GWS de Schoonmaker

“Fleet Tracker levert ons een hoop tijdwinst op” - GWS dé Schoonmaker

In het kort

  • Reistijd en route-optimalisatie
  • Heldere rapportages
  • Inzicht in projecten
  • Voldoet aan alle eisen van de fiscus
  • Conform ISO/IEC 27001:2013 certificering

GWS dé schoonmaker is het toonaangevende schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant. Het familiebedrijf is opgericht in 1984 en inmiddels staan de broers Gert-Jan en Gaby Westelaken aan het roer.  “Wij willen het verschil maken door meer aandacht voor relaties, medewerkers, leveranciers en onze omgeving te hebben.” Wij spraken met Gaby Westelaken over zijn ervaring met Fleet Complete en het effect van Fleet Tracker op het wagenpark van GWS dé schoonmaker.

“We maakten eerder gebruik van een soortgelijke oplossing, maar zochten naar een ritregistratiesysteem waarbij de rapportages beter aansluiten op onze behoeften. We hebben voor Fleet Tracker gekozen, omdat we het systeem direct kunnen koppelen met onze projectadministratie, de rapportages duidelijker zijn en we met die gegevens onze routes verder kunnen optimaliseren. Dat levert een hoop tijdwinst op. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.”

Inmiddels werken GWS dé schoonmaker en Fleet Complete al ruim een half jaar samen. “De samenwerking bevalt erg goed. Het ritregistratiesysteem werkt gewoon altijd én als ik vragen heb krijg ik direct antwoord. ”

Het kan voor medewerkers van een wagenpark wennen zijn om te werken met een ritregistratiesysteem in de auto. “Wij controleren wekelijks de rittenstaten en als we opvallende zaken zien dan gaan we direct in gesprek met elkaar. De tracker geeft mij inzicht in het rijgedrag van iedere medewerker en het brandstofverbruik van iedere wagen. Door open en eerlijk naar elkaar te blijven verhoog je samen de veiligheid op de weg van de medewerker en verlaag je de brandstof- en onderhoudskosten van de wagen. Onze medewerkers vinden het systeem makkelijk te hanteren en fijn werken. Bijkomend voordeel is dat zij ook geen verantwoording meer richting de Belastingdienst hoeven af te leggen.”

Fleet Tracker heeft het keurmerk van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Met de geautomatiseerde ritregistratie zijn u en uw medewerkers direct fiscus-proof. Het systeem registreert per rit de datum, begin- en eindstand van de kilometerteller, adres en postcode van vertrek en aankomst, de gereden route, het soort rit, eventuele ‘omrijkilometers’ en de totalen per dag. Dit bespaart u en uw werknemers veel tijd.

“Ondanks dat we de situatie voordat we klant werden bij Fleet Complete ook al goed op orde hadden, hebben we onze projectadministratie nu echt kunnen finetunen. Een sluitende kilometeradministratie, duidelijke en heldere rapportages afgestemd op onze behoeften en geoptimaliseerde routes voor de wagens zorgen dat we winst blijven boeken.”

Mobile map view of Fleet Tracker

“Ik zou Fleet Tracker zeker aanraden. Het is een ritregistratiesysteem dat heel makkelijk te gebruiken is. Alhoewel, misschien raad ik het ook niet aan, want dan optimaliseren onze concurrenten hun processen net zo…”

Het team van Fleet Complete is toegewijd aan innovatie. “Als er nieuwe software oplossingen worden ontwikkeld, staan we er zeker voor open om die ook te gaan inzetten in ons wagenpark. Fleet Complete groeit met de organisatie mee”.

De voordelen van de Fleet Tracker op een rij volgens GWS dé schoonmaker:

  • Reistijd en route-optimalisatie
  • Heldere rapportages
  • Inzicht in projecten
  • Voldoet aan alle eisen van de fiscus
  • Conform ISO/IEC 27001:2013 certificering

Bent u ook geïnteresseerd in de Fleet Tracker van Fleet Complete?
Neem dan contact op via 088 20 30 100 of probeer Fleet Tracker nu 30 dagen gratis.

Probeer gratis