Chat with us, powered by LiveChat

Wilt u uw wagenpark ook succesvol beheren? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen.

Beheer uw wagenpark vanaf één scherm

Met het platform van Fleet Complete ziet u real-time waar uw bedrijfswagens en bestuurders zijn, heeft u goed zicht op de productiviteit van uw vloot en alle statistieken die u nodig heeft om het wagenparkbeheer efficiënt uit te voeren.

Discussies met klanten over de gewerkte uren behoren tot het verleden. Met overzichtelijke rapportages over uw kilometerregistratie heeft u altijd de feiten bij de hand, van reistijd tot bezoektijd. Deze informatie wordt niet alleen gebruikt voor het factureren bij de klant, maar kan ook gebruikt worden bij de verloning van uw medewerkers.

Met kilometerregistratie kunt u niet alleen uw activiteiten monitoren, maar ook nieuwe opdrachten inplannen op basis van beschikbaarheid en locatie. Hiermee leidt een efficiëntere planning tot betere service richting uw klanten en voorkomt u onnodige (reis)kosten. Eveneens behoren papieren werkorders tot het verleden. Opdrachten en facturatie worden digitaal beheert waardoor de afhandeling nog sneller gaat.