaling veel effectiever. Klanten als Menno Sappé, Thermopol, Guts Installatietechniek en Dura Vermeer hebben reeds gekozen voor dit dienstenscherm.

ITmobile faciliteert Fleetsharing voor Defensie, app track and trace.

Fleet Complete faciliteert Fleetsharing voor Defensie

Ook binnen de overheid zien we een voorzichtige tendens richting effectiever opereren, met natuurlijk als belangrijkste praktijkvoorbeeld het Ministerie van Defensie, waar we inmiddels 3000 van de totaal 5500 systemen hebben uitgerold. Deze systemen worden daadwerkelijk ingezet om Fleet Sharing te faciliteren. Pools zijn uitgerust en de Defensiemedewerker die niet over eigen vervoer beschikt, maar wel recht heeft op mobiliteit, kan met het Defensiereserveringsysteem een auto reserveren, om vervolgens met zijn persoonlijke pas de auto te ontgrendelen en te starten. Alles wat er met de auto gebeurt, dus ook de technische toestand van de auto, wordt realtime vastgelegd en aan het reserveringsysteem beschikbaar gesteld.

stap voor stap

Stap voor stap…

De beschikbaarheid van deze genoemde inzichten (middels 100% betrouwbare, feitelijke data) moet vanzelfsprekend leiden tot een positieve verandering binnen een organisatie. Om die reden vinden we het belangrijk dat we met onze systemen stap voor stap te werk kunnen gaan. Elke module is daarom een op zichzelf staand systeem. Zo maakt Time Tracker het mogelijk om de beschikbare feiten zelfs zonder integratie met planning al te gebruiken voor verloning. Vanuit die basis gaat u stap voor stap verder, zonder uw interne organisatie extra te belasten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we ook uw bedrijf effectiever en duurzamer kunnen maken.